Profil: nikmiki
Despre
Utilizator: nikmiki
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Sunday, July 18, 2010
Ultima vizita: Wednesday, June 20, 2012 9:46 PM
Numarul de postari: 881
[0.08% din toate postarile / 0.17 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Stare de spirit - 54
Postat: Tuesday, March 6, 2012 1:01 PM
Feteleiloveyou pupici pupici
Subiect: Te iubesc pentru ca....
Postat: Sunday, March 4, 2012 2:24 PM
Sa stiti ca sunt si tati indiferenti.Sotul meu,tatal copiiilor mei,pe care l-am iubit nebuneste si care credeam ca isi iubeste copiii incepe sa-si dea arama pe fata.De cand i-am spus ca vreau sa ne despartim nu se mai ocupa deloc de copii,ii tine in frig si nemancati,fetei nu-i schimba scutecul,mi-a spus cum eu nu mai vreau sa fiu sotia lui sa nu am pretentia sa ma ajute.Nu inteleg cum vine asta,dak nu mai e sotul meu nu mai e nici tatal copiiilor?
Scuzati off-topicsorry
Il iubesc pe Nik pentru ca el e barbatul din viata mea,pentru ca vine si ma mangaie si-mi spune ca sunt o fata foarte frumoasa,il iubesc pentru inocenta lui,pentru ca imi da forta sa lupt,pentru ca mi se pare cel mai frumos baiat din lumea asta,pentru ca vine si ma imbratiseaza doar pentru ca sunt mamica lui.hearts
Pe Mika,printesa mea o iubesc pentru ca e fetita mult dorita si asteptata,pentru ca inca miroase a bebe,pentru ca imi spune mama,o iubesc cand plange ca vine s-o pup si s-o iau in brate,o iubesc ca e roscata.
PUR SI SIMPLU II ADOR,PRINTUL SI PRINTESA MEA
Postat: Saturday, March 3, 2012 2:38 PM
O primavara minunata tuturor!
Mi-am gasit o casuta de inchiriat,am zugravit-o si acum sunt in curatenie,majoritatea lucrurilor le-am mutat. Mai am un pic si plec la casuta meayes eu si nazdravanii mei.Simt primavara si in suflet.
Sotul meu nu e f incantat ca-l las si incearca sa-mi faca zile amare,mai reuseste cateodata,dar stiu ca in cateva zile plec.
Va imbratisez cu dragcampfire
Postat: Saturday, February 25, 2012 1:23 PM
Sunt obosita sa tot lupt,dar stiu ca n-am de ales si trebuie sa merg inainte,sunt dezamagita de "prietenii" in care am avut incredere si m-au tradat,se pare ca nu stiu sa-mi aleg prietenii si ca am prea multa incredere in eibanghead banghead banghead
Subiect: Ganduri, pilde, invataturi...
Postat: Saturday, February 25, 2012 1:17 PM
Un proverb ce mi se potriveste
FERESTE-MA DOAMNE DE PRIETENI CA DE DUSMANI MA FERESC SINGUR
Postat: Monday, February 13, 2012 6:02 AM
La multi ani pt o printesa mica si frumoasa,Shiraz!Sa va traiasca si sa fie sanatoasa.O pup dulce.
Multa sanatate,Oana!
Azi trec printr-o incercare f grea.Imi e frica,sunt ingrozita,n-am putut sa dorm azi noapte,am un nod in stomac si acum imi siroiesc lacrimile pe obraji.Of,Doamne sa trec cu bine si prin asta.Ma intreb de unde am atata forta.
Postat: Saturday, February 11, 2012 2:56 PM
Buna fetele,eu tot pe aici va urmaresc din umbra.sunt in aceeasi situatie: cearta,scandaluri,urmariri,jigniri,stiu ca mai am mult de luptat.Ma rog la bunul Dumnezeu sa-mi dea forta, sa ma ajute sa trec si prin asta, ca inapoi nu mai pot sa dau.
Postat: Saturday, February 4, 2012 10:24 PM
dragele mele,imi pare f rau dar trebuie sa ma retrag o perioada.dragul si iubitul meu sot a intrat pe forum si a citit mesajele pe care le-am trimis si a facut un scandal monstru.Va imbratisez pe toate,rugati-va pentru mine.campfire pupici
Postat: Saturday, February 4, 2012 3:42 PM
Draga mea marivic,imi cer scuze.sorry sunt atat de preocupata de problemele mele ca nu mai vad ca mai sunt si alti oameni care sufera.Iti multumesc mult pentru incurajari.Fruntea sus,o sa iasa soarele si pe strada ta.iloveyou
Postat: Saturday, February 4, 2012 2:32 PM
Eu am o stare amestecata,stiu ca trebuie sa merg inainte dar cateodata am indoieli.Sunt obligata sa stau cu el in casa pana la pronuntarea divortului si imi face zile amare.simt ca innebunesc.Acum mi-a schimbat codurile de la carduri ca sa nu mai pot sa scot banibanghead banghead banghead Trebuie sa-i cer lui de fiecare data.M-am saturat de atatea certuri si acuzatii care mi se aduc.<Copiii sunt f nelinistiti,dorm f greu noaptea si Nik mereu ma intreaba de ce plang,oricat incerc sa ma abtin sa nu ma vada copiii nu reusesc.Mi se pare ca traiesc un cosmar din care de abia astept sa ies.Si totusi simt ca inca mai pot sa lupt,stiu ca TREBUIE sa lupt.va pup.