Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Si eu ii pun un pic de zahar dar, tinand cont ca e doar o lingura de cafea (paharul este mic ca cel de tuica)n-am nevoie decat d eo cantitate mica. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Neata fetele ! Bereea ce mare e paharul/cana , si ce putiiina cafea Daca e tare , merge . Ai voie 2 cristale de zahar !!! Eu nu am un ritual cu cafeaua , o beau doar de luni pana vineri cat sunt la servici , fiindca dorm pe mine . |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Neatza abia cum va spun si eu! Sunt bagata in priza de azi dimineata si mai urmeaza... Zi cu multe de facut, dar si cu o plimbareala mai pe seara! |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eileen , daca pun doua cristale de zahar beau zahar nu cafea.Mie imi place cafeaua putin dulce |
|
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Am uitat sa va spun cum e cafeau deco. NASOALA RAU! Azi am trecut la cea cu cofeina, e delicioasa!!! NU recomand nimanui, nu are nici un gust, ar semana ea a cafea, dar nu e. Si culoarea e mai deschisa. Bleah.
Am revenit la cea normala, ca nu rezist... Oai.. ce buna poate fi... |
|
| bereea wrote:Eileen , daca pun doua cristale de zahar beau zahar nu cafea.Mie imi place cafeaua putin dulce De la 2 cristale ? Nu 2 cuburi |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Neata dragelor !
Noi aerosoli la 12 noaptea, la 6 dimineata ... si tot asa din 6 in 6 ore ! Imi trebuiesc 2 cafele sa ma trezesc |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ufff, o noapte grea pentru tine! MAcar sa ai o zi cu soare.
Ajung si eu la fundul canii si ma pregatesc de activitate. O zi cu spor va doresc! |
|
|
El sa fie bine , ca eu ma refac repede !
Spor la treaba ! |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Taty sanatate micutilor .Eu pe langa aerosoli folosesc si aparatul cu aer salin face minuni la tuse . Azi zi de cumparaturi si de plimbareala .A venit Primavara!!! |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Mai pe la pranz insa vin si eu cu o cafea |
|
| oanamaria wrote: Taty sanatate micutilor .Eu pe langa aerosoli folosesc si aparatul cu aer salin face minuni la tuse . Azi zi de cumparaturi si de plimbareala .A venit Primavara!!!
Multumim ! Piticu tuseste foarte rar , asta e problema ... el are nevoie sa tuseasca sa rupa mucozitatile.
Si noi avem zi de plimbari si cumparaturi ! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Am ajuns si la cafea. La noi ninge, ploua...o vreme inchisa. DAr cafeaua e buna |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| As fi zis ca dupa somnul de 15 ore de ieri, azi ar trebui sa fiu fresh. De fapt... cam nu.
O sapt. usoara! Eu ma resimt dupa petrecerile din we.
|
|
| Neata fetelor ! Kali , asa e cand dormi mult, si eu patesc la fel! O saptamana frumoasa , asa cum v-o doriti ! |
|
|