Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| lifeinhim wrote:Dupa o indelunga pauza, si eu la cafea cu voi pe forum! Ma apuc de citit ca am de recuparat!
Hristos a inviat!
Adevarat a-nviat! Spor la cafelit si recuperat! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Pofta buna la cafea,fetelor! La noi a plouat,afara e rece,deci vai si-amar de el 1 Mai...nu cred ca se mai remediaza vremea... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| buna dimineata si pofta buna la cafelit uite si eu cu cafeaua in mana dupa care mergem la gratar...va invit pe toate |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Si la noi este vremea naspa asa ca stam pe acasa , sper ca macar in parc sa putem ajunge . Va doresc pofta buna la cafea celor care inca mai serviti , eu sunt la a doua ca pe prima am baut-o cu musafirii. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Ma alatur si eu, sunt la a doua cofa, astept doua prietene dragi si o voi savura cu ele pe a treia , la care adugam o ciorbita de curcan si varza cu carnaciori...mici nu am gasit ca sa pot pastra traditia de 1 Mai. Enjoy your cofa too |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Oooo sa aveti pofta , uite ca mi-ai dat o idee ...si ce daca vremea este naspa se poate sarbatori si in casa doar sa se vrea....
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Nu e chiar dimineata, dar tare am chef de o cafeluta. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Si eu sorb su spor, la mine e dimineata inca , Arti mozoleste ceva dar trage cu ochiul la tastatura ca a inceput si la el fascinatia butoanelor |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| katy_lumika wrote:Ma alatur si eu, sunt la a doua cofa, astept doua prietene dragi si o voi savura cu ele pe a treia  , la care adugam o ciorbita de curcan si varza cu carnaciori...mici nu am gasit ca sa pot pastra traditia de 1 Mai. Enjoy your cofa too
Buna cafeaua si papica! Multumim de tratatie! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| katy_lumika wrote:Ma alatur si eu, sunt la a doua cofa, astept doua prietene dragi si o voi savura cu ele pe a treia  , la care adugam o ciorbita de curcan si varza cu carnaciori...mici nu am gasit ca sa pot pastra traditia de 1 Mai. Enjoy your cofa too
Chiar ca a fost buna tratatia! Gatesti foarte bine! si cafeaua miam miam... Multumim, multumim! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Continuarea aici |
|
|