Profil: Nicaieri88
Despre
Utilizator: Nicaieri88
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Tuesday, August 2, 2022
Ultima vizita: Tuesday, March 18, 2025 10:28 PM
Numarul de postari: 513
[0.05% din toate postarile / 0.53 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 90
Postat: Sunday, March 9, 2025 6:52 AM
Andreea_neacsu wrote:
multumesc , incerc si asa
dar sigur sangerarea nu de la ele este , le luam oral pana am inceput sa vad petele maro. Astazi pe seara cand m-am uitat am fost clean , nici urma . Probabil incepe progesteronul sa isi faca treaba . Altceva a cauzat sangerarea respectiva . Ai incercat si cu alt progesteron sau doar arefam ? Data trecuta cand am pus intravaginal la un mom dat m-am iritat f f f rau … poate altele nu cauzeaza asa probleme , gen utrogestan si se absorb mai repede si mai eficient, cum spunea Alice mai sus .

Eu doar cu Arefam am incercat. Stiu ca aveam reteta pentru Lutinus, dar eu n-am gasit deloc in perioada aceea.
Postat: Saturday, March 8, 2025 9:49 PM
Eu am avut sangerari in sarcina la 9, 10, 13 si 14 saptamani cu pete mici, dar sange rosu, mare stres mi-au cauzat toata sarcina. La inceput nu stiau de la ce, progesteronul era f mare. De la un punct incolo au zis ca ae fi de la placenta, atingea usor colul si cand se foia bebe, incepea sangerarea usoara. Am luat Arefam toata sarcina.

Andreea, sfatul meu e sa le umezesti putin inainte. Eu cred ca la inceput de la ele sangeram, ca era maxim cat un banut si rozaliu
Postat: Friday, March 7, 2025 4:26 PM
Imi pare rau, Geanina! 💔
Postat: Thursday, March 6, 2025 9:02 PM
Va pup fetelor! Ne bucuram pentru vestile bune! 🍀❤️
Postat: Wednesday, February 26, 2025 10:45 PM
EllaMaria wrote:

Mulțumesc! Acum tot studiez si abia aștept să îmi spună și hematologul ce presupune aceste mutații. Însă la cum mă cunosc, o sa mai cer și o a 2 a părere. Că nah...acum suflu și-n iaurt.😁

Sunt in dubii, am mai citit că în general sarcinile pierdute până în 10 săptămâni nu țin neapărat de trombofilie ci mai mult de genetica sau pe parte imunologica. Acum parerile sunt împărțite, iar cauzele sunt multiple🫣

Stiu ca este o hematoloaga buna in Bucuresti, Mihaela Andreescu, daca te ajuta. Interpreteaza analize si prin consultatie online - https://clinicasmart.ro/mihaela-andreescu-hematologie/

Postat: Wednesday, February 26, 2025 8:32 PM
EllaMaria wrote:

Mulțumesc 🤗

Pentru nimic.😘

Am cautat si pentru factor V: https://www.medcenter.ro/dictionar-de-analize/factor-v-haplotip-r2-h1299r-

Cred ca s-ar putea sa iti dea Clexane sau aspirina pe perioada sarcinii.
Postat: Wednesday, February 26, 2025 8:04 PM
Uite si link pentru mutatie:

https://technomed-group.ro/produs/gena-mthfr-c677t-a1298c/
Postat: Wednesday, February 26, 2025 8:03 PM
EllaMaria wrote:
Bună fetelor, de abia azi am reușit să-mi recuperez parola, nu am reușit să vă scriu pe grup deși v-am urmărit în fiecare zi.
Andreea, Geanina, mă bucur sa aud vesti bune despre sarcina voastră. Andreea sper că ești mai ok cu durerile.

Eu sunt ok, am început să-mi fac diverse analize. Cu tiroida e ok, atât analize cât și eco. Am făcut analizele de trombofilie și cele pt sindrom fosfolipidic. Cel din urmă este ok, insa cele genetice, mi-au ieșit niste mutații. Hematoloaga este in concediu până săptămâna viitoare, deci stau și studiez netul 😁 Daca printre voi, fetelor, sunteți cu mutații asemănătoare, poate îmi dați și mie o idee cat horror e, pana ajung la hematolog🙏

Doar acestea au modificari, restul sunt in limite normale (proteina C și S, antitrombina, Homocisteina,anticoagulant lupic, anticorpii,Folati serici și vitamina B12)

Buna! Eu cunosc pt MTHR acela sau cum il cheama, inseamna ca nu asimilezi acid folic din ce stiu eu, trebuie sa iei folat. E o versiune asimilabila a acidului folic. Pentru factorul V, nu stiu, eu am facut doar V Leiden acela.
Poate stiu si fetele mai multe
Postat: Tuesday, February 25, 2025 6:01 PM
Fetelor, asa ma torturam si eu sincer. Cu teste facute devreme, teste de ovulatie..ajunsesem si noi sa "prestam" efectiv la comanda. Acum privind inapoi, realizez ca ma torturam singura. Cand e sa fie, e...
Iti doresc din inima sa fie sarcina, dar stresul nu e bun, fetelor. Va zice cea mai stresata persoana din lume 😅. Eu n-am reusit natural, dar..din cercul meu meu de prietene, toate au ramas dupa ani de zile de incercari, fix cand n-au mai monitorizat nimic si s-au relaxat cu gandul ca ba, s-ar putea sa nu fie si aia e.

Eu va doresc voua sa fiti puternice, eu n-am reusit.
Postat: Sunday, February 23, 2025 3:03 PM
Andreea_neacsu wrote:
Se elimina atunci cand urinai nu ? Si stateai atat de mult pe toaleta sa elimini? doamne ce frica imi e Cray hohot hohot
Am avut dureri foarte mari , insotite de frisoane, transpirație rece si stare de lesin .. Am avut mai mult lesinata la urgente , decat pe picioarele mele .. Sotul a venit cu mine si apoi mi-a povestit ca atunci cand mi-a facut doamna injectia mi-am dat pantalonii pana la genunchi jos , dar doamna asistenta imi spusese doar sa trag putin de un colt ca ea are unde-mi face hohot dar eu eram atat de lesinata incat nici n-am stiut ce-am facut si cum . Acum rad dar cred ca s-o fi mirat asistenta de mine hohot hohot hohot

Nu, stateam in pat cat mai nesmiscata. Cu cat stai mai linistita cand incep durerile, cu atat e mai bine. Ma durea si cand clipeam mai tare. Dupa juma de ora mergeam la toaleta si pa, ziceai ca nu s-a intamplat nimic. Sa nu te sperii daca urinezi cu sange.

Nici mie nu imi mai pasa, cred ca si eu mi-am dat pantalonii de tot jos 😅