Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu am venit la o ciocolata calda! Sa aveti o zi minunata! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| va astept la o cafea, fetelor eu tot sorb din cafea sperand ca-mi mai trece durerea asta de cap insuportabila, inteleg sa ma doara "dutu" dar capul ce vina are? ma termina durerea asta de cap, nu trece cu nimic, imi vine sa-l tai si sa-l arunc, decat asa cap mai bine deloc au mai trait si altii fara cap, si chiar au ajuns foarte bogati, poate nu e tarziu nici pentru mine |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Am sosit si eu la cafea fara dureri de cap ca deja am luat 2 algocalmine |
|
| carla wrote:Am sosit si eu la cafea  fara dureri de cap ca deja am luat 2 algocalmine
tu iei preventiv, nu? am luat si eu un nurofen si un antinevralgic dar in zadar... gatul e oleaca mai bine, chiar am reusit azi sa mananc mancare solida.. si pentru ca "cui pe cui se scoate" am fost si am mancat cea mai picanta mancare pe care o stiu.. iac-asa! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Neatza fetelor si eu la acfeluta langa voi.
Buli iti doresc sanatate multa si sa iti treaca durerea asta de cap. Ai stat cumva in curent??
Carla te pup si la fel iti doresc si tie sanatate multa multa |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Neata fetili!Sa aveti o zi placuta fara dureri de cap! |
|
| Multumesc, teea Da, probabil de la aerul conditionat mi se trage.. eu ma cam feresc de el, dovada ca de cand suntem aici nu am racit deloc, dar in mijloacele de transport e dat la maxim, e chiar frig.. si cum afara e foarte cald si esti transpirat.. iti dai seama
Tocmai m-a sunat sotul grijuliu sa ma intrebe cum ma mai simt, parca deja ma simt mai bine |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| neata fetelor, am trecut pe aici pe fuga, pentru ca intr-un sfert de ora plec la instanta, asa ca azi nu beau cafeaua cu voi....sau poate mai pe dupa- amiaza. sa aveti pofta la cafea! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Dana,mult succes! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| bulibuli wrote:
tu iei preventiv, nu? am luat si eu un nurofen si un antinevralgic dar in zadar... gatul e oleaca mai bine, chiar am reusit azi sa mananc mancare solida.. si pentru ca "cui pe cui se scoate" am fost si am mancat cea mai picanta mancare pe care o stiu.. iac-asa!
Daca,tot spuneai ca:"cui pe cui se scoate",stii cum imi trece mie gatul?,dupa ce mananc o inghetata ...sotul zice ca sunt tare ciudata,ca nu a mai auzit si nici vazut pe altcineva,in-afara de mine! Sanatate multa draga mea! Bulibuli,Crala,Teea,Raly,Danamaria,sa aveti pofta la cafeluta! Eu,am uitat sa-mi cumpar ieri 3in1(nu stiu cum de n-am obsevat ca s-a terminat cutia_),si acum il astept pe sotzulache,sa-mi aduca! Asa ca eu,sunt doar prezenta la apel,fara canita de cafeluta! Va pup si sa aveti o sapatamana cat mai frumoasa! |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| buna dimineta dragele mele.sa aveti parte de o zi cat mai buna buli-sanatate milta draga mea si ai grija de tine Deea - daca ai fi mai aproape ti-afi daruit de la mine un pliculet de 3 in 1.asa nu pot sa-ti oferdecat Dana -bafta multa la instanta .Si eu trebuie sa plec un picut mai tarzior |
|
| Ba sa-i zici sotului ca nu esti deloc ciudata, Deea - e si normal, ca orice inflamatie, se reduce daca pui ceva rece, ca atunci cand ti se umfla glezna ca ai calcat stramb si pui gheata Numai ca lichidele caldute iti dau un oarecare confort temporar, dar inghetata te ajuta mai mult.. eu una incerc, dar pur si simplu nu pot sa mananc ceva rece cand am gatul inflamat in halul asta |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Neatza va spun si eu, fetele, Buli, Carla, Teea, Raly, Dana, Deea, Michi! |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Salutare, fetelor, tot uitandu-ma pe forum am uitat cu totul de apa de cafea si...s-a evaporat toata si incepuse sa-mi miroasa ibricul copt !!!!!!!! Ma duc sa-l salvez si sa-l pun din nou cu apa la incalzit Va pup si va doresc o saptamana super !!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Buna dmineatza scumpele mele!!!Liz,Raly,Diana,Deea,Buli,Michy o zi minunaat si noi cu cafelutza!!!cu lapte binteles!!! Koko unde esti?? |
|
|