Salutare.Am vazut ca una dintre fete a fost la medic si ca un doctor i-a prescris duphaston.Din propria experienta pot sa ii dau un sfat si sa o rog sa mearga si la un alt doctor,pentru ca eu am luat duphaston si mai rau mi-a dereglat ciclul.Daca Doamne fereste era un chist ca doctor trebuia sa faca niste analize mai amanuntite,dar dupa ce i-a prescris duphastonul trebuia sa isi de-a seama ca acest medicament in cazul unei sarcini se ia ca sa se prinda sarcina mai bine.Eu i-am explicat doctoritei mele ce prostie mare am facut cu duphastonul(eu am luat dupa ureche si fara prescriptia medicului)si vreau sa ma crezi ca d-na doctor Bernevig chiar m-a certat.
|
Buna dimineata, tuturor.Azi am intrat in cea dea 53a zi de sarcina si imi e putin cam greata.Nu pot manca mai nimic de teama sa nu dau la bobocei,dar o sa incerc pentru ca nu in fiecare zi imi este rau, ci mai degraba o data cam la 2 zile. Roxy poate ca noi ne-am vazut dar nu ne-am dat seama una de alta.Eu si sotul am venit la d-na Bernevig, 2 saptamani la rand.Am facut analizele cu asistenta sefa Roxana Ghenus, iar maine merg sa imi iau restul de analize.Am niste probleme minore,d-na doctor mi-a zis ca am glicemia scazuta,undeva sub 60 si ca in permanenta trebuie sa mananc dulciuri,dar in rest nimic grav.Daca vreuna dintre voi mai are vreun sfat pentru mine, pot fii gasita la adresa de email ipponnnicu@yahoo.com Va tuc dulce si treceti cat se poate la burticute.
|
Multumesc pt ca sunteti alaturi de mine,de bucuria mea.Sper sa va ajute doamne doamne sa fiti tari si sa reusiti si voi.Sa fiu cinstita exact cand imi ziceam in sinea mea ca nu mai are rost sa lupt cu morile de vant,atunci Dumnezeu a decis sa imi dea o bucurie imensa de mare.Asa ca eu va sfatuiesc sa aveti credinta si ve-ti reusi
|
dragele mele prietene bine v-am regasit. De mult nu am mai intrat pe site dar am vesti bune.In sfarsit s-a intamplat minunea cea mult asteptata ,azi am facut 8 saptamani de sarcina si o gramada de analize.Am fost la spitalul judetean ilfov,am intalnit acolo o doamna doctor foarte draguta d-na doctor Bernevig, o dulceata de femeie care va poate ajuta chiar si pe cele care inca nu au ramas si vor un bebe .va pup. Am sa va tin la curent
|
pupici pt toate fetele. deocamdata va pot spune ca ieri mi-au venit rusii mai inchisi la culoare si cam cu chegulete maro mici. cred ca am racit in rest toate bune ,soacra si-a revenit si miercuri o aducem acasa, suntem bine cu totii. va tuc pe toate
|
si eu votez cu TEEA. ALUTURI DE VOI TOATE MEREU .PUPICI
|
multumesc Teea pt incurajare .Nu ma pierd cu firea asa usor dar ieri am observat cat de pierduta era soacramea dupa 4 accidente vasculare, un diabet care nu stiam ca il are si a fost declarata si cu o dementa severa. Atunci noi cu ce am gresit ,ce pacate au fost in familie de toate sunt pe capul nostru?Dar iti multumesc ca m-ai incurajat si celorlalte le urez numai bine .AICI CU VOI MA MAI DESCARC SI EU DE TENSIUNEA CARE ESTE IN FAMILIE LA ACEST MOMENT. Va spun tuturor ca am inima stransa cat un purice ca ma pot astepta la orice , data fiind situatia in care se afla soacramea si sincer acum imi pare rau ca au fost momente cand poate am suparat-o si nu am inteles-o.In cele din urma am hotarat ca o sa ai fiu alaturi asa cum trebuie dar nu le mai pun la suflet ca imi fac rau mie pe langa ea . va tuc
|
dragele mele aspirante va pupicesc pe toate . inca nu pot sa va dau un raspuns sigur dar dupa ce eram eu suparata in familia mea s-a mai intamplat inca un necaz care ma da peste cap. aseara pe la 21.30 soacramea a mai facut un accident vascular iar azi la analize ( caci am uitat sa mentionez ca a si fost internata de urgenta)i-a mai depistat un diabet vechi de 4 ani de care habar nu aveam niciun membru din famile: cum sa mai incerc eu sa raman gravida cu atata stres si necazuri peste necazuri
|
fetelor pot sa spun ca da a intarziat cam cu 5 zile sanii ma dor dar o senzatie de durere de rusi, acum voi vedea ceo mai fii
|
salutare tuturor viitoarelor aspirante la titlul de mamica eu am niste vesti pt voi nu tocmai stralucite dar bunicele am facut testul dupa ce alaltaieri mi-a fost f. rau dar tot negativ o singura liniuta , insa noi mai incercam si sunt optimista ca luna viitoare voi fii si eu in clubul mamicilor de noiembrie.va tuc pe toate si fiti optimiste. teea iti urez mult noroc .roxy multa bafta. celorlalte va urez sa munciti la bebei si sa plecati la gravidute
|