Profil: NIco311985
Despre
Utilizator: NIco311985
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, July 27, 2016
Ultima vizita: Wednesday, May 3, 2017 9:18 PM
Numarul de postari: 39
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 55
Postat: Monday, December 19, 2016 7:36 PM
Si ecografia. . Imi cer scuze pentru atatea posturi dar nu mai inteleg nimic :(
img
Postat: Monday, December 19, 2016 7:30 PM
Chestia este ca am cm regulat am dureri specfice la ovulatie si teste pozitive de ovulatie am 50 de kg .. nu inteleg de ce si cum a ajung in 5 min la concluzia asta
Postat: Monday, December 19, 2016 7:05 PM
Am fost la un control .. mi-a zis ca se vede ceva ingrosat sa vin peste o saptamana ca se poate sa fie sarcina dar ca am ovare polichistice sper ca am scris bine si ca testele pot sa fie positive din cauza asta dar cum naiba ? Am facut si un test digital care zice 1-2 saptamani sunt data peste cap de tot ..
Postat: Monday, December 19, 2016 4:20 PM
Este imposibil sa se vada ceva la ecografie atât de devreme nu?
Postat: Monday, December 19, 2016 11:07 AM
Se intampla cand te astepti mai putin .. eu m-am detasat nici nu speram luna asta sincer nu am nimic decât asa putin o stare de great a dar nimic mai mult . Trimit tot praful de burtica si sper sa se intample minunea si sa ai cel mai frumos cadou de la mos craciun hearts
Postat: Monday, December 19, 2016 10:59 AM
Acum ma sper ie orice in august am pierdut sarcina am tot testat si liniuta nu a ajuns niciodata ca cea de acum era acolo dar se vede a foarte putin apoi mi-a venit cm si gata .. dar acum se vede mult mai bine si sper sa fie ok de data asta
Postat: Monday, December 19, 2016 10:53 AM
Trebuie sa imi vina joi si este destul De regulat plus ca nu cum sa am mai mult ca sotul meu a fost plecat doua saptamani sa intors pe 7 si eu cred ca am ovulat pe 8 ... Oare este ceva in neregula? :( sau pot fi 2 ?
Postat: Monday, December 19, 2016 10:45 AM
Da .. eu sunt in spania testul asta se numeste predictor si poate fi facut cu 6 zile inainte de cm eu mai am 4 zile pana atunci
Postat: Monday, December 19, 2016 10:40 AM
Buna dimineata hearts cred ca pot sa va trimit si eu praf de burtica mica mica abia maine am programare la beta dar asa arata testul meu de azi
img
Postat: Saturday, December 17, 2016 12:18 PM
Multumesc din suflet pentru urari si pentru pareri eu nu am stare nici la munca asa ca am mai facut unu
img