Si ecografia. . Imi cer scuze pentru atatea posturi dar nu mai inteleg nimic :(
|
Chestia este ca am cm regulat am dureri specfice la ovulatie si teste pozitive de ovulatie am 50 de kg .. nu inteleg de ce si cum a ajung in 5 min la concluzia asta
|
Am fost la un control .. mi-a zis ca se vede ceva ingrosat sa vin peste o saptamana ca se poate sa fie sarcina dar ca am ovare polichistice sper ca am scris bine si ca testele pot sa fie positive din cauza asta dar cum naiba ? Am facut si un test digital care zice 1-2 saptamani sunt data peste cap de tot ..
|
Este imposibil sa se vada ceva la ecografie atât de devreme nu?
|
Se intampla cand te astepti mai putin .. eu m-am detasat nici nu speram luna asta sincer nu am nimic decât asa putin o stare de great a dar nimic mai mult . Trimit tot praful de burtica si sper sa se intample minunea si sa ai cel mai frumos cadou de la mos craciun
|
Acum ma sper ie orice in august am pierdut sarcina am tot testat si liniuta nu a ajuns niciodata ca cea de acum era acolo dar se vede a foarte putin apoi mi-a venit cm si gata .. dar acum se vede mult mai bine si sper sa fie ok de data asta
|
Trebuie sa imi vina joi si este destul De regulat plus ca nu cum sa am mai mult ca sotul meu a fost plecat doua saptamani sa intors pe 7 si eu cred ca am ovulat pe 8 ... Oare este ceva in neregula? :( sau pot fi 2 ?
|
Da .. eu sunt in spania testul asta se numeste predictor si poate fi facut cu 6 zile inainte de cm eu mai am 4 zile pana atunci
|
Buna dimineata cred ca pot sa va trimit si eu praf de burtica mica mica abia maine am programare la beta dar asa arata testul meu de azi
|
Multumesc din suflet pentru urari si pentru pareri eu nu am stare nici la munca asa ca am mai facut unu
|