Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| cute_baby_of_mine wrote:Aedon, bine ai venit printre noi! Spune-i ca a contat enorm ca el s-a descurcat fara harta prin bucatarie, ca ti-a dat tie mai mult ragaz pentru fetita. Asa, poate ca in timp, va veni de la sine "harnicia". Dupa un timp atat de indelungat in care i s-au servit toate, poate ca ii va veni si lui greu. Dar daca ii arati ce mult apreciezi fapta lui...
Cute, esti grozava, mi-ai placut mult de tot. Oricum pe mine ma bufneste rasul ca barbatii trebuie tratati ca niste catei pe care-i laudam ca in sfarsit si-au gasit singuri castronelul de mancare
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Nico, daca ar fi si la fel de fideli si iubitori precum cateii... |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Eu gatesc atat de rar, incat atunci cand fac ceva, orice as face si oricum ar iesi, sotul meu este foarte fericit si imi da mereu nota 10. Nu ii place cand experimentez prajituri sau placinte, pentru ca "astea nu sunt mancare" si pentru ca s-a saturat sa manance (in lipsa de altceva) rezultatele nereusite - asta dupa ce a mancat umplutura pe care o pregatisem pentru pateuri cu ciuperci; nu mi-au iesit, cuptorul nu cocea, asa ca am renuntat si restul de umplutura am "gatit-o" nitel intr-o oala si... gata mancarea. De curand a facut o gluma si mi-a dat nota 8, "ca 10 este pentru Dumnezeu si 9 pentru el" (gateste bine, cand vrea). Asa ca i-am zis ca de acum inainte va manca ce-i va pune pe masa bunul Dumnezeu sau ce va gati el. Aedon, barbatul pana nu stie ce e raul, nu apreciaza binele! Ia masuri! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Miru wrote: Aedon, barbatul pana nu stie ce e raul, nu apreciaza binele! Ia masuri!
Bine spus ! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Cristy wrote:Fetelor, lasati-o moale cu amanta, noi nu il cunoastem pe acest barbat, poate fi un dulce si de incredere.... Haide-ti sa nu-i stricam starea de spirit si increderea lui Adeon !!! Aceste afirmatii pot duce pana la divort incetul cu incetul si eu una nu sunt de acord cu un divort, mai ales cand este vorba de un copilas la mijloc !!!!! Problemele se pot resolva prin discutii serioase intre doi maturi. FII TARE ADEON, NU TE LASA INFLUENTATA DE CEVA CE POATE SA-TI STRICE CASNICIA DE POMANA!!
o fi un dulce dar deocamdata ii face zile fripte lui Adeon si cat despre divort, nimeni nu a dat sfaturi in sensul asta doar ne-am dat cu parerea ca ar fi o amanta la mijloc ceea e de inteles dupa simptome.O discutie pe forum nu duce la divort,daca se intampla asa inseamna ca asta nu a fost casnicie.eu nu-mi retrag cuvintele |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miru wrote:... Asa ca i-am zis ca de acum inainte va manca ce-i va pune pe masa bunul Dumnezeu sau ce va gati el.
|
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| mihaela75 wrote:o fi un dulce dar deocamdata ii face zile fripte lui Adeon si cat despre divort, nimeni nu a dat sfaturi in sensul asta doar ne-am dat cu parerea ca ar fi o amanta la mijloc ceea e de inteles dupa simptome.O discutie pe forum nu duce la divort,daca se intampla asa inseamna ca asta nu a fost casnicie.eu nu-mi retrag cuvintele
Eu sunt de acord cu tine in ceea ce prinveste dicutia pe forum, stiu ca o astfel de discutie nu ar trebui sa strice o casnicie, dar poti sa-mi spui ca si alte fete sunt la fel de tari de suflet? Poti sa-mi spui ca cineva nu ar lua in serios o astfel de dicutie... Amanta este un lucru f dureros si delicat/intim si nu as dori ca vreuna dintre fetele de pe aici sa-si faca vreo impresie gresita in privinta casniciei ei... Lucrurile afirmate , chiar si aiurea in vant, pot creea unor persoane un sentiment de neincredere ...
Apreciez libertatea exprimarii, sa nu crezi ca nu, dar totusi...
|
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| kali wrote:Daca e asa nemultumit, ma gandesc sa nu-si fi gasit "multumirea" in alta parte. Ce as face eu? Nu-ti convine ca din greseala ti-am stricat bluza? Cine munceste greseste, asa ca i-as da ocazia sa faca si el greseli... nu i-as mai spala o perioada, cat sa aprecieze gestul. Cu mancarea, la fel. Nu-ti place ce ti-am facut? Atunci gateste-ti singur. Nu-i mai pune in farfurie si nu-l mai cocolosi. Daca vrea sa fie tratat ca la maica-sa acasa, atunci sa se duca acolo. Fii si tu mai indiferenta, ca atunci se va intreba el ce se intampla cu tine... aranjeaza-te si tu mai mult, iesi mai des in oras (chiar daca te plimbi singura) suficient cat sa-l faci putin gelos si sa-si aduca aminte ca te iubeste.
waw, kali, acum am vazut replay-ul tau parca mi-ai luat vorbele din gura
Adeon, mi se pare mie ca ai un barbatel care trebe nitelus reeducat ,dezbarat de vechile obiceiuri a la mamica si obisnuit cu viata de familie care presupune ajutor reciproc in toate.am vazut ca deja ai castigat o batalie ..si-a pus singur mancare in farfurie.Si al meu aseara l-am gasit cu farfuria plina si m-am crucit cum reusise performanta de a folosi polonicul Eu adormeam fata si de foame bietul om a gasit si singur oala deci se poate, incet incet ajung profesionisti in a-si pune singuri in farfurie |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/15/2007 Mesaje: 35
| Fetetlor...lucrurile acum stau ceva mai bine..decat acum cateva zile...am avut si o discutie , am incercat sa il fac sa vb cu mine...pentru ca tre sa recunosc ca discutatul nu este punctul lui forte...insa am reusit sa scot cate ceva de la el...m-a asigurat ca nu este vorba de altcineva in viatza lui si am incredere in ceea ce a spus, pentru ca asa cum va mai spune-am acum ceva zile intr-un fel eram sigura pe el pentru ca nu avea cand sa se "mai ocupe" si de cealalta.. insa mi-am luat inima in dinti, ca sa zic asa, si l-am intrebat si lucrul asta....ma rog..intr-un final si-a cerut scuze pentru ceea ce a zis si facut si a promis ca nu o sa se mai intample a pus-o pe seama stresului de la locul de munca , insa eu nu ma culc pe-o ureche ....cine stie ce o sa-i mai casune....asa ca am ramas putin mai indiferenta...ca sa isi de-a seama ca totusi nu e de joaca si desi sunt dispusa sa iert, nu sunt dispusa sa uit... |
|

