Nessebar
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Thursday, September 2, 2010 10:00 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008

NESSEBAR

Nessebar este un oras - statiune - monument istoric. angel Il gasim intre Varna (100 km) si Burgas (35 km), la 5 km sud de statiunea Sunny Beach si la nord de orasul-statiune Pomorie. Statiunea este una din cele mai populare si preferata de pe tot litoralul bulgar, vecinatatea cu orasul istoric, multiple biserici cu arhitecturi diverse. Legata de acest oras printr-un drum ingust, gasim o peninsula romantica, cu barcute pescaresti si navoade, restaurante cu specific pescaresc si international, alei romantice si locuri antice de vizitat etc. innori Orasul este raiul golfuletelor romantice. coeur Turistii se pot retrage de asemenea in umbroasele muzee sau stradutele inguste pline de case cu un etaj si jardiniere cu flori. La fiecare pas veti gasi terase romantice, restaurante, cafenele, baruri. Nessebar are circa 40 biserici iar insusi oraselul, statistic, este cu cele mai multe biserici pe cap de locuitor din lume. angel

Asadar, Nessebar ...

... cu masina in 10 minute esti la Nessebar din Sunny Beach, iar traficul lejer thumright ...

... golfulete cu vase de croaziera, barcute, yacht-uri innori ...

... tot felul de terase si restaurante suspendate si magazine cu suveniruri ...

... ruine love ...

... un cantaret chitara ...

... restaurante cu specific pescaresc si vedere superba la mare angel ...

... stradutele inguste din orasul vechi ...

... parcari mari prin toata statiunea (3 leva/ora) cu numarul de locuri libere afisat la tot pasul thumright ...

... sper ca v-a placut si aceasta mica plimbare pupici ...

marivic
Scris: Thursday, September 2, 2010 10:31 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Mai,mai,mai,...ce minunatii ai vazut tu acolo,....newclap newclap newclap Felicitari pt.vacanta voastra;minunate locuri,....si interesante.Curatenia mi-a placut,....si magazinasele,cat de multe,....superb totul.cool pupici
ilioara
Scris: Thursday, September 2, 2010 11:00 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/5/2009
da , da ne-a plcut foarte mult si pt asta iti multumim pupici pupici pupici si uite asa m-am plimbt foooooarte mult vara asta gratie pozelor voastrecomputerlove chiar daca nu am iesit din casasic sic
danab
Scris: Thursday, September 2, 2010 11:17 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Superbe pozele, Liz. Multumesc!!!!!!!!!!!!iloveyou
bereea
Scris: Thursday, September 2, 2010 12:45 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ce locuri frumoase si interesante au bulgarii...chiar nu stiam.si totul pare atat de occidental.
Mi-aau palcut peisajele , mi-au placut ruinile, strazile...dar si mancare mi-a facut cu ochiulpupici
raly
Scris: Thursday, September 2, 2010 7:28 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Liz,multumim!Foarte frumos!hearts
carla
Scris: Thursday, September 2, 2010 7:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Foarte frumos,Liz!computerlove
Anelise
Scris: Thursday, September 2, 2010 10:02 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Ma bucur ca v-a placut! computerlove E intr-adevar un loc foarte romantic! innori Mie imi plac si foarte mult orasele vechi. Prima data ne-am dus intr-o zi numai noi doi si am fost atat de incantati incat a doua zi am mai facut o plimbarica toata gashca. ... Inca ceva, bulgarii au o inghetata foarte, foarte buna si am mai mancat o delicatesa la ei, "garlic bread", un fel de lipie mai groasa cu gust de usturoi. essen Ce-a mai mancat si piticuta! angel
dari
Scris: Sunday, September 5, 2010 6:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/27/2009
Multumim pt. poze!computerlove computerlove computerlove Ati avut un concediu pe cinstelove
Ana
Scris: Sunday, September 5, 2010 9:10 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Wow ce locuri frumoase,Liz!love love love
andreea77
Scris: Tuesday, May 15, 2012 12:17 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Am fost si noi intr-un weekend la Nesebar :) hainoroc

O destinatie foarte frumoasa si destul de "neturistica" sa zic asa.
bereea
Scris: Tuesday, May 15, 2012 2:21 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
SCUZA-MA, ANDREEA, DAR CINE TI-A CERUT LINK-UL AGENZIEI? rECLAMA INTERZISA PE ACEST FORUM
andreea77
Scris: Tuesday, May 15, 2012 2:31 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
bereea, nu este link catre o agentie ... este link catre un site international unde poti sa-ti faci rezervari online, ... eu personal urasc sa merg cu agentii !

anyway, nu prea am ce reclama sa le fac la booking :D
shirel
Scris: Tuesday, May 15, 2012 9:29 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Am fost si noi acolo anul trecut!Super peisaje ,un loc extrem de placut de vizitat cu multe puburi ,restaurante .Nu stiu cum este cazarea pe acolo si daca se merita fiindca mi se pare putin departe de plajele cunoscute.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.