deme wrote:Vai fetelor, sunt constienta ca este o valoare foarte mica , insa nu ma asteptam la lucrul asta.
Sunt putin reticenta :)
Doamne ajuta se dubleze la 48h. Dinamica e mai importanta decat valoarea.
Am tot citit pe net povesti de la fete insarcinate care aveau teste de urina negative si la aproape o saptamana de intarziere si sarcinile au fost ok.
|
deme wrote:
Habar nu stiu, am început decapeptyl in z21, dar eu ovulasem, teoretic mi-a dat sa pregătim terenul pt aprilie si da, decapeptyl =diphereline, adica at trebui ovarele sa le puna pe pauza. Maine e totul inchis, o sa ma duc luni sa repet. Acum i-am scris lui Maftei. Pare o păcăleală de 1 Aprilie 🙈
Sau, Doamne ajuta, un cadou frumos de Paste :)
|
deme wrote:
Mi-a iesit progesteronul 79,7nmol si beta 9.4 🙈
Nu cred, probabil o biochimica 🙄 ce fac acum?
Pai pt ziua 11 eu zic ca e o valoare buna. Abia se implanteaza teoretic. Eu zic sa ii scrii si medicului si sa repeti la 48h.
Iti tin pumnii sa fie totul ok.
|
deme wrote:
Mi-a iesit doar progesteronul 79,7nmol
Iese si beta curand atunci daca e in lucru. E foarte buna valoarea.
Eu aveam 37nmol in ziua 21 si ziceau ca e bun, ca as putea sa sustin sarcina.
Eu zic ca e sarcina, Deme, e f mare in conditiile in care tie ar fi trebuit sa iti vina menstruatia de ieri. :)
|
deme wrote:
Vedem dupa ora 15, ca am mers la beta 🙈🙈 care ar fi șansele 😂
Doamne ajuta! Ce tare ar fi, Deme! Iti tin pumnii
Si eu vad a doua liniuta.
Eu folosesc si Surecheck, Dr Max, Viola, Barza si niciodata n-am vazut a doua linie pe niciunul, nici macar linie de uscare la finalul zilei.
Baftaaaa, asteptam vesti bunee!
|
deme wrote:
Eu dupa prima histero am avut dureri mari, insa asa le aveam si la menstruatie, înainte de operatia de endo. A2a histero făcuta după operație, care a fost si fara sedare, nu am avut nici o durere.
Multumesc, Deme. Eu de obicei am crampe usoare in ziua 1, dar aseara s-au simtit mult mai rau, efectiv simteam intepaturile si in uter si in ambele ovare. Au trecut cam intr-o ora jumatate.
In dimineata asta vad ca nu mai am, am doar sangerare un pic mai abundenta ca de obicei.
Cred ca asa e dupa "reparatii" mai intense. Macar sa se lipeasca un bebe de acum incolo. :)
|
Fetelor, la prima menstruatie dupa histeroscopie ati avut dureri mai mari?
La mine este prima zi azi, cu o zi mai devreme si vad ca nu am mai avut spotting premenstrual, a venit direct.
Am niste crampe destul de puternice, ma doare cu tot cu spate si pe picioare. Eu aveam ceva crampe in ziua 1, dar in seara asta sunt mai puternice. Momentan m-a mai lasat durerea dupa un no spa si stat la caldura.
|
Lore35 wrote:Gata fetelor am primit și beta la 48h este 269mUI/ml.
Este super!!! Ma bucur mult
|
Lore35 wrote: Doamne ajuta. 🙏 🙏 🙏 Și eu stau ca pe ace și aștept rezultatul.
Mai e un pic pana la 18 :)
|
Fix la asta ma gandeam si eu.
Asteptam vesti bune! :*
|