Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Buna dimineata! |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Dupa 3 sapt. de concediu, numai buna de munca nu-s...
Bine v-am regasit!!
|
|
| Bine ai revenit! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Uite la ea, plangacioasa!!!!
Bine ati revenit!!! Reacomodare usoara! |
|
| kali wrote: Uite la ea, plangacioasa!!!!
Bine ati revenit!!! Reacomodare usoara!
Chiar mai rau - bocitoare; se intampla mereu dupa concediu, nu?! ...ieri n-am reusit sa stau la birou decat pana la 12.30, azi program lung musai - vineri am auditul "Trai pe vatrai"!!
Roxi, Oana, zi frumoasa, fetele!!
|
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Bine ai revenit frumoaso . Spor la treaba ! Stiu cume e ...te inteleg! Noi nu ne plictisim deloc : 100 exercitii mate + 50 romana + 10 carti citite , povestite , compuneri , teme engleza . .. avem un cheef
Va pup pe toate |
|
| Cris-DL wrote: Chiar mai rau - bocitoare; se intampla mereu dupa concediu, nu?! ...ieri n-am reusit sa stau la birou decat pana la 12.30, azi program lung musai - vineri am auditul "Trai pe vatrai"!! Roxi, Oana, zi frumoasa, fetele!!
Vad ca ai si intrat in paine, cum se spune... Si eu te inteleg si te sustin... daca ajuta! Sincer, eu nici acum nu am intrat in ritmul ala care trebuie.
Spor, azi.
Taty, da' cu ce ati gresit?! Of, offfff... spor la teme!!
Pupez fetele!! Spor in toate si o zi buna!! |
|
| Multumesc, dragutzele!!
Daca nu ne intelegem/sustinem noi, intre noi fetele, atunci cine?!
waw, ce de teme, Taty!! Mai usurel ca-i vacanta... piticii mei au cate un caiet de vacanta fiecare si sa citeasca ce/cat vor dintr-o lista de autori - fii-mea; Luca ce vrea, numai sa citeasca ceva.
Spor si voua!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Buna dimi! |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Nu stim cu ce am gresit ... cert e ca fimea chiar are nevoie de exersat ...deja mi-am facut o mie de nervi . Nu se intampla nimic daca nu facem exact cat le-a dat ... dar de lucrat trebuie sa lucram , altfel uita tot . Oof , greu e la teme si cu copil misunator prin jur
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Teme de vacanta avem si noi, dar nu obligatorii. Fiica-mea a terminat deja caietul de vacanta si ii scot eu fise de pe internet ca tot cere...si cere...si nu se mai satura
Sa va fie de bine concediul, noi de pe 1 august mergem o saptamana la mare apoi in tara. |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Concediu placut fetele
Lucram si noi, insa suplimentar. Sigur-sigur ar uita mult fara exercitiu timp de trei luni! Insa cititul nu este o problema...asta merge snur. Azi-maine, mergem si la bibioteca. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Neatza, fetele! |
|
| 'Neatza!! |
|
| Buna dimineata asa mai tarziu m avut timp sa intru dar deja sunt la a 2-cafea. |
|
|