shurshunea wrote:Buna fetelor multumesc pu felicitari si cuvinte calde Rodixon abia astept sa-ti cumpar cartea nu am intrat demult caci botsul nostru de diamant imi fura tot timpul! Sunt obosita uneori dar e cea mai placuta oboseala pe care am simtit-o vreo data ! M-am ihdragostit la prima vedere de campionul nostru si nu ma pot satura de el..mirosul lui e ceva exceptional. .cit de tare le doresc fetelor care abia sunt in asteptarea unui raspuns pozitiv sa simtiti si voi curind aceste sentimente unice! Nica cum luptati cu colicele? ele pe mine ma doboara ...tare mi-e mila de Daniel cind il vad cum se chinuie.. Oly si Galina voua putere o sa fie tot bine! Fetele cu rezultat pozitiv felicitari! Cineva intrebase daca o sarcina fiv difera de una naturala- raspund nu difera cu nimic si nu este neaparat sa nasteti prin cezariana!
Colicele astea...ne luptam si noi cum putem...apa de marar, bobotic si alte vre-o 5 preparate si muzica de linistire, in special ploaia!! La moi in casa mereu ploua!!! Pe toate dispozitivele am instalat sunete de ploaie si mai facem masaj la burtica, exercitii k bicicleta si...cumva rezistam! Am avut si nopti albe, bebika adormea pe la 6 dimineata. A da, sa nu uit de cintecele de leagan inventate si improvizate la moment, si eu care credeam k niciodata nu voi putea cinta de leagan!!! am trait adevarate experiente!!! Si acestea sunt cele mai frumoase!!! Un bot cu ochi si gurita tine a schimbat viata din radacini d doi maturi!!! Si cind o atasez la san si o vad multumita si ferifita nu-s cuvinte sa redau ce simt! E un miracol!!! E minunat ce mi se intimpmla, inclusiv colicii Voi cum treceti peste? te-ai obisnuit cu noul statut??
|
LiliMarlene wrote:
Buna!
Parca nu ne vine sa credem - sunt insarcinata! Beta-HCG sambata 57,6, astazi (luni) a crescut la 107,6. Doamna doctor mi-a indicat sa mai fac o analiza si miercuri. Era putin ingrijorata sambata deoarece am avut o foarte mica sangerare vineri seara si sambata dimineata - va dati seama ca n-am dormit noaptea, eram sigura ca nu sunt insarcinata si imi vine ciclul.
Apropo, fetelor care ati avut de aplicat progesteron intravaginal - cat de adanc trebuie introdus (estimativ)? Eu am incercat joi si vineri sa-l introduc mai adanc si ma gandesc ca poate am zgariat putin sau iritat cervixul, de aici sangerarea rozalie.
Succes tuturor!
Felicitari!!!! Sa te aiba Domnul in paza si peste 9 luni sa iti tii comoara in brate, asa cum o tin eu acum la piept, trecem prin perioada colicilor si nu avem somn la aceasta ora si inca tot nu pot sa cred ca visul meu a devenit realitate!!! Noi, eu si printesa mea Emilia iti dorim sarcina usoara !!!
|
shurshunea wrote:Salut fetelor -Daniel s-a nascut pe data de 23.09.2015 e un dulce -ambii suntem bine nu stiu sa redau in cuvinte ferecirea pe care o simt merci mult lu dzeu ca am intilnit-o in viata noastra pe dna Diana eu medic exceptional!
felicitari!!! Sa va creasca mare minunea! Sanatate voua!!!
|
rodixon wrote: in poza de profil sotul este cu Miriam in brate - ea are un batic roz in cap; poza de coperta sunt eu cu sotul te pup! in spam nu am nimic; ai incercat si pe adresa sotului: eugino28@yahoo.com
Rodixon, cred ca v-am gasit pe fbook! Am dat un mesaj
|
rodixon wrote: Oly28 - draga mea, nu trebuie sa stai mult in pat! Eu stateam cateva ore pe zi, primele 2 zile apoi am inceput activitatile curente; din a treia zi am mers la serviciu, e bine si pentru psihic pentru ca altfel te vei gandi numai la aceasta problema! Nu trebuie sa cauti semne de sarcina- hormonul sarcinii creste treptat si acesta da semnele sarcinii care sunt diferite de la femeie la femeie! Ma bucur ca forumul a prins din nou viata si va doresc tuturor sa va traiti cat mai curand cel mai frumos vis- nici nu va inchipuiti cat de unic este- toate supararile, grijile, oboseala trec cand vezi cum copilul tau iti zambeste sincer, curat si te striga MAMA! Eu plang acum dar plang de bucurie pentru ca in ultimii ani nu mai credeam din tot sufletul ca voi trai aceste momente- dar dorinta imensa si credinta in cel de sus au facut sa-mi indeplinesc cel mai mare vis al unei femei! Ma rugam sfintei Fecioare Maria in toate bisericile si manastirile unde mergeam:"Sfanta feciOara, asa cum tu iti tii copilul in brate, te rog, ajuta-ma si pe mine sa-mi tin intr-o zi copilul in brate"; anul acesta, am mers cu Miriam pe la diFerite manastiri si biserici (in plus aproape in fiecare duminica merg cu ea LA BISERICA si o impartasesc- este atat de fascinata in biserica de picturi, de preoti, ii place foarte mult) iar Miriam , intr-una din biserici, la icoana Sfintei Feciare Maria s-a aplecat si a pupat! - Iar eu, la fiecarte icoana a Sfintei Fecioare ii multumesc ca mi-a ascultat rugamintea! Si le multumesc in fiecare seara tuturor sfintilor si Dnei Diana inpreuna cu echipa FIV de la Medpark pentru darul fara de pret pe care l-am primit in asta lume! Shurshunea draga mea- iti doresc o nastere usoare- parca zilele trecute ne incurajam una pe alta - eu deja cu sarcina instalata dar cu mari emotii iar tu asteptand minunea! Abia astept sa spui ca ai nascut si sunteti bine amandoi! Nica - incearca te rog sa retrimti mesajul tau - nu am primit nimic- vreau sa ne auzim! VA PUP PE TOATE SI VA IMBRATISEZ CU MARE DRAG!
