Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Buna dimineata, Gabriela. Am venit si eu cu ness-ul la purtator. Ce mai faci? Buna dimineata si tie, Kiki. Ce face Dav? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Chryssrusu wrote:Buna dimineata, Gabriela. Am venit si eu cu ness-ul la purtator. Ce mai faci? Buna dimineata si tie, Kiki. Ce face Dav?
A facu si el ochi, inaintea mea, bineinteles, dar macar a stat cumintel in patut. Nu tu febra, nu tu umflatura la locul vaccinului... Si am reusit sa si dorm neintoarsa de la 1:30 la 8:30... |
|

| |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 971
| Chryssrusu wrote:Buna dimineata, Gabriela. Am venit si eu cu ness-ul la purtator. Ce mai faci? Bine multumesc de intrebare Roxi este putin racita dar sper sa ii treaca repede.Pupici pentru puiutii tai |
|

| Insanatosire rapida! Multumim pentru pupici, si ii intoarcem! |
|

| solomon gabriela wrote:... Roxi este putin racita dar sper sa ii treaca repede.Pupici pentru puiutii tai
Sanatate printesei!
 |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 971
| Multumesc Multa sanatate si pentru voi |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Acum am vazut postarea ta de aici, Kiki. Ma bucur ca ati trecut cu bine peste noaptea trecuta si ati dormit amandoi asa de bine pana la urma. Ei, dar tot mai merge o cafea, ce zici?
Gabi, sa se faca bine printesa cat mai repede. pe nasucul ei cel scump. Noi cand mai iesim la plimbare? Acum sper ca faceti amandoua nani, dar, cand va treziti, te astept la o cafea, macar pe forum. A, rectificare, eu - cafea, tu - 3 in 1.
Mai vine cineva la o cafea "de dupa-amiaza"?
 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| "neata..cu ceaiul ma primiti? Hop si eu ca piciul INCA doarme , asa ca trec sa va salut si sa va urez o duminica frumoasa |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Dar cu un capucino. Noi nu prea sevim cafea de obicei, dar daca se impune o primim cu placere. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Din partea mea sunteti bine venite cu ce vreti voi. In cazul in care va razginditi uite si o cafea...
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| La cat de bine arata, maine imi fac cafea. Sau poate mai tarziu azi. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/22/2006 Mesaje: 69
| buna fetelor...chiar daca este prea tarziu pt cafeluta eu am intrat in cafenea si astept....poate veniti maine dimineata sa o sorbim impreuna.mai schimbam cateva vorbe si ma mai invatati sai pe mine cate ceva pe aici ca...sunt si eu mica aici la voi. pupici si va astept |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Buna dimineata, mamici de pitici! Eu sunt deja la a doua cafea si astept sa mi se trezeasca printesa!Pana atunci mai butonez un pic pe forum! Mi se alatura cineva la cafea? |
|

| Si eu tot la a doua cafea! |
|
|