Profil: nikealiverbird
Despre
Utilizator: nikealiverbird
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, January 30, 2013
Ultima vizita: Wednesday, January 30, 2013 3:55 PM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Ajutati un copil sa traiasca!
Postat: Wednesday, January 30, 2013 3:54 PM
Pentru orice lucru este o clipa prielnica si vreme pentru orice îndeletnicire de sub cer – chiar si pentru o fapta buna. Avem ocazia sa redam unui copil viata si unei mame copilul pe care nu l-a putut tine niciodata în brate. Este vorba de o colega de serviciu, incercam pe toate caile sa o ajutam. Copilul se numeste Matei Ioan Albotica si s-a nascut pe data de 3 ianuarie 2013. A fost nascut la termen, prin operatie de cezariana, dar, desi analizele si testele facute anterior fatului nu indicau vreo problema medicala pentru bebelus, acesta s-a nascut cu o grava malformatie congenitala la nivelul cordului, care îi afecteaza atât fluxul sangvin, cât si functionarea celorlalte organe, în special plamânii.
Copilul a fost internat la sectia de terapie intensiva înca de la nastere, având sanse foarte mici de supravietuire, din cauza imposibilitatii de a se hrani si respira natural, neputându-se interveni chirurgical la acel moment întrucât se gasea într-o stare critica.
Acum, dupa aproape o luna de la venirea pe lume a acestui “înger”, cu voia lui Dumnezeu, suntem martorii miracolului ca Matei Ioan este stabilizat din punct de vedere medical, se hraneste cu lapte matern si necesita, doar în procent de 50%, oxigen extern pentru respiratie. Dar, abia acum suntem într-o situatie decisiva pentru sansa lui la viata!
Matei Ioan Albotica trebuie operat, de urgenta, pe cord deschis, iar cum în România nu exista nicio clinica cu specialisti în acest domeniu, astfel ca unica solutie disponibila este doctorul român Eugen Sandica, director al Centrului de Malformatii Cardiace Congenitale - Centrul Inimii si de Diabet din Oeynhausen, Germania.
Costurile estimate pentru transportul, obligatoriu pe cale aeriana si asistat medical, si alte cheltuieli pentru bebelus se ridica la suma de 10.000 euro, interventia chirurgicala suportându-se în sistem subventionat, de statul român.
În speranta ca întelegeti chinurile prin care trec acesti parinti, precum si faptul ca, pentru a supravietui, operatia copilului trebuie sa aiba loc cât mai repede, va rugam sa ajutati prin donatii în bani, în contul de lei, deschis la BCR, RO42RNCB0616016919720001, titular cont - Marius Ioan Albotica.
Multumindu-va pentru întelegere, va stam la dispozitie pentru orice alte informatii. Nu este vorba de spam sau tepe, este o situatie reala si trista. Va putem trimite scrisoarea medicala, puteti verifica la spital. Acest copil are nevoie de ajutorul nostru, el este singur si neajutorat, noi putem fi oricât de multi alegem noi sa fim, alaturi de el!