|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Kali, Mioara multumesc. Totul este peste asteptari: locuri minunate, dulciurile cele mai bune din lume, mancarea nu foarte scumpa, sicilienii prietenosi! |
| Buna dimineata! Azi e ultima zi la Suceava. In doua saptamani cat am stat, n-am intalnit pe nimeni cunoscut desi m-am plimbat pe strazile orasului. M-am simtit atat de straina... |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Daca erai mai aproape te intalneai cu mine |
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Bereea, rar intalnesc pe cineva cunoscut atunci cand ies... sansele sunt mici.
Ne puteam vedea noi doua ( mereu imi face placere ), insa am presupus ca ai programul super plin. |
| Kali, daca ai sti cat m-am gandit la tone , dar pur si simplu n-am reusit sa ma organizez cum trebuie. Ca sa nu mai spun cat s-a tras de mine ! |
| bereea wrote:Kali, daca ai sti cat m-am gandit la tone , dar pur si simplu n-am reusit sa ma organizez cum trebuie. Ca sa nu mai spun cat s-a tras de mine !
Banuiam ca asa va fi pentru voi; si tu ai fost in gandurile mele. Sper ca v-a priit vacanta acasa. |
| kali wrote:
Banuiam ca asa va fi pentru voi; si tu ai fost in gandurile mele. Sper ca v-a priit vacanta acasa.
Si da, si nu! Intr-un fel ma bucur ca am fost,am cunoscut-o pe sotia tatalui meu, a fost ok.Ce bine mi-a fost sa nu gatesc 2 saptamani!
Pe de alta parte, m-am plictisit , a trebuit sa ma intalnesc cu oameni cu care nu-mi doream sa o fac...
Dar ni s-a oferit o oportunitatea foarte mare de a face altceva, sotul meu nu a refuzat-o, sper sa mearga totul bine!
Buna dimineata! |
| Buna dimineata!
Un an nou scolar plin de impliniri atat elevilor, cat si profesorilor!
Ale incepe scoala abia peste o saptamana! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Neatzaaaa!Haideti la cafea fetelor! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Neatza! A trecut moda cu dimineata la cafea |
|
| 'Neatza la cafea!
bereea wrote:Si da, si nu! Intr-un fel ma bucur ca am fost,am cunoscut-o pe sotia tatalui meu, a fost ok.Ce bine mi-a fost sa nu gatesc 2 saptamani! Pe de alta parte, m-am plictisit , a trebuit sa ma intalnesc cu oameni cu care nu-mi doream sa o fac... Dar ni s-a oferit o oportunitatea foarte mare de a face altceva, sotul meu nu a refuzat-o, sper sa mearga totul bine!
Cred ca tatal tau merita sa fie fericit, desi trebuie sa fie destul de greu pt. tine; of... asta e viata...
Doamne ajuta sa fie cum visati! Asta inseamna ca se intoarce in tara?!
Succes tuturor in noul an scolar! Eu sunt in depresie; urasc scoala - de fapt nu scoala in sine, ci sistemul si alergatura de colo-colo de dus/adus copchii din 1000 de locuri diferite, zilnic... temele, lipsa de timp, etc... Niciodata nu am fost mai nepregatita psihic pentru inceputul asta de an scolar; am avut o vara superba, plina, happy, dar care mi s-a parut ffff.... scurta! Mai vreau vacanta!! |
|
| Kali, a fost mai usor decat am crezut, sa accept o alta femeie in casa.Poate pentru ca mi-am si "educat" gandurile vreme de cativa ani! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Buna dimineata!
|
|
| Bereea, ma bucur!
Buna dimineata! |
|
|