Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Vero , buna dimineata si-ti doresc o zi mai buna ca cea de ieri. Se poate ca starea ta sa fi fost de la caldura de pe linga aragaz si te-ai deshidratat putin sau poate ai mincat ceva ce nu ti-a priit. Ana iti doresc o zi cit mai linistita si spor la servicel. Eu acum astept sa mi se faca cafelutza... Tuturor va doresc o zi cit mai frumoasa .:923: :923: :923: |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/8/2009 Mesaje: 436
| ms Dya si tie si familiei tale va doresc multa sanatate si o zi plina de bucurii |
|
| vero79 wrote:ms Dya si tie si familiei tale va doresc multa sanatate si o zi plina de bucurii Mersi la fel si tie. Vezi ca ti-am raspuns la PM. |
|
| ms Dya de raspuns,eu cred ca sunt si anemica,cand ma ridic brusc de jos ma i-a cu ameteli si am si niste puncte albe in palma,prima data cand am fost la un control sa vad de ce ametesc eram prin clasa a cincea,m-a pus la niste aparate si mi-a spus ca am probleme cu tensiunea si stiti ce tratament mi-a recomandat:sa beau cafea in fiecare dimineata ca sa mai creasca tensiunea,deci nici acum dupa atata timp nu pot sa-mi dau seama cum poti sa spui unui copil sa bea cafea?si de atunci am zis ca nu mai merg in veci la control doar cand m-o lua cu salvarea pe targa. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Neatza tuturor
Vero mare grija cu sanatatea, nu ar strica un control
Bulli spor la treaba si sa treaca ziua repede si sa fie o zi usoara usoara
Dya o zi minunata iti doresc |
|
| Teea09 ai dreptate un control sa stii ca ar trebui ca nu e prima data cand mi se intampla dar asta de aseara a pus capac |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Neatza! ... Si multa sanatate, Vero! |
|
| vero79 wrote:ms Dya de raspuns,eu cred ca sunt si anemica,cand ma ridic brusc de jos ma i-a cu ameteli si am si niste puncte albe in palma,prima data cand am fost la un control sa vad de ce ametesc eram prin clasa a cincea,m-a pus la niste aparate si mi-a spus ca am probleme cu tensiunea si stiti ce tratament mi-a recomandat:sa beau cafea in fiecare dimineata ca sa mai creasca tensiunea,deci nici acum dupa atata timp nu pot sa-mi dau seama cum poti sa spui unui copil sa bea cafea?si de atunci am zis ca nu mai merg in veci la control doar cand m-o lua cu salvarea pe targa. Din pacate si in zilele noastre mai exista astfel de medici .... dar oricum nu ti-ar strica un control , sunt generatii noi de medici care sunt mai deschisi la minte.Multa sanatate iti doresc. |
|
| Teea , Liz |
|
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Buna dimineata si spor la toate! Vero, ai grija de tine! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Neatza,multa sanatate Vero |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Neatza, fetele! Sa aveti pofta la cafeluta. Eu sunt treaza de la 5:3o.
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Buna dimineata si va doresc o zi cat mai placuta cu o stare de spirit cat mai buna!!! |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| 'neatza! si eu pe-aici. |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Neatza fetele pofta buna la cofee si o zi frumoasa! |
|
|