Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Mirela, o intalnire de vis va doresc! Ce frumos...fluturi in stomac! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| kali wrote: Ce-i cu voi, fetelor?
Habar n-am... Cris, eu mi-am baut cafeaua la 3 jumate, am vazut un film, putin net si pe urma alte activitati. Acum, ce-i drept, sunt cam... Ma duc sa-mi mai fac un ness. Mirela, ooo, revedere cat mai placuta! |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Din pacate n-am timp sa va citesc ,dar va salut cu drag ! E o zi de Toamna veritabila la mine ! |
|

|
 Neatza, neatza, fetele! 
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Buna dimineatza !!Si eu printre voi cu o cafea si pe urma fuga la scoala la Eden am activitate in colectiv!O zi cat mai perfecta tuturor! |
|

| Buna dimineata! Ce ma bucur ca azi e vineri. Maine am intalnire cu prietenele mele, deja am inceput pregatirea unui tort ciocolatos...abia astept! |
|

| Shirel, o zi frumoasa si tie! Bereea, spor sa ai si sa-l vedem si noi! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Buna dimineata! Ce ma bucur ca azi e vineri.  Maine am intalnire cu prietenele mele, deja am inceput pregatirea unui tort ciocolatos...abia astept!
Aaaaaa, sambata trecuta m-am gandit la tine in mod special. Am fost la o petrecere si ce sa vezi?! Tortul sarbatoritului era unul din ala de-al tau, cu 3 feluri de cioco. Delicios, intr-adevar!! Merita sa ma chinui si eu putin cu el...
Anelise, azi noapte m-am trezit la 2 si... pauza pana dimineata. Am patit-o si eu, deci.
Un we. pacut, fetele! |
|

| Anelise, e tortul cu 3 feluri de ciocolata, doar ca acum il fac intr-o tava mai mica ca s aiasa mai inalt.Pun poze |
|

| Kali, ahaaa, dar tu ai fost chiar mai rapida cu o ora! Stiu cum e... Azi-noapte eu am dormit, in sfarsit, lemn. Bereea, wow, daca ai sti ce dor mi s-a facut de tortul cu 3 feluri de ciocooo... A trecut ceva timp de la ultimul... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Oana, ai furat-o si tu Atentie, fetele -se ia!!
Am dormit si eu noaptea trecuta... asa patesc uneori, se intampla cate o noapte sa am insomnii- doar una; daca erau mai multe ma duceam la dr. sa ma caut
We. frumos, fetele |
|

| kali wrote:
Aaaaaa, sambata trecuta m-am gandit la tine in mod special. Am fost la o petrecere si ce sa vezi?! Tortul sarbatoritului era unul din ala de-al tau, cu 3 feluri de cioco. Delicios, intr-adevar!! Merita sa ma chinui si eu putin cu el...
Iti garantez ca nu e complicat deloc.Doar pare.Anelise e martora |
|

| Buna dimineata! |
|

| Neatza, fetele!  Neatza, Bereea! Te-ai trezit foarte devreme... Intalnire frumoasa astazi! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Neatza fetelor ....si eu fara somn |
|
|