|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
NESSEBAR
Nessebar este un oras - statiune - monument istoric. Il gasim intre Varna (100 km) si Burgas (35 km), la 5 km sud de statiunea Sunny Beach si la nord de orasul-statiune Pomorie. Statiunea este una din cele mai populare si preferata de pe tot litoralul bulgar, vecinatatea cu orasul istoric, multiple biserici cu arhitecturi diverse. Legata de acest oras printr-un drum ingust, gasim o peninsula romantica, cu barcute pescaresti si navoade, restaurante cu specific pescaresc si international, alei romantice si locuri antice de vizitat etc. Orasul este raiul golfuletelor romantice. Turistii se pot retrage de asemenea in umbroasele muzee sau stradutele inguste pline de case cu un etaj si jardiniere cu flori. La fiecare pas veti gasi terase romantice, restaurante, cafenele, baruri. Nessebar are circa 40 biserici iar insusi oraselul, statistic, este cu cele mai multe biserici pe cap de locuitor din lume.
Asadar, Nessebar ...
... cu masina in 10 minute esti la Nessebar din Sunny Beach, iar traficul lejer ...
... golfulete cu vase de croaziera, barcute, yacht-uri ...
... tot felul de terase si restaurante suspendate si magazine cu suveniruri ...
... ruine ...
... un cantaret ...
... restaurante cu specific pescaresc si vedere superba la mare ...
... stradutele inguste din orasul vechi ...
... parcari mari prin toata statiunea (3 leva/ora) cu numarul de locuri libere afisat la tot pasul ...
... sper ca v-a placut si aceasta mica plimbare ...
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mai,mai,mai,...ce minunatii ai vazut tu acolo,.... Felicitari pt.vacanta voastra;minunate locuri,....si interesante.Curatenia mi-a placut,....si magazinasele,cat de multe,....superb totul. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| da , da ne-a plcut foarte mult si pt asta iti multumim si uite asa m-am plimbt foooooarte mult vara asta gratie pozelor voastre chiar daca nu am iesit din casa |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Superbe pozele, Liz. Multumesc!!!!!!!!!!!! |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ce locuri frumoase si interesante au bulgarii...chiar nu stiam.si totul pare atat de occidental. Mi-aau palcut peisajele , mi-au placut ruinile, strazile...dar si mancare mi-a facut cu ochiul |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Liz,multumim!Foarte frumos! |
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Foarte frumos,Liz! |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ma bucur ca v-a placut! E intr-adevar un loc foarte romantic! Mie imi plac si foarte mult orasele vechi. Prima data ne-am dus intr-o zi numai noi doi si am fost atat de incantati incat a doua zi am mai facut o plimbarica toata gashca. ... Inca ceva, bulgarii au o inghetata foarte, foarte buna si am mai mancat o delicatesa la ei, "garlic bread", un fel de lipie mai groasa cu gust de usturoi. Ce-a mai mancat si piticuta! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Multumim pt. poze! Ati avut un concediu pe cinste |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Wow ce locuri frumoase,Liz! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am fost si noi intr-un weekend la Nesebar :)
O destinatie foarte frumoasa si destul de "neturistica" sa zic asa. |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| SCUZA-MA, ANDREEA, DAR CINE TI-A CERUT LINK-UL AGENZIEI? rECLAMA INTERZISA PE ACEST FORUM |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| bereea, nu este link catre o agentie ... este link catre un site international unde poti sa-ti faci rezervari online, ... eu personal urasc sa merg cu agentii !
anyway, nu prea am ce reclama sa le fac la booking :D |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Am fost si noi acolo anul trecut!Super peisaje ,un loc extrem de placut de vizitat cu multe puburi ,restaurante .Nu stiu cum este cazarea pe acolo si daca se merita fiindca mi se pare putin departe de plajele cunoscute. |
|
|