Nisipurile de Aur
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Wednesday, October 13, 2010 2:36 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Ma bucur ca ati avut un concediu asa cum vi l-ati dorit, Buli! computerlove Sa va fie de bine si da-mi voie sa trimit si eu un pupic finutzului! pupici Mie statiunea mi-a placut foarte mult si mi-as dori sa mai ajung acolo! ... Mai, cum faceti pozele acelea cu sarituri? sic Imi plac de mor! Stiu ca ai mai explicat odata pe undeva. oare Puuuuppp!!! pupici pupici pupici
bulibuli
Scris: Wednesday, October 13, 2010 7:04 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Liz wrote:
Ma bucur ca ati avut un concediu asa cum vi l-ati dorit, Buli! computerlove Sa va fie de bine si da-mi voie sa trimit si eu un pupic finutzului! pupici Mie statiunea mi-a placut foarte mult si mi-as dori sa mai ajung acolo! ... Mai, cum faceti pozele acelea cu sarituri? sic Imi plac de mor! Stiu ca ai mai explicat odata pe undeva. oare Puuuuppp!!! pupici pupici pupici

cand mai vii pe la Iasi iti fac si tie ras pupici
shirel
Scris: Wednesday, October 13, 2010 9:35 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Bulibuli ,sunt sigura ca ati avut un concediu minunat,pretul este acceptabil si conditiile nu prea rele.
Mie sa-ti spun drept mi se pare c-am pustiu (poate fiindca era septembrie)asa mai mult o statiune moarta,pai plaja noastra de la 20 min de casa arata mai bine.Nu stiu eu cred ca totusi Turcia este mult atragatoare dar totusi pe la anul vom ajunge si noi prin Bulgaria inca nu ne-am hotarat unde anume dar vom face o ancheta pana atunci! Tu faci niste poze tare profesiunale si artistece ti le-am mai admirat pe un forum de fotografie!newclap newclap computerlove computerlove
bulibuli
Scris: Wednesday, October 13, 2010 9:48 PM

shirel wrote:
Bulibuli ,sunt sigura ca ati avut un concediu minunat,pretul este acceptabil si conditiile nu prea rele.
Mie sa-ti spun drept mi se pare c-am pustiu (poate fiindca era septembrie)asa mai mult o statiune moarta,pai plaja noastra de la 20 min de casa arata mai bine.Nu stiu eu cred ca totusi Turcia este mult atragatoare dar totusi pe la anul vom ajunge si noi prin Bulgaria inca nu ne-am hotarat unde anume dar vom face o ancheta pana atunci! Tu faci niste poze tare profesiunale si artistece ti le-am mai admirat pe un forum de fotografie!newclap newclap computerlove computerlove

sa stii ca nu era pustie statiunea pt luna sept. pozele de pe plaja sunt intr-o dimineata mai racoroasa, cu vant si valuri mari, cand nu era voie in apa, de asta e goala plaja.. am profitat ca e goala ca sa facem pozele astea, ca nu mergea cu oameni...

conditiile la hotel super ok, turcia sta intr-adevar mai bine la sevicii, dar si pretul e mai mare plus avionul.. aici e f aproape si convenabil pt noi, iar serviciile sunt net superioare fata de litoralul romanesc.. asta e, bravo lor ca au reusit sa ne scoata din marea nostra sa o preferam pe-a lor, doar tot marea neagra e...thumright

multumesc pt complimente (ce forum de fotografie??) sper ca nu spui doar asa, ca e moda pe forum sic pupici
shirel
Scris: Wednesday, October 13, 2010 11:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
bulibuli wrote:

sa stii ca nu era pustie statiunea pt luna sept. pozele de pe plaja sunt intr-o dimineata mai racoroasa, cu vant si valuri mari, cand nu era voie in apa, de asta e goala plaja.. am profitat ca e goala ca sa facem pozele astea, ca nu mergea cu oameni...

conditiile la hotel super ok, turcia sta intr-adevar mai bine la sevicii, dar si pretul e mai mare plus avionul.. aici e f aproape si convenabil pt noi, iar serviciile sunt net superioare fata de litoralul romanesc.. asta e, bravo lor ca au reusit sa ne scoata din marea nostra sa o preferam pe-a lor, doar tot marea neagra e...thumright

multumesc pt complimente (ce forum de fotografie??) sper ca nu spui doar asa, ca e moda pe forum sic pupici

Ai poze intr-un site de fotografie ,unde sunt concursuri ?sunt sigura ca te-am intalnit pe acolo,am recunoscut unele fotografii dar asta m-ai demult ,nici eu nu cred ca am intrat de mult sa fie vreo 6 luni!
bulibuli
Scris: Thursday, October 14, 2010 8:02 AM

shirel wrote:

Ai poze intr-un site de fotografie ,unde sunt concursuri ?sunt sigura ca te-am intalnit pe acolo,am recunoscut unele fotografii dar asta m-ai demult ,nici eu nu cred ca am intrat de mult sa fie vreo 6 luni!

doar pe flickr, dar am mai gasit si eu poze de-ale mele folosite de alte situri... de asta te-am intrebat, ma gandeam ca stii numele, mai ales ca ai zis forum si eu nu postez pe niciun forum de fotografie.. oricum, nu e asa important, ma bucur ca ti-au placut.. pup!!pupici
bereea
Scris: Thursday, October 14, 2010 8:37 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Chiar e frumos si daca voi ati fost multumiti si v-ati simtit bine...nimic nu e mai importantcool
danamaria
Scris: Thursday, October 14, 2010 12:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
frumos buli, sa va fie de bine si la multe si frumoase si pe mai departe!!!
spune-mi te rog, biletul a fost all inclusive? si cit te-a costat?
animatorii aveau program toata ziua? minisdico era in fiecare seara?

ma intereseaza sa vad daca la anu' schimb destinatia....!!!!iloveyou
Maria & Mario
Scris: Tuesday, April 24, 2012 8:04 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Cine a mai fost pe-aici ? Ceva hoteluri, pareri .... conditii etc !

topai
Maria & Mario
Scris: Saturday, August 25, 2012 2:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Uite ca revin tot eu !

Inapoi dupa un sejur la Marina Royal 5 stele !

Cazare - camere mari, spatioase, curate , mobilate old fashion , vedere la mare , piscina curate , lifturi , etc
Mancare - execrabila !
Trupa de animatie - ok
Staff-ul de etaj - ok
Managementul - guns ( cred ca daca ma vede Doamna sic manager - ma impusca ea pe mine )
Statiunea- curata, dar foarte foarte aglomerata !!
Prea mult tineret rus si german pentru gustul meu
Plaja redusa ca si optiuni ( 2/3 cu selonguri neocupate si in spate - 1/3 cu prosoape, fix pe mal - la lopatele hohot )
Apa curata si calda , cu valuri si cu multe activitati .

Si ca o concluzie : Nu mai calc la anu' si subscriu si aici Duni Royal 5 - nota 20 !!!!! Au clasa !
kali
Scris: Monday, August 27, 2012 8:56 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Toate ca toate, dar cred ca piticii s-au distrat de minune, nu?pupici
Imi pare rau de gustul amar - sunt convinsa ca au fost si parti bune -, insa macar stiti spre ce sa va oriebtati anul viitor.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.