Profil: Nicaieri88
Despre
Utilizator: Nicaieri88
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Tuesday, August 2, 2022
Ultima vizita: Tuesday, October 8, 2024 3:20 PM
Numarul de postari: 450
[0.04% din toate postarile / 0.56 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Tuesday, October 8, 2024 1:23 AM
deme wrote:

Într-adevăr , dar numai eu stiu prin ce am trecut 😂😂!!!
Joi fac 19saptamani , nu știu când au trecut.
De câte ori ma vad în oglinda, tot nu-mi vine a crede :)

Stiu ce spui..face bebelusul meu 3 luni si mie tot nu imi vine sa cred

Eu cred ca fiecare avem pus deoparte ceva special si ca vine cand vrea..nu cand vrem noi. :)
Postat: Monday, October 7, 2024 9:05 PM
deme wrote:

Ideal sa faci prin ziua a10a.. da, eu am facut in z7 și asa emotii am trăit ca nu se dubla cum trebuie 🙈

Si uite ca a fost totul ok :)

Acum am vazut ca ai intrat in saptamana 19! Doamne ce repede trece timpul. Sarcina usoara in continuare coeur
Postat: Friday, October 4, 2024 9:35 PM
Elena2024 wrote:
Va mulțumesc pt sfaturi!Nu știu ce să zic,poate că nu îmi doresc atât de mult al doilea copil încât să îmi asum prea multe riscuri. Am un copil de crescut și vreau să fiu sănătoasă cat mai mult timp. O sarcina m -ar cam pune pe chituci la vârsta mea. Eu și la prima am avut tensiune după 7 luni,e un risc de eclampsie,varicele sunt deja evidente ,deci se vor agrava și cine știe câte și mai câte . Doame ferește de vreun diabet gestational cu care ramai pe viață. Trebuie sa mă gândesc foarte bine. Daca nu aveam copilul îmi riscam viața fără doar și poate pt că mi-l doream f mult. Nu vedeam viața fără copil. Dar acum gândesc puțin diferit.Am sa merg la un medic bun sa cer sfaturi și am să mă decid atunci daca iau atitudine sau rămân la voia întâmplării...daca pica bine daca nu...nu. Cu toate că știu.. îmi va părea rău toată viața că nu i am făcut o sora sau un frate. Chiar nu a reușit nimeni p-aici să rămână natural la 44? Cu copil sănătos? Nu vreau să-mi pierd speranța așa!!! Va îmbrățișez și eu!

Eu am avut diabet gestational si nu am ramas cu el :)
Ii e greu pancreasului sa lucreze pentru 2 corpuri doar. Dupa nastere, e doar al tau din nou. Intr-adevar arata o predispozitie genetica de diabet mai incolo in viata doar)

Se poate face si in sarcini obtinute natural, nu are treaba cu FIV-ul.1
Postat: Friday, October 4, 2024 4:56 PM
Mie mi s-a zis ca peste 30 de ani sunt cam slabe sansele prin inseminare. Am facut 3 si degeaba.

Singurul context in care ar functiona vs natural este doar daca sarcina nu s-a instalat natural din motive de sinechie uterina (col lipit si nu pot trece gigeii) sau din cauza de motilitate spermatozoizi (tip A lipsa - astia urca) sau combinatie de cele 2 probleme.

Eu am dat cu banii pe geam.
Postat: Friday, October 4, 2024 4:10 AM
Minune2024 wrote:

Unul. Dar mă gândeam că mai rămân 2 acolo ..din caz că o să maj fie nevoie. 🥺 De asta am zis că aș vrea să ajungă până la final .

3 am avut si eu fertilizate..dintre care 2 s-au dus si a ramas doar 1 in ziua transferului. Astazi are 2 luni jumatate. SimplyLove

Bafta sa ramana toate 3. :)
Postat: Tuesday, October 1, 2024 8:12 AM
Liliana1878 wrote:
263,5 🙏🙏🙏🙏🙏

coeur sarcina usoara de aici incolo!

Isa294 wrote:
Felicitari, Liliana! O evolutie buna in continuare si o sarcina la termen iti doresc!
Rebeca, mult succes si tie luna asta, sa fie cu noroc! 🍀

Fetelor, eu va urmaresc in continuare, va doresc numai bine tuturor aspirantelor de aici.

Eu una sunt ok si nu-mi vine sa cred ca au ramas mai putin de 10 saptamani sa ne cunoastem motzata, sentimentele sunt de tot felul, nu va mint. Si trece timpul, muuult prea repede, de la o ecografie la alta, de nu apuc sa ma gandesc prea mult ca am si trecut in ultimul trimestru.

Deme, sper ca sunteti si voi bine, m-am bucurat enorm pentru evolutia ta.

Va imbratisez!

Sarcina usoara pana la capat! coeur

P.s.: dormi mult acum, pe urma e greu
Postat: Monday, September 30, 2024 11:11 AM
Bafta multa, Liliana! :*
Postat: Sunday, September 29, 2024 2:55 PM
Liliana1878 wrote:
Hcg Bioclinica 99,2. Tremur de emoții ❤️😍🙏

Felicitari!! 🍀🍀🍀
Postat: Wednesday, September 25, 2024 1:06 PM
Liliana1878 wrote:
A venit rezultatul 16,28, progesteron 114 nmol/L. Micuuuut! Speeer că se va dubla.🙏

Nu știu cum e progesteronul, că e alta unitate de măsura.

L.E. progesteron 35,84 ng/ml.

Doamne ajuta! Sa se dubleze frumos. Progesteronul e foarte ok. 🍀🍀🍀
Postat: Tuesday, September 24, 2024 3:32 PM
Liliana1878 wrote:

Am fost. Aștept rezultatele 🙏

Doamne ajuta sa fie un beta baban! coeur