Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Tina, distractie placuta la Predeal. Lasa ca faci tu curat, te ajutam noi numai spune de unde vrei sa incepem. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 971
| Drum bun si concediu placut Tina. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Tina, le termini tu pe toate pana plecati, stai linistita! Sa profitati la maxim de concediu si distractie cat mai placuta... si odihna daca se poate |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Buna sa va fie inima,mamici!Eu sunt la a doua cafea, prima am baut-o pe la 8!
Tina, sa ai parte de un concediu placut,sa va simtiti bine cu totii si sa ne povestesti cum a fost! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Hello, o zi frumoasa va doresc. La mine treaba e 80 % gata, , de, am ajutoare, Buggy a aspirat, Alin sterge praful, Alina spala rufe si sta pe forum, . Tina, iti doresc concediu placut. |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| [quote=Alina ], Buggy a aspirat, [quote]
Ce coincidenta ,am si eu un Buggy ( Daria) Initial a fost "little bug" ca semana cu un gandac ghebos, acum nu mai e asa cocosata ca a mai crescut si ii zicem Buggy |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| mihaela75 wrote:[quote=Alina ], Buggy a aspirat, [quote] Ce coincidenta ,am si eu un Buggy ( Daria)  Initial a fost "little bug" ca semana cu un gandac ghebos, acum nu mai e asa cocosata ca a mai crescut si ii zicem Buggy
Uite , chiar nu m-am gandit la coincidenta asta. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Va multumesc mult pentru urari, cu treaba nu sunt gata nici la ora asta. Ehhh de odihna la Predeal mai greu, ca doar suntem cu bebe asa ca programul va fi la fel ca si acasa, plus ca in total sunt 5 copii + 6 adulti, deci o mini gradinita . Va pup pe toate sa aveti grija de voi si de bebei si concediu placut celor care mai pleaca. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Mai da nu e nimeni la cafea? Numai eu cu noaptea-n cap. E 5.24 GMT si ma duc sa-mi beau cafelutza. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si eu cu cafeaua... de fapt am terminat-o deja. Buna dimineata si o duminica cat mai placuta! |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 971
| Buna dimineata. Gata cafeluta? Nu este nimeni prin zona? O zi buna va doresc.
Astia sunt de la Roxi pentru voi. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Neatza, eu sunt prezenta la cafelutza ! Astept sa se trezeasca Bri si Adi, sa-i dau sa pape ( lu' Bri, nu lui Adi ) si sa o ushchim spre munte . Cand vom ajunge la munte cred ca vom arata ca-n desene animate, dintr-o mashinutza mica vom scoate juma de casa de abia astept sa-l vad pe sotzu meu unde baga toate bagajele. Va mai pup odata pe toate si va doresc o duminika de exceptie . |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Si eu m-am trezit,la mine e 10.37 am.Asa ma trezesc eu ,intre 10 si 11. Am un pic de liniste ca Darie isi face treaba cu o noua jucarie |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| DAu si eu pe aici. Ma primiti? |
|

Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| Buna dimineata! Vad ca nu prea v-ati tinut de subiect! Vreo 3 zile nu ati mai scris pe-aici. Eu am o scuza ca de obicei ma trezesc la pranz. Sau se pare ca nu sunt singura? Eu va astept la cafeluta. |
|
|