Profil: Nicaieri88
Despre
Utilizator: Nicaieri88
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Tuesday, August 2, 2022
Ultima vizita: Thursday, March 5, 2026 11:08 PM
Numarul de postari: 563
[0.05% din toate postarile / 0.39 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 64
Postat: Sunday, February 15, 2026 6:57 AM
Dada wrote:

Am primit ieri rezultatul la NIPT, negativ la toate trisomiile, microdeletii, fibroza chistica - deci totul e bine. Și ni s-a confirmat și acolo ca așteptăm un băiețel, asa cum am văzut la eco. 💙 M-am liniștit foarte tare și o să iau în considerare sfatul tău, să mă bucur mai mult de tot ceea ce presupune perioada asta și să fiu mai liniștită.

Eu încă nu văd umflătura care se plimbă prin burtică, dar mi-am dat seama ca e el pt ca e o mișcare recurenta, in unele zile mai des, în altele mai puțin. Iei de exemplu nu a fost f activ, astăzi l-am simțit mai mult, dar tot așa, e ceva finuț și tare emoționant. Plus pisicile mele, care de ceva timp tot caută să doarmă pe mine sau lângă mine.

Ma bucur mult pentru rezultatul minunat! Să te bucuri de minunea ta! 🍀

Merge poza ta din postul de mai jos; ești o graviduta foarte frumoasa!

Când va vad pe voi, as lua-o și eu de la capăt. 😁
Postat: Wednesday, February 11, 2026 10:51 PM
Dada wrote:
Vă pun și o poză de sâmbătă, cu burtica, când am făcut 17 săptămâni coeur

https://ibb.co/Gf5Yn4rt

Altfel, stau stresată cu testul genetic și, sinceră să fiu, sunt stresată și în legătură cu episodul de gripă + antibioticul. Dar am încredere ca o să fie bine și, odată ce am început să îl simt așa bine, mă gândesc ca e totul în regulă…

Bună! Nu te stresa, nu pățește nimic de laantibiotic, este compatibil cu sarcina. Îmi pare rău de gripa, nu se mai duc crocobaurii ăștia odată.

Când primești rezultatul de la nipt? Îți recomand să le iei ușor, eu ma stresam ca nebuna și nu m-am bucurat mai deloc, sincer. Am avut praevia eu și am trăit intr-un stres pana la naștere. Acum regret ca nu m-am bucurat mai mult. Sa ma răsfăț mai mult.

Legat de simțit copilul, eu pana în saptamana 20 am crezut ca am gaze pe care nu le elimin. 😅😅. Am avut și placenta anterioara și cică mișcările se simt mai puțin. Eu am realizat ca e bebe când odată cu "gazele" începuse sa se vadă și o umflatura mica care se plimba de colo colo.
Postat: Saturday, February 7, 2026 7:54 AM
Dada wrote:
Bună, fetelor!

Pentru ca m-a stresat faptul ca trebuie sa repet NIPT și pentru ca la ultimul control, dr la care mergeam mi s-a părut evazivă, am schimbat dr și am mers astăzi la un alt control, pentru liniștea mea. Bebe e foarte bine, mișcă, totul este dezvoltat, nu este mai mic (așa cum mi s-a zis la ultimul control) și… Vom avea un băiețel, așa cum am simțit de la început! 💙 Nu mai avem niciun dubiu, ne-a arătat bijuteria în toată splendoarea. 😅

Dr a zis să repet analiza si sa nu mă panichez, ar trebui sa fie totul ok. În cazul în care și la a doua recoltare vor fi problemele cu ADN-ul fetal, e posibil să fie ceva legat de placentă și atunci probabil se impune și amniocenteza, dar a zis să nu mă gândesc la asta. Sper să nu fie cazul și să fie totul bine.

Alexandra Cheek Kiss, nu știu dacă citești și aici. Am oscilat între trei medici, Iuga, Hașa și Milaș. Iuga e f ocupat, din ce văd, așa ca am preferat să merg undeva cât mai repede, Hașa am văzut ca nu face morfologii și am vrut să merg la un dr care să mă țină sub observație total, așa ca am mers la Milaș. Foarte mulțumită am fost de ea, e f empatică, am plecat de la ea fără nicio întrebare, foarte mulțumită sunt.

