inna19 wrote: Buna dragelor ! Chiar ca e liniste pe aici ...  . Noua se pare ca ne mai trece agitatia, azinoapte s a trezit la 02:30, 05:30 si apoi la 7 ca la auzit pe tata tusind prin casa ... apoi am mai dormit pana la 9. La 10:30 ne-am pus din nou la somnic pana laaaaa 15:30 :008: !!! Of ca e racit sotul :102: sper sa nu luam si noi :102: . Dar suntem tare bucurosi ca de azi sotul a fost mutat in oras la noi cu serviciul si e cu noi in fiecare seara yupiiiiiii  !!! Aaaa si era sa uit  azi am implinit 5 lunite Pupici de la noi La multe lunite sanatoase copil frumos! Noi mai agitate ca niciodata de o saptamana incoace.Ea care dormea toata noaptea de pe la 23 la 7-8 dimineata, acum e atat de agitata incat are primul somn de 3-4 ore si apoi trezrea din ora in ira.Azi noapte le-am pierdut sirul.S-a trezit la 2:30 si apoi la o ora, la jumatate, la sfert ai tot asa de am renuntat sa ma uit la ceas.Nu stiu ce e cu ea.Am citit despre regresia de somn de la 4 -4,5 lunu.Sper sa fie trecatoare.
|
Noi la 2 luni ne-am comportat f bine la vaccin.nu am avut nici febra nici dureri.Ne recomandase paracetamol supozitoare la temp peste 38.Acum asteptam sa fim sunati pt cel de 4 luni pt care am iar mari emotii.Se face tot in piciorus?
|
corinaalexandra wrote:Hey.Buna  chiar nu ai mai scris de mult  chiar ne intrebam ce faceti  avand in vedere ca ibtre noi e o saptamana  ... Am o curiozitate fata mea tipa...La propriu tipa la mine si rade in hohote cand e fericita sau daca rad la ea... A voastra tipa???pupici si sanatate la fetita si voua ca sa o puteti creste bine
Daa..si a mea tipa de bucurie de mama focului de cred ca aude tot blocul.Cateodata ma gandesc sa nu raguseasca :))) Sanatate si voua si pupi ci multi si dulci printesei
|
Rocsana wrote:Eu te tin minte ,dar cred ca aveai o alta poza la profil ,sa fiti sanatosi si sa cresteti mari  ,ce a trecut timpu ....mai un pic si o sa nasc si eu(tot fetita )  si pareca nu imi vine sa cred cand ma gandesc cat de mult am dorit bebele  si m-am stresat si eu pe la aspirante dar uite ca Doamne Doamne are grija de noi de fiecare Pupici si sa auzim numai de bn Nastere usoara si bebe sanatos si frumos iti doresc!
|
Heey mamicutze frumoase.Mi-a fost un dor de voi! Noi suntem niste printese cuminti si frumoase dar care in prima luna am terorizat-o pe mami cu somnul.Nu dormea mai deloc si ma transformasem intr-un mic zombi Acum suntem fete mari si ne odihnim cum trebuie uneori si 8 ore pe noapte fara sa ne trezim. Sa va traiasca minunatiile de copii si sa fie sanatosi!
|
Buna burticute frumoase! Nu stiu daca ma mai tineti minte: am fost o aspiranta panicata de 4 luni si o graviduta stresata Bebelina mea are acum aproape 4 lunite jumate si este o minunatie de copil care imi ocupa tot timpul. Va doresc sa aveti sarcini usoare, sa fiti relaxate si sa dormiti cat mai mult. Va pupacesc si va doresc o saptaman minunata!
|
moa wrote:Nko bine ati venit acasa! Cum a decurs operatia?anestezie generala sau? Am facut rahianestezie di mi-am vazut minunea in 10 minute. operatia a decurs foarte bine cu toate ca am avut emotii mari. Fetelor bebelina mea are rh pozitiv, eu negativ dupa cum stiti si am facut vaccinul la privat unde a costat 460 ron. Pupicei burticute si cele care sunteti pe ultima suta de metri nastere usoara
|
Buna burticute! Noi si iubita noastra suntem acasa de joi, papam tztzica ca are mami laptic mult, doar ca avem program de nesomn noaptea intre 2 si 6.In rest papam bine si ne odihnim bine. In ceea ce priveste operatia de cezariana, nu stiu cum e la stat caci eu am nascut la privat si a fost foarte ok.Au avut grija de noi intr-un mod exemplar.Nu am simtit pic de durere.a doua zi e mai greu vorba innei dar trebuie sa ai curaj sa faci primii pasi apoi totul devine simplu.Eu ma simt f bine, imi tin bebelina in brate fara nici o problema. Va pupacesc si incerc sa va urmaresc cat pot acum in perioada asta de adaptare.
|
Dragele mele, Bianca a venit pe lume ieri la ora 09:30 cu 3250 grame si 48 de cm si nota 10 la nastere. E o minunatie de copil, mancacioasa, asteptam sa-mi vina lapticul ca eaxe foarte dornica de supt. Va pupacesc pe toate si revin cu detaliile operatiei.
|
inna19 wrote:Pfuuuu da ce burtica mare si frumoasa ai, si inca cat o sa mai creasca, in special in ultima luna  esti o scumpica Nko cum stai cu emotiile ? Amr 2 zile Nasmyne felicitari pt baietelul sanatos. Ma bucur sa aud vesti bune Cookie ne dai emotii Auras mai ai putin de impartit cu greturile si iti ti in brate minunea Pupici la toate gravidutele mele dragi
Off..incerc sa-mi controlez emotiile ca sa nu ma apuce pandaliile. Nu prea dorm noaptea, na tot gandesc la ziua de luni. Imi doresc sa fie totul bine si abia astept sa o tin in brate. dreams*** multumesc pentru gandurile frumoase. moa m-am ingrasat 20 kg..aproape ca am dat cantarul peste cap :)) Nasmyne Felicitari pt bebe sanatos! Auras savurez eu savurez dar parca nu mai am rabdare! iuli33 ai o burtica perfecta.Daca bebe e sanatos si se dezvolta cum trebuie nu trebuie sa-ti faci griji.In plus..are timp sa creasca.Nici eu nu am avut burta foarte mare.Acum spre final a inceput sa ia proportii si nici acum nu pot spune ca e imensa.Atasez pozica sa vezi.
|