Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Va astept la un ness spumos , ca am ramas fara cafea ! pupici |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Buna dimineata! TatyKS am facut si eu o cafeluta. Sa avem o zi frumoasa! Mon1 attached the following image(s):
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Eu la o Inka cu un al doilea test facut astazi -- admir cu drag liniutzele buclucase -- dar si stresata rau ca maine am un examen... Sa-mi tineti pumnii, pleeeease! |
|
| Anelise wrote:Eu la o Inka cu un al doilea test facut astazi -- admir cu drag liniutzele buclucase -- dar si stresata rau ca maine am un examen... Sa-mi tineti pumnii, pleeeease! . Ce liniute ? ! bafta muuuulta Lizule ! Numai este in iulie examenul ? Mon , Liz pupici ! |
|
| Taty, in iulie e examenul scris. Maine am proba practica... Cat despre liniutze... |
|
| Bebeeeeee si eu credeam teste pentru examen Sa fiti sanatooosi ! Ce veste minunata ! Sarcina usoara ! |
|
| Taty, pup cu drag! Nu m-am putut abtine sa nu atasez foto... Sunt asa stresata perioada asta ca parca nici nu reusesc sa ma bucur cum trebuie... Offf... |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Te felicit si aici cu maaaare drag si de-abia astept sa smotocesc bebe dulce si pufos!!! Sarcina usoara si ai grija cu stresul sa nu superi galusca mica!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Lizule ce veste buna !!!Felicitari din suflet !Si fara stres ! Bafta si la examen! |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| O veste minunata, Anelise. Sa te bucuri de fiecare moment al sarcinii, sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina frumoasa si usoara! Succes cu examenele, nu te stresa pentru ca perioada aceasta e foarte importanta. Sa fie cu noroc toate.
Eu mai am o gura de cafea pe birou si trag de ea, ca sa nu o fac pe-a doua. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Ce veste buna!!! Te felicit din inima si-ti doresc sarcina fara probleme! Bafta la examene!
O zi frumoasa, fetele!
|
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Anelise , felicitari si aici , si chiar ma bucur ca ai scapat de un stres , cel al conceptiei , mai ales ca la piticuta ai asteptat 2 ani Cu cel al examenelor sunt sigura ca te descurci tu Am baut cafeaua ceva mai devreme ! O saptamana frumoasa ! |
|
|
Neatza, fetele! Eu nu am somn... Zi frumoasa!
p.s. Multumesc din suflet, dragutzele! Sper sa fie bine - si cu bebe si la examene! |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Neata Anelise ! Si eu cu voi la cafea ! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Buna dimineata!
Liz, feliciiiitaariiiii! Sarcina usoara! Mult succes la examene! |
|
|