kmn wrote:nicoleta...vrei fusta sa fie tot din motive atasata ca si bluza sau sa fie lucrata dintruna?
eu stii cum as face? as "construi" fusta pe un tipar din panza, respectand aceleasi elemente ca si la bluza iar partea care vine mai plina, as face fie piciorus inalt fie grupuri de 2 picioruse despartite de un ochi de lant...
constumasul trebuie sa arate a costumas, nu poti face bluza intrun fel si fusta in alt fel...asa vad eu....
Nici nu am zis asta, doar ca nu vroiam sa fac numai picioruse. Vroiam sa fac ceva asemanator cu modelul dar mai simplu nu romburi
|
Asa arata schema.deci este fusta este formata din romburi . Mie mi-a fost frica sa o fac asa, vroiam sa dau putina largime si nu prea stiam cum ,asa ca am facut numai picioruse . Nu este gata,doar ce am inceput-o. am terminat numai parte din fata la bluza. si am facut florile ptr a 2 parte .Urmeaza sa le montez. Nu va spun cum a iesit
|
ildi wrote: poza e de anul trecut,nicoleta,acum 7 ani inainte de sarcina,aveam 10-12 kg mai putin,nici macar un gram de clisa!
La cat esti tu de inalta ici nu se pune ,ce sa mai zic eu?
|
Nu are nimeni nicio idee? Nu ma ajuta nimeni ?
|
ildi wrote:da,dar mai la vara!acum am si alte lucruri d eterminat,plus casa e un dezastru,trebuie sa incep sa aranjez,am un munte de haine de calcat!!! Da ildi superba si asta. si eu intentionez sa o fac dar nu acum.Parca zicea si Carla ca o face,oare nu am vazut-o eu?Sau poate nu amai facut-o pana la urma .
|
[quote=ildi] Modelul tau este superb. eu vreau ceva simplu ca sa inlocuiesc romburile de la costumas. Nu merge modelul asta ..Doamne Ildi ce vorbesti tu? poza ta e de acum 20 de ani ? hai sa fim serioase, ce naiba !
|
dati-mi si mie va rog o idee cum sa fac fusta la costumasul meu.
|
Dragele mele am vazut cam tot ce ati pus .sunt absolut superbe ,ce sa zic timp sa avem.
|
Esti grozava Ildi ! se vede cat suflet pui in orice faci si faci tot timpul cate ceva
|
Am gasit eu ceva pus de ingeras{cum se imbina], dar as vrea sa ii dau apoi mai jos catre tiv, putina largime .Cum fac? maresc nr de picioruse la patrat:? Ingeras te rog .ajuta-ma sau fetele care au mai lucrat patuRici din patrate, va rog.Ele sunt puse in forma de romb si se fixeaza de sus
|