Profil: nicoleta_bugarin
Despre
Utilizator: nicoleta_bugarin
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, October 10, 2013
Ultima vizita: Tuesday, July 8, 2014 12:13 AM
Numarul de postari: 12
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Tipare --- Fuste, Rochii, etc,---
Postat: Friday, November 29, 2013 10:21 PM
misiune indeplinita
Postat: Monday, November 4, 2013 8:01 PM
am trimis eu acum spre dvs cartile sa imi spuneti si mie ce realizati si cum ca tare imi place si mie dar nu prea sunt priceputa
Subiect: Posete cusute
Postat: Monday, November 4, 2013 7:40 PM
buna seara . desi sunt noua pe aici o sa postez si eu cate una alta ce am mai cusut . nu prea stiu dar imi place mult sa cos.
dar acum observ ca nu pot pune poze imi spune ca sunt prea mari nu stiu cum sa fac?

dar pun un link: https://www.facebook.com/nicoleta.pusu/media_set?set=a.611297245593409.1073741837.100001394178553&type=3

sper sa nu gresesc daca fac asta!!!
Subiect: Masina de cusut brother
Postat: Thursday, October 31, 2013 8:50 AM
Asa arata e o poza de pe net insa cu 3 fire cea din imagine are 4 din cate vad eu, acul care merge perpendiluarpe talpa masinii e "mort" nu stiu daca am explicat bine
Postat: Thursday, October 31, 2013 8:48 AM
da are doua ace unul lateral si unul care merge de sus in jos.
nu stiu sa pun poza
Postat: Tuesday, October 29, 2013 10:21 PM
buna seara
va rog frumos putin ajutor! mi-am cumparat o masina de surfilat second hand si imi lipseste piesa care tine acul , adik acul meu nu coase nu se ridica. un mecanic mi-a zis ca nu are piesa care sustine acul pentru astfel de operatie. va implor imi spuneti de unde iau piese de schimb ? masina e marca dragon fly . va multumesc
Postat: Friday, October 25, 2013 9:19 PM
Da era elastica, si la mine nu era elastica.
Postat: Friday, October 25, 2013 3:42 PM
eu am avut o rochie a unei colege si am incercat sa fac dupa ea lasand mai mare ca eu am pieptul mai maredar nu a iesit nimc. o sa incerc sa pun si poze daca reusesc cu telefonul ca nu am camera.ma intereseaza o rochie tip maieu cu bretele late si apoi sa mearga pe corp in jos pana la genunchi
sa aiba forma corpului. ce masuri imi trebe si cum as putea desena un tipar dupa masurile mele?
Postat: Friday, October 25, 2013 1:11 PM
totul este minunat ce se realizeaza de mana unor doamne talentate . e sub deviza "iata ce pot face doua maini dibace" Felicitari pentru creatile exceptionale.si mie imi place sa cos si sai asamblez ca de croit ma chinui de 2 saptamani , vreau sa imi fac o rochita simpla lunga cambrata pe corp, dar nu reusesc. ba o fac mai mare , ba o fac mai mica , nu stiu cum trebuie sa pun masuile mele pe un sablon ca ma gandesc ca mi-ar iesi daca as avea sablon. uff plans
Postat: Tuesday, October 15, 2013 10:48 AM
buna ziua, va multumesc foarte frumos pentru carti , chiar sunt foarte bune. ma bucur ca am reusit sa gasesc materiale si orice carte de genul acesta ma fascineaza. va multumesc inca odata foarte frumos