Buna din nou.Mi s-a recomandat sa fac amnio pt ca am varsta inaintata.Si nu are rost sa fac dublu si triplu test si sa cheltui prea mult cand pot face doar amnio si are o acuratete mai mare.Dilema mea este ca am tot citit de avorturile ce survin dupa.Nu zic ca e o regula,dar daca e sa fie?
|
Buna seara.Nu am mai intrat de mult pe forum,dar am o ingrijorare.Sunt mamici care au facut amniocenteza?Am 39 de ani si medicul mi-a recomandat sa o fac sapt viitoare.Am 15 sapt de sarcina si tot citesc pe net despre test si ma ingrozesc.Poate sa ma lamureasca cineva care a trecut prin asta care e adevarul despre riscul de dupa? Va multumesc.
|
FlorentinaC wrote:Buna!Cum esti?Ai ajuns la medic?Avand in vedere ca in martie voi implini si eu 39 anisori as fi vrut sa te intreb de cat timp incercai sa ramai insarcinata,daca ai urmat un tratament anume,etc,,,,, . Buna.Am sunat doctorita la care merg si era plecata din tara dar mi-a zis sa iau no spa,elevit si utrogestan pt 10 zile.Nu am facut nici un tratament dar dupa 6 ani am reusit sa raman de cand sunt recasatorita.Mai am o fetita de 14 ani si cam de un an fac teste de ovulatie si grafice cu temperatura bazala.Cred ca si stresul isi spune cuvantul.In decembrie am zis ca e ultima oara cand mai insist cu teste de ov. Imi cam luasem gandul ce e drept dar vad ca dumnezeu s-a uitat si la mine.Tratamente si investigatii nu am facut pt ca sotul zicea ca sunt bani in vant si daca tot avem fetita din prima mea casatorie pe care o adora,nu prea se stresa.Acum nu stiu ce sa zic.Iti doresc sa reusesti sa ramai cat mai repede insarcinata.Si poate ca celelalte doamne de pe forum te vor putea sfatui mai bn decat mine cu privire la ce trebuie sa faci.iti doresc sa fii optimista si sa ai incredere ca vei reusi pana la urma sa iti vezi implinita dorinta.
|
Buna ziua doamnelor.Multumesc pt urari si sper sa fie si la voi cu ochisori.Aseara am luat no spa si am putut dormi.Dimineata aveam aceleasi dureri dar nu atat de severe ca ieri seara.Am sunat medicul meu si mi-a dat sa iau utrogestan 200 vaginal pt 10 zile,elevit si no spa.La cabinet a zis sa vin dupa 10 ian.Testul l-am facut in a 32 zi de ciclu asta la mine era a 3 zi intarziere.Mai facusem unul pe 29 dec dar iesise slab pozitiv.Multumesc tuturor pt incurajari.
|
Seara doamnelor.Am nevoie de un sfat daca se poate.Am de vreo 2 ore dureri puternice de spate ce radiaza dinspre coloana spre rinichi si deasemenea crampe abdominale.Inima m-io luase razna si tensiunea era 14 cu 2.Cam mare pt mine,eu avand-o mereu mica.Am trimis sotul la farmacie pt a lua u test de sarcina sa fac din nou.Si de data asta au iesit clare cele 2 luniute.Cu durerile astea ma tem de un posibil avort spontan tinand cont si de varsta(acus fac 39 ani).As putea lua no spa?Din experienta unora dintre voi ce ma sfatuiti?Astept sa vina ziua de luni sa merg la medic.Va multumesc anticipat.
|
Multumesc pt urare.Sa fie cu ochisori tuturor.Am o intrebare.Poate printre voi e cineva care ma lamureste.Am intarziere 4 zile si temperatura bazala nu scade sub 37 cu 2.Am cautat pe net si se pare ca si asta ar fi un semn ce indica o sarcina.Am avut ovulatie pe 17 confirmata si de testul de ovulatie si cu 2 zile mai devreme am "prestat".Doar ca asa zisa sangerare de nidare nu am sesizat-o nici pana in prezent.La prima mea sarcina nu mai stiu cum a fost ca a trecut mult timp.Stiu ca trebuie sa mai fac un test sau bhcg pt confirmare,dar dupa parerea unora dintre voi credeti ca ar fi vreo sansa sa fie bb?
|
Multumesc pt raspuns andy07.Voi merge sa ma lamuresc cu ajutorul analizei de sange.Sper din toata inima sa iasa bn pt ca imi doresc si dupa unele simptome pe care le am par a fi o sarcina in evolutie daca ar fi sa ma iau dupa durerile de mijloc,usoare ameteli si greturi.
|
La multi ani tuturor si tot ce va doriti.Sunt noua aici si sper cu ajutorul vostru sa gasesc raspunsuri la unele intrebari.Am unele simptome de sarcina,doar durerea de sani lipseste.Am un ciclu de 29 zile si dupa calculele mele ar fi trebuit sa imi vina menstra de pe 30 dec.Am facut un test de sarcina la o zi intarziere si a 2 a liniuta era cam slab vizibila.Poate fi cumva o sarcina?Va multumesc pt timpul vostru si astept raspunsuri.
|