Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Buna dimineata !Diana mi-ar face placere sa bem cafeaua impreuna ,dar momentan o putem face virtual. Fetelor ma bucur ca e vineri ! HAI! la cafea . |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Diana, ai grija cu ce te lauzi ca eu sunt maniaca pe cafea si s-ar putea sa te trezesti cu mine la usa 'neatza si o zi buna va doresc tuturor! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Neatza,fetelor! Sa aveti pofta la cafeluta......Diana,as veni sa bem o cafeluta doar ca am prea multa treaba astazi ...nu prea beau eu cafea,dar cu fetele mele dragi de pe forum as servi-o oricand! Va pup si sa aveti o zi cat mai racoroasa! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Buna dimineata, doamnelor. Si eu tot la cafea, cam zombie, dar merge. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| o dimineata buna si o zi racoroasa va doresc la toate si la bebeii vostri! am sosit si eu la cafea, intarziata de mine...
|
|

Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Buna dimineata! Mie mi-e dor de cafelele pe care le sorbeam cand aveam copilul mititel ... pana la 1 an si 5 luni (cand am inceput munca). Ce relaxare insemnau atunci pentru mine ... Acum ... tot pe fuga, acasa, dimineata, apoi, in jur de 11,30, tot pe fuga, un ness, la munca ... Oh! Dar maine promit sa fac cafeaua si sa o beau la racoarea diminetii in curte! Asadar, pentru cine considera Buzaul mai aporape decat Aradul ... va astept!
Alina, azi sunt zombie si eu, cred ca de la inceputul de week-end se trage! |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| incep cu bucurie a doua cafeluta ca pic de somn Petro, dar esti la doi pasi de mine. De cand te astept...
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu ma duc direct la nani! Tudor e la mama, cafeaua nu a functionat, aer conditionat nu am... Macar sa dorm! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| buna dimineata,cred ca toti dormim mai bine dimineata pe caldurile astea. eu prefer sa fac mancare mai de dimineata sa nu fie prea cald mai tarziu un weekwnd placut sa aveti, alaturi de familii...pa |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Buna dimineata fetelor!
 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| buna, haideti si azi la o cafea sa ne trezim mai bine si apoi la treba.O zi frumoasa va doresc |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Si eu , si eu....
La un 3in1!!!
Azi avem zi mare: intalnire cu 2 fete frumoase de pe forum...Abia astept...
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Liz, esti grozava, o tii numai intr-o intalneala.. Si eu am dat gata o cafeluta cat am forumit cu voi pe aici |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Buna dimineata!Haideti la cafeluta!O zi minunata va doresc! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Neata, si eu am fost harnicuta azi, m-am trezit devreme, am pus deja o masina cu rufe la spalat, mi-am facut cafeluta si acum mai stau putin si o sa plec pe la 10:00 la cumparaturi :003:.
Ce mai fac fetele azi, ce mai aveti in plan? |
|
|