Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Buna dimineata! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Buna dimineata! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Buna dimineata si aici . Am inceput sa visez la Craciun... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Neatzaaa! 
p.s. Sousou, Eileen, multumim! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| praslea_cel_voinic wrote:Buna dimineata si aici  . Am inceput sa visez la Craciun... bun asa! Buna dimineata!
Trebuie sa plecam pe 3 zile, bagajul e facut si s-a schimbat vremea...acuma trebuie sa refac si bagajele |
|

| Buna dimineata! |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Buna dimineata! |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Neata!  |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Neatza si aici, sfarsit de vacanta, weekend prelungit, zi de cumparaturi pentru scoala azi Un weekend relaxant fetelor! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
O duminica frumoasa, fetele! 
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Buna dimineata si de la mine!! Chiar daca e pranz.
Mai rar pe la voi in ultima vreme... din cauza plecarilor iar apoi a treburilor restante. Ne pregatim de scoala si deja sunt nostalgica pentru ca, uite, a trecut inca o vara si intram iar in vartejul programului fix, al alergaturilor intre scoli, activitati suplimentare, job si altele... insa nu ma plang. E bine!
Va doresc o duminica relaxanta, o ultima saptamana de vacanta perfecta - pentru cei care nu au inceput, deja - si numai bine, tuturor. |
|

| Buna dimineata si de la mine! Azi va fi o zi ...nu stiu cum! Dar se vor lamauri niste lucruri. Ne pregatim si noi pentru scoala, asteptam cu nerabdare asisarea claselor pentru a vedea in ce clasa este si ce colegi are, asteptma sa ne vina manualele ordinate...tot asteptam! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Neata!
Asa o vreme de toamna a venit, incat capat si eu sentimentul de "e gata vara, incepe scoala". Mici pregatiri, mai recapitulam, joaca cat mai incape, ca apoi iarasi incepe programul. |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Neata fetele ! Imi pare rau ca toamna va face nostalgice, eu sunt cea mai fericita ca s-a racorit, si ador mirosul toamnei As vrea sa fie vesnic toamna sau primavara O zi frumoasa si succes in planurile pe care le aveti ! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| 'Neatza, fetele! O saptamana usoara si vesela!
Eileen, odata cu inceperea scolii intram si noi, parintii, la program fix, alergatura, activitati suplimentare si teme deci nu-i nicio placere. Suntem nostalgice dupa vara in sensul vacantei lipsite de griji... nu are nicio legatura cu anotimpul in sine. |
|
|