Profil: Nimeni
Despre
Utilizator: Nimeni
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, July 13, 2023
Ultima vizita: Friday, March 21, 2025 10:58 AM
Numarul de postari: 43
[0.00% din toate postarile / 0.07 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Monday, February 3, 2025 8:31 PM
deme wrote:
Am reusit sa o vad pe cea mica si cand spun cea mica chiar este minuscula!! Cat un cozonac nedospit 🥰🥰
Am reusit sa ii dau și biberon, e asa haioasa cu fățuca aia mica cum trage ea cate 40ml la fiecare masa :)

Ema , asa o cheamă :) mi-a si tras 3 zâmbete cat sa ma topesc 🌸

Ooo Doamne ce ma bucur pentru tine Deme 🤗multă sănătate la amândouă va doresc
Postat: Tuesday, January 28, 2025 7:23 PM
Nicaieri88 wrote:
Buna!
Mai stiti ceva de Deme? Vb cineva pe privat cu ea?

Cred ca toate de abia așteaptăm sa intre Deme sa ne zică este bine atat ea cat și fetita ei.
Postat: Monday, January 27, 2025 11:24 AM
Deme îți doresc multă multă putere sa treceți cu bine peste,tot rău spre bine sa fie,bine ca nu erai singura acasă și te a auzit sotul. Va doresc multa sănătate🤗
Postat: Monday, December 30, 2024 2:25 PM
Iulia123 wrote:
Bună fetelor si sărbători fericite tuturor și împlinirea tuturor dorințelor!
Și eu va urmăresc de muuult timp și ma bucur pentru fiecare reușită a voastră! Eu am început sa ma informez cu mult înainte sa rămân gravida doar pentru ca vroiam sa fiu pregătită și am avut noroc sa rămân foarte repede chiar nu ne așteptam pentru ca o singura data am avut contact fără protecție și s a și întâmplat minunea și bebe Albert a venit pe lume cu 3,08 kg si puțin grăbit la 37 de săptămâni dar sanatos.
Acum are 17 luni și este un bebe minunat dar eu sunt o mamica tare panicata și probabil puțin perfecționista iar alte persoane din jur cred ca sunt cam protectoare dar nu știu sa fiu altfel asa ca încerc decât sa fac totul cât pot eu de bine.
O sa încerc sa atașez o poza cu bebe sa vad dacă reușesc.
Felicitări fetelor pentru testele pozitive, iar cele ce urmează sa nască va doresc acomodare ușoară și răbdare multă.Cu kilogramele în plus eu încă mai am de dat jos 5 și de tonificat și eu am luat în sarcina destul de mult de la 49 am ajuns la 68 dar acum ma mențin la 54.
https://ibb.co/vBvCH0W

Albert îl cheamă și pe băiețelul meu,ce contează ce zic alte persoane daca nu îl protejezi tu atunci cine?
Postat: Monday, December 30, 2024 12:48 PM
Deme legat de kg eu am luat 27 kg...mult f mult ... ce pot spune este ca dacă o sa vrei sa alaptezi nu prea poți tine diete stricte,eu am încercat sa nu mananc și era sa pierd lactatia, asa ca dacă renunțăm la dulciuri și prăjeli
Si produse de panificație probabil ușor ușor dam jos dar este de durata.... eu mai am de dat jos 16 kg și tare greu mi se pare .
Postat: Monday, December 30, 2024 12:43 PM
Hey bună, eu la fel va urmăresc poveștile mereu, drumul nostru spre a avea un copil a început anul trecut dupa mai multe investigatii am ajuns la indicația de fiv.( trompe impermeabile).
Cand am fost sa iau reteta pt Fiv mi a fost scris a gresit rețeta cu ordinea medicamentelor asa ca o injecție de ziua 6 spre ex eu am fact o on ziua 1 a menstruației ... dar mi am dat seama imediat după ce am făcut o citind prospectul asa ca am oprit tot tratamentul în luna respectiva la inducatia medicului care si a cerut scuze pt gresala.... si surpriza a fost ca luna următoare aveam tes pozitiv. Acum îmi țin minunea in brate care are 2 luni și 1 sapt deja. Va pup și un nou an asa cum va doriți.
Subiect: Nasterea la spitalul Ilfov
Postat: Friday, September 27, 2024 5:33 PM
Hei ms frumos pentru răspuns 🤗
Subiect: Nasterea la spitalul Ilfov
Postat: Friday, September 27, 2024 3:32 PM
Buna fetelor a nascut cineva la spitalul Ilfov? Urmeaza sa nasc acolo ?i am ceva emo?ii.
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 64
Postat: Thursday, September 26, 2024 4:28 PM
Bună fetelor am o întrebare dar nu știu dacă o adresez unde trebuie, a născut cineva de aici la spitalul Ilfov ? Mulțumesc
Postat: Wednesday, August 14, 2024 10:31 AM
Geanina36 wrote:

https://ibb.co/rHcQ82k
https://ibb.co/DkdBDXC
https://ibb.co/88bpFRH

Neața Rebecca.. Asa a ieșit testul 10DPO … Încă nu am curaj sa ma bucur pt ca totuși parcă prea devreme au început să se pozitiveze 🤷‍♀️ Zi frumoasă tuturor 😘🍀🌈

Wow se vede foarte bine, felicitări sigur o sa fie bine, eu va urmăresc din umbra și ma bucur pt fiecare în parte 🤗