Rodixon, am reexpediat cred ca de 4 ori deja!!! Nu stiu ce nu merge!!! Poae vine in spam la tine? Sau ai verificat in cutia spam? Si eu as vrea mult sa ne auzim! Pe Fbook am gasit mai multi Eugen Pavel, dar nu eram sigura k e anume profilul sotului tau! Are poza de famile? Cu tine si Miriam?
|
rodixon wrote: Nica- nu a ajuns, am verificat acum! Mai trimite inca o data! rody72xon@yahoo.com Astept - va pup!
Rodixon, am reexpediat mail-ul! Nu stiu de ce nu a ajuns primul!
|
rodixon wrote: adresa mea de mail: rody72xon@yahoo.com - cand vrei ne auzim! va pupam pe amandoua!
Salutare! Rodixon, ti-am expediat un mail, daca ai putea te rog sa verifici, sper sa fi ajuns!
|
vicky88 wrote:Mersi mult si voua felicitari sa creasca sanatoasa Emilia si sa aveti doar bucurii de la fetita! Apropo nica sofy rodixon voi ati alaptat...noi stam cam rau la capitolul alaptatului si suntem nevoiti sa-i dam adaugator prafulet..tare mult am vrut sa alaptez dar nu prea avem laptic Din fericire, noi stam bine la acest capitol, ba mai mult, ma storc shj il congelez! Ma lupt cu euforia lapticulu k micuta mea inca nu reuseste sa il pape pe tot! E putin cam dureros, dor sanii si ma storc la fiecare 2 ore, dar sunt gata sa indur orice p-u ingerasul meu!!!
|
vicky88 wrote:Buna fetelor !!! Pe 10.09.2015 am devenit si noi parinti a unei printese pe nume Daria!!! Suntem cei mai fericiti nici nu am putut sa imi imaginez cita bucurie si fericire poate sa aduca un copil in casa!! Ma inchin in fata dm.Diana cu ajutorul ei am devenit parinti, ii multumesc ca in timpul nasterei nu ma lasat si ma incurajat,impreuna cu dm DIANA pot spune ca am avut o nastere usoara,numai vazind-o si avind-o aproape de mine la nastere imi era mult mai usor sa trec prin tot procesul nasterii !!!! Este un medic de la Dumnezeu care se dedica trup si suflet meseriei sale!!!! Va doresc la toate ca visul vostru de a deveni mama sa se realizeze cit mai curind. Un copil este o minune !!!! Suntem cei mai fericiti si ii multumim lui Dumnezeu pentru fetita noastra si ca ne-a ajutat sa intilnim un medic cu inima mare !!!!
Felicitari!!! cred ca am fost vecine la maternitate! Sa va creasca sanatoasa si norocoasa Daria!
|
rodixon wrote: Felicitari Nica, sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea asa cum ne bucuram noi de Miriam! sa aiba mult noroc si sanatate iar voua va doresc sanatate si putere de munca pentru a-i oferi tot ce este mai bun! Cum o cheama? Te pup!
Mersi mult Rodixon! E de nedescris tot ce se intimpla acum cu mine, cu noi! Emilia face azi o saptamina! Stam ore in sir si o admiram! E un ingeras! E sufletul nostru! Si de multe ori uitindu-ma la micuta mea, ma gandesc si la dna Diana si ma intreb cum atadus-o Dumnezeu in calea noastra si acum incep sa cred in minuni!!! Atunci cind am fost cea mai disperata fiinta de pe planeta, doar dna diama a stiut si a reusit sa ma faca sa cred si sa sper k visul meu va deveni realitate. Daca e sa va vb sincer, eu inca nu am realizat k sunt mamica, mi se pare un vis prea frumos...e ceva ce nu poate fi redat in cuvinte!!!
PS: Rodixon, as vrea sa vb cu tine in privat, daca e posibil, sa imi dai un e-mail sau adresa FBook, te rog!
Inca o data multumesc fetelor p-u urari!!!
|