| Bravo Adeon, ma bucur mult pt tine, succes in continuare.....
Nu uita, dicutiile intre soti rezolva orice problem ( la bine sau la rau !!! )
Sunt ferm convinsa ca sotul tau isi va seama de greseala facuta si se va corecta, dar stai tot timpul la panda, nu-l lasa sa-ti mai clace demnitatea in picioare vreodata, si daca o va face sa stie clar ca vor fi si consecinte...!!!!!
In rest
|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| aedon, ma bucur ca ati mai lamurit putin lucrurile. Chiar daca sotul tau nu e cea mai comunicativa persoana, tot e bine ca ati reusit sa discutati cat de cat... Si asa e mai bine decat deloc. Eu iti doresc mult spor la "educat" (cum spuneau si fetele) si tine-te tare pe pozitii, draga mea. Sa speram ca e pe drumul cel bun si va invata sa te aprecieze mult mai mult de acum inainte. |
|

| |
|

|
Nu te gandesti sa ne parasesti acum ?!
|
|

| Nu sigur ca nu!! era un fel de-a va saluta si de-a va transmite multi pupici si multe imbratisari! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| aedon wrote:Nu sigur ca nu!! era un fel de-a va saluta si de-a va transmite multi pupici si multe imbratisari!
Intoarcem . Sper ca e totul bine la voi in "Paradis". |
|
|