Nicio dimineata fara o cafea in fata - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Saturday, March 7, 2020 9:27 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Neatza,fetelor!Ce faceti?Eu la prima mea cafea inainte de a incepe ziua.Ce nautati aveti?Si la voi toti sunt innebuniti cu virusul Corona?Crazy
bereea
Scris: Saturday, March 7, 2020 6:57 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
La noi e dezastru. A innebunit lumea, exagerari peste tot, daca ai tusit un pic sau ai stranutat toti se indeparteaza de tine, au inchis, scolile, teatrele, cinema-ul, institutiile ...au ingenunchiat Italia!
kali
Scris: Tuesday, March 10, 2020 9:12 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Buna dimineata!
Bereea, cine ar fi crezut ca vom ajunge sa traim asa ceva? Nimeni nu si-a imaginat ca lucrurile vor lua o asa amploare... si noi ne-am anulat vacanta la Roma.
La noi e ok, nu e panica - sau o fi si nu stiu?! -, copiii se bucura de vacanta neasteptata. Sa de DD sa se linisteasca rapid situatia; pe mine ma sperie mai mult consecintele economice...
Sanatate tuturor!
bereea
Scris: Tuesday, March 10, 2020 8:08 PM
Nivel

Kali, multumesc.Parca traiesc intr-un film, oamenii poarta masti si manusi, in magazine stai la rand sa intri ( intra doar cate 5 persoane) , strazile sunt goale, sincera sa fiu imi fac ganduri negre. Nu atat pentru virus , cat pentru faptul ca se va bloca totul. Azi am facut si eu cumparaturi ceva mai multe pentru orice situatie.
Ale nu merge la scoala, dar fac lectii on-line, ceea ce e un bine.
Sper sa revenim la normal cat mai curand.Noi incercam sa iesim cat mai putin, ni se cere sa stam in casa si sa avem cat mai putine contacte.
Ai facut bine ca ti-ai amanat vacanta, oricum nu cred ca ai fi putut veni.
miriam
Scris: Wednesday, March 11, 2020 7:57 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Buna dimineata, nici la noi nu e panica mare, desi, aseara la 9 cand am fost la Kaufland, am vazut cateva doamne cu baxuri de faina la casa. Tot e bine sa fii pregatit, cu cate ceva.
O zi binecuvantata!
kali
Scris: Wednesday, March 11, 2020 11:14 AM
Nivel

bereea wrote:
Kali, multumesc.Parca traiesc intr-un film, oamenii poarta masti si manusi, in magazine stai la rand sa intri ( intra doar cate 5 persoane) , strazile sunt goale, sincera sa fiu imi fac ganduri negre. Nu atat pentru virus , cat pentru faptul ca se va bloca totul. Azi am facut si eu cumparaturi ceva mai multe pentru orice situatie.
Ale nu merge la scoala, dar fac lectii on-line, ceea ce e un bine.
Sper sa revenim la normal cat mai curand.Noi incercam sa iesim cat mai putin, ni se cere sa stam in casa si sa avem cat mai putine contacte.
Ai facut bine ca ti-ai amanat vacanta, oricum nu cred ca ai fi putut veni.

Bereea, imi inchipui ca e sinistru si cred ca asta ne asteapta si pe noi, aici, in viitorul nu foarte indepartat. Romanii sunt iresponsabili si te poti astepta la ce e mai rau, pe fondul unui sistem care da rateuri in mod normal, nemaivorbind de cazuri exceptionale. Ar trebui amanata plata taxelor ptc. afacerile o iau incet la vale... si e doar inceputul.

Inca nu se pune problema de lectii on-line la noi, asadar am hotarat sa suplimentam orele de pregatire. Nu m-as agita daca nu ar fi vorba de cls. a-8-a.

Cu siguranta nu as fi putut veni la Roma, in situatia data... si chiar daca... nu mi-as fi dorit stress sau incertitudini in vacanta. Asteptam sa treaca criza... Doamne ajuta sa se intample rapid, definitiv si cu cat mai putine victime!

Miriam, chiar si in caz de autoizolare, ti se asigura mancarea. La noi e contractata o firma de catering. In prezent nu e o problema, ca nu-s atat de multi oameni in autoizolare/carantina, insa atunci cand nu vor mai face fata, e bine sa ai o plasa de siguranta. Cu baxurile se cara la noi inca de acum 2 sapt.uff
bereea
Scris: Thursday, March 12, 2020 6:31 AM
Nivel

Din cate am inteles de la sefa mea, dat fiind situatia in care ne gasim , firmele nu vor trebuie sa plateasca pentru un timp nici imprumuturile, nici taxele, iar muncitorii vor primi somaj. Mi se pare normal ca statul sa ne sprijine.
De azi la noi s-a inchis tot, raman deschise doar farmaciile si supermercatele.
Doamne ajuta sa fie bine!
Aveti grija de voi!Cheek Kiss
kali
Scris: Thursday, March 12, 2020 12:28 PM
Nivel

computerlove
bereea
Scris: Wednesday, March 25, 2020 8:26 AM
Nivel

Buna dimineata tuturor!O zi fara vesti rele , aveti grija de voi si...stati in casa!

computerlove
kali
Scris: Wednesday, March 25, 2020 11:39 AM
Nivel

bye
raly
Scris: Saturday, March 28, 2020 8:12 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Buna dimineata fete dragi!campfire campfire Haideti la cafeluta!
bereea
Scris: Saturday, March 28, 2020 8:15 AM
Nivel

' Neata!
shirel
Scris: Saturday, March 28, 2020 10:03 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Va pup si eu..sunt la o cafea si cu gandul la Suceava...am prietene asistente si care nu au voie sa vb..nu imi vine sa cred ca Romania sa intors cu zeci de ani in urma cand nu aveam voie sa stim adevarul.Este ceva de nedescris ce se intampla in lume...eu chiar ma gandesc si nu sunt genul asta de om.banghead angry .ca cineva a facut totul intentionat pana la urma.
La noi se lupta sa gaseasca un vaccin ..aveau ceva dar ptr corona la pasari..am inteles ca s-ar putea fi aproape de a gasi medicamentul dar totul ia mult timp macar cateva lunii.
Va pup pe toate si sa avem parte cu ajutorul lui Dumnezeu de timpuri mai frumoase si de vesti mai bune!computerlove
mirela74chris
Scris: Saturday, March 28, 2020 12:47 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Shirel,din pacate ni se ascund multe.Si eu am prietene asistente si medici,de?i nu mai lucrez in sistem.E la nivel mondial.Vom trai si vom vedea.Dupa asta nimic nu va mai fi la fel.Schimbarea trebuie sa vina din noi.
Va îmbratisez fetele mele dragi!iloveyou
bereea
Scris: Friday, April 3, 2020 8:30 AM
Nivel

Buna dimineata!Toata lumea este bine?hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.