Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ma bucur ca ati avut un concediu asa cum vi l-ati dorit, Buli! Sa va fie de bine si da-mi voie sa trimit si eu un pupic finutzului! Mie statiunea mi-a placut foarte mult si mi-as dori sa mai ajung acolo! ... Mai, cum faceti pozele acelea cu sarituri? Imi plac de mor! Stiu ca ai mai explicat odata pe undeva. Puuuuppp!!! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Liz wrote:Ma bucur ca ati avut un concediu asa cum vi l-ati dorit, Buli! Sa va fie de bine si da-mi voie sa trimit si eu un pupic finutzului! Mie statiunea mi-a placut foarte mult si mi-as dori sa mai ajung acolo! ... Mai, cum faceti pozele acelea cu sarituri? Imi plac de mor! Stiu ca ai mai explicat odata pe undeva. Puuuuppp!!!
cand mai vii pe la Iasi iti fac si tie |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Bulibuli ,sunt sigura ca ati avut un concediu minunat,pretul este acceptabil si conditiile nu prea rele. Mie sa-ti spun drept mi se pare c-am pustiu (poate fiindca era septembrie)asa mai mult o statiune moarta,pai plaja noastra de la 20 min de casa arata mai bine.Nu stiu eu cred ca totusi Turcia este mult atragatoare dar totusi pe la anul vom ajunge si noi prin Bulgaria inca nu ne-am hotarat unde anume dar vom face o ancheta pana atunci! Tu faci niste poze tare profesiunale si artistece ti le-am mai admirat pe un forum de fotografie! |
|
|
sa stii ca nu era pustie statiunea pt luna sept. pozele de pe plaja sunt intr-o dimineata mai racoroasa, cu vant si valuri mari, cand nu era voie in apa, de asta e goala plaja.. am profitat ca e goala ca sa facem pozele astea, ca nu mergea cu oameni...
conditiile la hotel super ok, turcia sta intr-adevar mai bine la sevicii, dar si pretul e mai mare plus avionul.. aici e f aproape si convenabil pt noi, iar serviciile sunt net superioare fata de litoralul romanesc.. asta e, bravo lor ca au reusit sa ne scoata din marea nostra sa o preferam pe-a lor, doar tot marea neagra e...
multumesc pt complimente (ce forum de fotografie??) sper ca nu spui doar asa, ca e moda pe forum |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| bulibuli wrote:sa stii ca nu era pustie statiunea pt luna sept. pozele de pe plaja sunt intr-o dimineata mai racoroasa, cu vant si valuri mari, cand nu era voie in apa, de asta e goala plaja.. am profitat ca e goala ca sa facem pozele astea, ca nu mergea cu oameni... conditiile la hotel super ok, turcia sta intr-adevar mai bine la sevicii, dar si pretul e mai mare plus avionul.. aici e f aproape si convenabil pt noi, iar serviciile sunt net superioare fata de litoralul romanesc.. asta e, bravo lor ca au reusit sa ne scoata din marea nostra sa o preferam pe-a lor, doar tot marea neagra e... multumesc pt complimente (ce forum de fotografie??) sper ca nu spui doar asa, ca e moda pe forum
Ai poze intr-un site de fotografie ,unde sunt concursuri ?sunt sigura ca te-am intalnit pe acolo,am recunoscut unele fotografii dar asta m-ai demult ,nici eu nu cred ca am intrat de mult sa fie vreo 6 luni! |
|
| shirel wrote:
Ai poze intr-un site de fotografie ,unde sunt concursuri ?sunt sigura ca te-am intalnit pe acolo,am recunoscut unele fotografii dar asta m-ai demult ,nici eu nu cred ca am intrat de mult sa fie vreo 6 luni!
doar pe flickr, dar am mai gasit si eu poze de-ale mele folosite de alte situri... de asta te-am intrebat, ma gandeam ca stii numele, mai ales ca ai zis forum si eu nu postez pe niciun forum de fotografie.. oricum, nu e asa important, ma bucur ca ti-au placut.. pup!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Chiar e frumos si daca voi ati fost multumiti si v-ati simtit bine...nimic nu e mai important |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| frumos buli, sa va fie de bine si la multe si frumoase si pe mai departe!!! spune-mi te rog, biletul a fost all inclusive? si cit te-a costat? animatorii aveau program toata ziua? minisdico era in fiecare seara?
ma intereseaza sa vad daca la anu' schimb destinatia....!!!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Cine a mai fost pe-aici ? Ceva hoteluri, pareri .... conditii etc !
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Uite ca revin tot eu !
Inapoi dupa un sejur la Marina Royal 5 stele !
Cazare - camere mari, spatioase, curate , mobilate old fashion , vedere la mare , piscina curate , lifturi , etc Mancare - execrabila ! Trupa de animatie - ok Staff-ul de etaj - ok Managementul - ( cred ca daca ma vede Doamna manager - ma impusca ea pe mine ) Statiunea- curata, dar foarte foarte aglomerata !! Prea mult tineret rus si german pentru gustul meu Plaja redusa ca si optiuni ( 2/3 cu selonguri neocupate si in spate - 1/3 cu prosoape, fix pe mal - la lopatele ) Apa curata si calda , cu valuri si cu multe activitati .
Si ca o concluzie : Nu mai calc la anu' si subscriu si aici Duni Royal 5 - nota 20 !!!!! Au clasa ! |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Toate ca toate, dar cred ca piticii s-au distrat de minune, nu? Imi pare rau de gustul amar - sunt convinsa ca au fost si parti bune -, insa macar stiti spre ce sa va oriebtati anul viitor. |
|
|