La multi ani mamici si viitoare mamici! Sa fim sanatoase, iubite si fericite!
|
Gata, m-am linistit. Am fost si am vorbit cu logopedul care este si psiholog in acelasi timp si il las sa-si urmeze cursul, va face si grupa mare, la 7 ani va merge la grupa 0 si apoi clasa a I-a.
|
Si eu am o problema cu Teo.El are impliniti in august 5 ani dar la gradi e grupa mijlocie ca asa a fost contextul. El in 2012, in august implineste 6 ani deci ar trebui sa-l inscriu in clasa 0 si sa sarim peste grupa mare, dar mie chiar nu mi se pare pregatit pentru scoala, mai ales ca noi mergem si la logopedie, el avand o mica intrerupere de vorbire. Daca il las sa faca grupa mare si apoi sa+l inscriu la grupa 0 va intra la 7 ani si la 8 ani va fi clasa a I-a. Mi se pare mult mai bine. Dar nu stiu ce sa fac.
|
Irinuta wrote:
Si pana la urma ai facut-o?
Din pacate, nu, Irinuta! Nici una nici alta!
|
Mihaela, multa sanatate si multa putere sa treci si peste hopul asta!
|
Multa sanatate, Alice! Si tie, Adriana, multa putere!
|
Carla, superbe amandoua! Imi palce foarte mult materialul!
|
g_nicoleta2000 wrote:Monica, mergand preventiv cred ca devine si mai motivata sa-si mentina dintii albi, doctorita ii lauda si sa o vezi cum ii creste inima de incantare ca nu si-i spala degeaba. Este greu sa-i explic cum se simte o carie, Alex stie ca se strica si se cariaza dar nu intelege exact gravitatea faptului. Noi va dorim dintisori cat mai albi si sanatosi Bereea, la voi controalele preventive se platesc? Pupam printesa cu dintisorii albi
Nico, la ce doctorita ai fost? Teo are deja vreo 3 maselute cariate si caut cu disperare un medic la care sa stea sa ii faca ceva. Am fost la dr. mea dar nici macar nu a vrut sa deschida gurita.
Dintisori cat mai albi si sanatosi va dorim la toti!
|
miriam wrote:ninetem , se pare ca trebuie sa traim fara stres, dar cum? tratamentul ti-e prescris de un dermatolog? iti doresc numai zile senine, fara stres
Nu prea avem cum sa traim fara stres, din pacate! Oricat as incerca!
Eu incerc sa o mentin intr-o anumita limita, si sper sa reusesc! Va doresc sanatate tuturor!
|
Si eu am psoriazis, in genunchi si coate, iar in perioadele de stres ma termina, se fac rosii, ma mananca de-mi vine sa rup pielea de pe mine. Dar le tratez cu balsam de tataseana si capsule de omega 3+ complex B.
|