Felicitări!! Și eu am simțit de dinainte de morfo/Harmony ca este băiețel.

Nu te stresa cu NIPT. O sa fie bine la următoarea recoltare. Când mergi din nou?
Postat: Wednesday, January 14, 2026 7:43 AM
Dada wrote:
Bună dimineața! Observ că pe aici este liniște, însă îndrăznesc să pun o întrebare, în speranța că voi primi un răspuns. :) Vreau să facem testul genetic, cu toate că vârsta nu ar fi un factor, dar nu se știe niciodată și, în plus, avem caz de sindrom down în familie (mătușa partenerului meu). Așadar, ce test genetic ați făcut? Ce recomandări aveți și din ce săptămână l-ați făcut?

Bună, eu am făcut Harmony Extins în saptamana 11. Sa întrebați medicul în ce săptămână va recomanda, pentru ca dacă sarcina este prea mica, exista o șansă să nu fie suficienta fractia fetala (puțin sânge de la bebelus în sângele mamei). Dacă e prea mica fractia, trebuie făcut din nou.

Eu am fost foarte mulțumită de test, asa am aflat și ca este băiețel.
Subiect: Clubul aspirantelor - 90
Postat: Tuesday, January 13, 2026 11:10 PM
Bună, fetelor! Ce ma bucur sa vad atâtea gravidute pe aici. Felicitări și sa aveți bebei sănătoși!
Multe schimbări de când n-am mai intrat.

Brontozarul meu a făcut 1 an și 6 luni, nu știu cum puteți voi cele cu 2+, pe mina ma lesina și 1. Are o energie fantastica și vorbește non stop.

Mi-am reamintit cu drag de emoții citind pe aici. Parca mai alaltăieri ma chinuiam de mama focului și nu se lipea. Nu regret 1 min ca am făcut fiv pana la urma. Asa mi-am căpătat minunea mea. 🧡
Postat: Thursday, September 25, 2025 4:59 PM
Andreea_neacsu wrote:

Hello! Acum esti mai bine ? S-au mai asezat lucrurile ?
Si eu ma intrebam zilele trecute ce mai face , nu ne-a mai scris deeemuuuult.
Dellia oare tu ai stabilit data nasterii ? Parca tin minte ceva , oricum esti la cateva zile dupa mine , eu pe 10
octombrie .

Asa si asa, multumesc de intrebare. Mama are o boala grava din 2019 si acum trebuie sa gasim un nou doctor de incredere si drumul e lung si anevoios. La stat e mai greu si la privat sunt niste preturi exorbitante.

Bebe e bine, are 1 an si 2 luni, creste frumos. E si tare poznas. De dragul lui rezist psihic in aceasta perioada grea.

Voi cum mai sunteti? Va pup
Postat: Monday, September 22, 2025 9:28 AM
Criss4 wrote:
Vă mulțumesc tare mult fetelor ca ați fost alături de mine în aceste luni și totodată pentru gândurile voastre bune!🤗🥺

Felicitari si sarcina usoara! 🍀🫶

Va pup, fetelor. N-am mai intrat de mult timp, am avut o perioada proasta, dar ma gandesc la voi tot timpul.

De Deme ce mai stiti?
Postat: Thursday, July 24, 2025 3:08 PM
Felicitari, Maria!

Fetelor, bebe a facut 1 an si parca ma bate si pe mine gandul sa incercam macar natural (unde sansele sunt spre 0), parca as vrea si eu sa aiba o surioara/un fratior. Dar nu cred ca mai pot cu oboseala. Voi cu 2 copii..cate ore dormiti? Eu nu reusesc sa adorm pana la 23:30 si scularea e la maxim 6, plus inca 2 biberoane noaptea.
Postat: Monday, July 21, 2025 5:16 PM

Felicitari! Sa se dubleze 🍀🫶
Postat: Friday, June 27, 2025 6:15 PM
Buna, fetelor, sper ca sunteti bine. :*

Haine de gravida mai dragute se gasesc pe Bonprix, dar nu stiu sa aiba magazin fizic

Eu mi-am luat sarafan scurt de la Waikiki sau cum il cheama, il port si acum. La fel si rochii, tot de acolo