Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Aaaaa, pai oboseala e prietena mea cea mai buna! Eu sper sa iesim undeva, ca m-am saturat de casa, de pus masa, de spalat vasele... Parca nu se mai termina! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu ma duc la apel... Tudor maraie ca se plictiseste in patut! Incerc sa-l pun in premergator, poate vrea! Acum regret ca am prag la dormitoare: poate intra la taica-su si-l trezea ca tare mai dorme, mititelul.... Azi cred ca fac armata pe aici! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Ne mai auzim, Cute_baby !
Si al meu se maraie ca l-am pus in tarc, a stat el ce a stat in picioare si acum a picat si nu ii mai place.
__ 
Am rezolvat problema, l-am pus in patutul lui si i-am dat jucaria preferata (care se intampla sa fie a lui Alice, dar ne-o mai imprumuta si noua).
|
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Buna dimineata, tuturor, cam putine suntem astazi la aceasta ora. Programul meu pentru ieri a fost foarte incarcat: spalat vreo 3 masini, aspirat toata casa, spalat pe jos, sters praful, vase de spalat nu mai zic, am mai ajuns si la posta sa iau coletul de la Miri, am facut si o injectie, pe care o voi repeta astazi. Mancare, slabut, a facut Alin.
Programul pe astazi: Tudor s-a trezit la 7 fara (dupa un somn mai mult decat linistit), a si mancat de mult, inclusiv lapte, ; tocmai s-a trezit si CAtinca, serveste si ea micul dejun imediat, ca si noi de altfel, o astept pe doamna docto r sa vina sa-mi faca injectia si apoi la curteeeeeeeeee, sa probam piscina si s-o sarbatorim pe mama soacra.
Va doresc o duminica cat mai placuta. Alina attached the following image(s):

|
|
| Bravo Alina ! Harnicuta ca o albinuta !
Balaceala placuta copiilor si voua o zi nemaipomenita.
La multi ani pentru soacra ta ! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| AdrianaC wrote:Bravo Alina ! Harnicuta ca o albinuta !
Balaceala placuta copiilor si voua o zi nemaipomenita.
La multi ani pentru soacra ta !
Harnicuta, harnicuta, dar au uitat baietii sa intinsa rufele aseara, si erau si husele de la acrutul lui Tude acolo, acum ma rog sa se usuce mai repede.
Multumim pentru urari, ar trebui sa fie un moment de bucurie, dar nu va fi asa, soacra mea e tintuita intr-un scaun cu rotile, dupa un accident suferit in 1998, offf, offff si cu siguranta va fi si un moment mai trist, mereu e asa. |
|
| Important e ca este in viata, ca are o familie frumoasa, isi vede copilul, nepotii... e mare lucru, sa stii !
Eu nu stiu de ce, dar saptamana asta m-am trezit ca luasem telefonul sa o sun pe bunica mea (care a murit anul trecut pe 22 decembrie). In sufletul meu, eu parca tot mai simt ca traieste, e bine unde este, nu realizez cred ca de fapt nu mai este.
Cand mi-am dat seama imi venea sa plang sa mor nu alta.
Lui Alice nici nu i-am spus inca de bunica mea ca a murit, pentru ca nu stiu daca ar intelege si cum ar primi vestea, plus ca ea o iubea tare mult pe Maituca, asa cum ii spunea ea. Si acum mai zice Alice cand mai vede cate o poza cu ea (desi m-am ferit sa mai expun poze cu ea): "Uite-o pe Maituca ! Ce o mai fi facand Maituca?" |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mai beau vreo 2 pana diseara....imi pare rau pt voi cele care aveti probleme cu cafeaua si va mai si place. Eu sunt dependenta de cafea si imi placeeeeeeee nevoie mare , mi-as pune si perfuzie daca as putea Mi s-a trezit si bebe finaly pe la 9.00, am luat masa si acum mai stau si eu pe forum Azi iar program de voie ..de nevoie |
|
| Bravo Tina !
Dar nu iti face rau atata cafea? Sau o faci mai slaba?
Mie de la cafea imediat imi creste tensiunea in schimb de la ness nu. Cam ciudat |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Buna dimiseara! Sunt in cura de ceai asa ca nu servesc cafeluta in dimineata asta.Balotez chimen, fenicul si marar.Are gust de ...:81pukel:dar n-am incotro tre' sa-l dau pe gat . |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| mihaela75 wrote:Buna dimiseara! Sunt in cura de ceai asa ca nu servesc cafeluta in dimineata asta.Balotez chimen, fenicul si marar.Are gust de ...:81pukel:dar n-am incotro tre' sa-l dau pe gat .
Mami dar de ce nu iei tu niste Galactogil. Ca e mai bun la gust. Este ca si calciul granule daca-ti aduci aminte, cand eram noi mici. |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| stai ca scriu la subiect de lactatie...sa -l caut.
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Neatza! Eu is la cafea, voi? |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| ' Neatza! Si eu la cafea, citind ce ati mai scris. Am cam lipsit in we. si am de recuperat. Kiki, cum a fost in Delta? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| si eu is la a doua cafea cu voi, ca prima am baut-o pe la 6,30
|
|
|