fete doat eu nu am nici o treaba cu alaptatul in public? nu aveti sistem? eu ii pun in sistem si nici nu ne vede nimeni ce facem...
Andreea adrenalina pt ce? mai intreaba un dr nu prea ii ok sa ii faci tu adrenalina acas e ff periculos pt inima...intra pe spitalul virtual pe fb si citeste acolo un dr explica cand nu se fac aerosoli sunt ff periculosi cu adrenalina, are laringita? sau de ce io fi dat? sanatate multa...eu de obicei intreb vreo 3 dr cand primim tratament si abia apoi le dau. scaun de masa va recomand cel de la ikea super practic si stau foarte bine bebeii in el si pret bun! eu am inceout dupa 6 luni div cu legume nu am tinut regula de 3 zile dupa doua sapt am introdus ou carnita si branza asa e si recomandat deoarece scade nivelul fierului din organism...de la 7 luni am introdus micul dejun si de la 8 cina! si cu statul pe burtica i am ous destul de des si au si dormit asa o perioada dupa 2 luni jumate s au intors ce ii drept de pe la 3 luni le am fc loc de joaca pe jos si i am lasat acolo asa isi dezvolta mult mai bine pe suprafata mai tare sa nu fie moale si acum noi nu avem tarc ca merg prin toata casa cum prind usa deschisa la sufra sunt glont va pupam hai ca v am inebunit
|
hei ce dragut ...buna idee si noi i am plimbat pe bebeii de mici am fost la 2 luni la munte la 3 la mare si in ianuarie am fost in austria la ski si la noi la muntr de vreo 4 ori parca cu gemeni e si mai palpitant noi vesnic ne ducem muuulte haine si geanta cu medicamente nelipsita idei pentru la vara? unde mergeti cu bebeii?
|
Andreea06 wrote:Noi suntem cu mucisori  la modul ca il aspir de mai multe ori pe zi si scooot dar macar nu sunt colorati. Maine sun medicul care imi vine acasa, i-am scris azi dar n-a rasp, poate e de garda sau e plecat.. sper sa poata veni maine ca as vrea sa imi dea tratament sa nu ii dau eu asa paracetamol. Spunea data trecuta cand a avut asa si erau densi mucusorii ca mereu tre ascultat la plamani ca sa i se prescrie ceva ca uneori poti face mai mult rau decat bine, tre picaturile potrivite.. am avut atunci picaturi in nas si paracetamol supoz. Mi/e greu sa il aspir singura ca asa misca din cap stanga dreapta, nu mai sta decat dimi cand se trezeste ca are chef de joaca si ne jucam asa cu aspiratorul. In rest plaaaange de parca il ranesc.. Weekendul asta a fost sotul acasa dar de maine nu stiu cum o sa reusesc sa il aspir peste zi.. Am pus comanda si de aerosoli. Alina cum se foloseste acela? Nu inlocuieste aspirare nu? Andreea au 10luni jumate merg de a busilea imediat dupa 6 luni acum merg sustinuti se tin de mobila canapea si cand nu mai e sigur merg de a busilea. cu mucisori ei cand au avut le am pus colargol si apa de mare quixx si aspirat cat de des daca nu iti face febra eu as zice sa nu ii dai paracetamol/nurofen ...aa si le mai dau oscilo cate o fiola din aceea dizolvata intr un pic de apa in seringa si vit c ...dat cel mao bine sa il consulte medicul...si ai mei au facut vineri noaptea si ieri febra de la vaccinul ror :( sanatate multa va dorim
|
hei mamici ce mai faceti? felicitari pt bebeii tuturor gemeni mei nu mi ai prea dat voie la forum noi suntem baieti mari imediat mergem singuri si facem muuulte prostioare! va pupammmm
|
Victory wrote:Fetelor am nascut!!!! A venit pe lume Aryan Nicolas , 3830gr, 53 cm, un dolofanel de nota 10. Dimineata la ora 9 dupa doua zile de episoade cu contractii , mai ales noaptea, mi s a rupt apa si la 11.35 s a nascut puiutul. Suntem ok amandoi, a fost cezariana la cald, deja l am alaptat de 2 ori, a 3 a ora nu a mai vrut. Cred ca mi l au adus satul, ca efectiv nu a vrut sa deschida gurita. De maine dimi ne mutam amandoi in rezerva si sper ca va papa mai bine ca laptic mami deja are! Sunt foarte fericita si implinita. Va pup cu drag! felicitati!!@ sa fiti fericiti! ps: si eu am un Nicolas:015:
|
Inawar wrote:Va pup gravidutelor! Ieri am nascut cu bine un bebe maricel 4,170 g. Din cauza asta l-a tras cam greu afara chiar si cu cezariana. Am avut cativa picuri de colostru, asteptam si lapticul :) Ieri a fost o vijelie la pranz in oras incat au zburat acoperisuri si pomi cu radacina cu tot... eu priveam pe geam de la salon..
felicitari!!! sa fiyu feriviti si sanatosi! noi eram in drum spre timi :( urat a fost
|
Andreea06 wrote:Sotul m-a intrebat aseara ca daca mi-e rau intr-o zi/noapte, la ce spital ma duce?
Si ii zic ca mergem la clinica unde o sa nasc, acolo o sa o sune pe doctorita daca considera ca e nevoie - daca e noaptea, daca e ziua o sun si eu..
El nuuu, cum la clinica, ca aia e privata, ca tre la stat, la urgente, la care spital? Si atata m-am ciondanit cu el, ca nu vreau la stat, mergem la clinica, si si ei pot sa te verifice, sa monitorizeze bebe sa vada daca e ok sau in stre si e un medic de garda acolo mereu si daca o sa considere ca nu e de ei, ma trimit ei unde trebuie.. dar important e sa anuntam si doctorita mea.
Voi v-ati intrebat medicii ce faceti daca va e rau candva pana la termen? O sa o intreb si pe a mea sapt viitoare, sigur o sa imi zica sa o sun ca mereu cand plec din cabinet zice ca ne vedem data viitoare sau daca e ceva oricand la telefon. la clinica
|
Andreea06 wrote:Asa o sa fac si eu, dorm cu el in prima faza pana ma simt mai in stare sa ma tot ridic din pat, cu operatia. Cum sunt bebeii? daca odata te obisnuiesti nu il mai pui in patut sau cel putin noi asa suntem e asa bine sa il simti acolo langa tine...am luat degeaba patut si in dormitor si in camera lor
|
Inawar wrote:Multumesc Nico! Uite cum trece timpul, tu cred ca ai ajuns la diversificare, asa ca iti urez sa nu fie mofturosi si sa pape tot mai avem un pic pana la div...avem doar 4 luni acum ne bucuram de titi exclusiv
|
ina iti doresc sa ai nastere usoara si bebe sanatos si cuminte iar tie recuperare rapida si laptic andreea am dormit cu bebeii din prima zi, daca alaptezi e mult mai comod si usor pt tine. lixandra eu si la 32 de sapt am fost in germania! daca medicul iti permite si tu esti ok poti merge oriunde! pupici
|