Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ieri am lipsit da azi aici sunt la cafea cu voi!O duminica placuta fetelor! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| buna fetelor, sunt si eu la cafeluta cu voi si va doresc o duminica placuta |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/8/2009 Mesaje: 436
| fetelor eu stau si beau acum o cafea pana incep stirile ca dupa aia ma duc sa ma uit si ramane fetita mea pe pc |
|

| buna dimineata,haideti sa bem cafeaua ca este facuta

va doresc un inceput de saptamana cat mai frumos |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Neatza VEro am venit fugutza la asa o invitatie imbietoare |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| 'Neatza doamnelor sa aveti pofta la cafelutza si o zi minunata. |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| 'neatza! Am baut si eu o cafeluta, am intins o tura de rufe la uscat si am dus citirea apometrelor. Record pentru mine azi! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| petro wrote:'neatza! Am baut si eu o cafeluta, am intins o tura de rufe la uscat si am dus citirea apometrelor. Record pentru mine azi! Mamaaa ce harnica ai fost ....eu inca lenevesc si se pare ca Cezara imi respecta starea de lene si inca doarme. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| 'Neata, domnelor. Si eu tot la cafea, pe terasa. Petro, . |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| somnorici si eu la cafea M-am trezit cu noaptea in cap, de caldura. Elena mi-a stat treaza vreo ora pe la 3 noaptea ca nu mai putea de cald. Cu totul deschis, ne-am jucat in pat impreuna si am facut curent sa se aeriseasca putin. Imi place vara si suport usor caldurile astea dar nu rezist cand imi vad copilasii chinuindu-se de cald. Glad vad ca-mi seamana (daca-l las doarme si cu plapuma pe vremea asta ), dar Elena nu Va pup si va doresc o saptamana superba !! |
|

Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Multumim, Diana! Si tie o saptamana racoroasa! Eu ... ca lunea ... ooof! cand or prelungi astia week-end-ul??? O zi buna si o saptamana si mai buna!
|
|

| fetita mea acum s-a trezit si-mi cere sa-i dau dulciuri,si o intreb ca acum vrei,ea de colo"Da"
|
|

| fetelor parca as fi insarcinata,am fost in oras si mi-a venit asa dintr-o data o pofta sa beau bere cum am ajuns acasa mi-am desfacut doza si stau si butonez  |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| buna fetelor ,mai e cineva intirziata ca mine la cafea ,o beau acum pt. ca de dimineata am fost cu mama la doctor,i-am dat lui Dragos piureul de fructe ,l-am culcat iar acum am timp si penrtu mine,o saptamina superba va doresc |
|

| Alina imi pare rau ca m-ai inteles gresit,dar voi pleca de pe acest forum pentru ca vad ca deranjez,nu voi posta nici un mesaj ca sa nu mai supar pe nimeni |
|
|