Nivel: Membru
Inregistrat: 1/15/2007 Mesaje: 35
| FEtelor eu sunt mai noua pe aici..dar poate ca am intarat pe acest forum cu speranta ca aici am sa gasesc cateva persoane care sa ma intzeleaga si poate care sa fi trecut si ele prin ceea ce trec eu acum...de ceva vreme sotul meu nu mai este multumit de nimik, nu ii place nimik din ce gatesc(desi il intreb cu o seara inainte ce ar dori sa manance ...el da din umeri...si spune ca nu stie sa fac si eu ceva de mancare..nu conteaza.)...si bate-ti Capul Adriano daca ai cu cine... , cand ajunge seara aksa si ii pun in farfurie face nazuri...el fiind si asa un barbat foarte pretentios din fire ca de asa la invatat mamica...la cocolosit de mic...mama lui paraca ar fi o sluga in jurul lui...nu o mama...toate alea i le serveste pe tava si acu' cand e la casa lui ...ii da "proastei" batai de cap....alt exemplu ar fi ca intr-o zi din greseala si fara sa imi dau seama am spalat niste lucruri colorate la masina cu ariel....printre care un trenning de-al meu si o bluza de-a lui....si s-au decolorat normal...dar ma repet .....neintentionat....bluza nu am vazut-o nici eu nici el cand s-a imbracat cu ea dimineata inainte sa pleca la servici...a vazut-o abia cand a ajuns la munca....mi-a dat telefon cu o faclca in cer si una in pamant ca ce am facut cu bluza lui...bluza lui si bluza lui...ca am stricat-o....si asa mai departe....offfffI-am explicat calma situatia , mi-am asumat responsabilitatea pentru faptele mele...dar degeaba....iar m-a sunta...ca sa citesc pe punga de detergent sa vad daca contine clor...etc...bluza lui si bluza lui.....Nu ii mai intru in gratii cu nimik...nu stiu cum sa o mai dau cu el...ma cert , tip , maisterizez,sunt calma,vb linistit....degeaba...si daca stau de vb cu el si il intreb ce are de nu e multumit imi spune ca nu e adevarat ca el doar spune asa...ca ma sfatuieste...si ca sa nu ma mai consum din toate prostiile....nu stiu ce sa mai fac...am ajuns la capatul puterilor.... |
|
Inregistrat: 12/22/2006 Mesaje: 69
| aedon eu zic sa nu iti mai bati capul deageaba daca nu ai cu cine...omului poate i-a intrat altceva la inima,poate un sfat de la maicasa sau poate vreo tanti.nu vreau sa te sperii dar as vrea sa vezi lucrurile altfel si sa iti dai seama de situatie.cocolosindu-l mereu nu va face dect sa iti raspunda in continuare asa.incearca sa nu ii dai atentie si gaseste-ti ceva de facut.aranjeazate,iesi la plimbare,daca esti mamica ia bb de mana si pleaca.lasa-l in pace.apoi vezi cum va continua situatia.pana la urma va trebui sa ai o discutie sincera cu el cu toate ca nu iti va spune adevarul oricare ar fi el.tot ce iti zic este sa fii tare si sa nu il mai intrebi nimic pt ca i se va parea tot tp pe dos asa ca nu are rost sa te consumi.te pup si sunt alaturi de tine mai ales ca stiu cum te simti |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Daca e asa nemultumit, ma gandesc sa nu-si fi gasit "multumirea" in alta parte. Ce as face eu? Nu-ti convine ca din greseala ti-am stricat bluza? Cine munceste greseste, asa ca i-as da ocazia sa faca si el greseli... nu i-as mai spala o perioada, cat sa aprecieze gestul. Cu mancarea, la fel. Nu-ti place ce ti-am facut? Atunci gateste-ti singur. Nu-i mai pune in farfurie si nu-l mai cocolosi. Daca vrea sa fie tratat ca la maica-sa acasa, atunci sa se duca acolo. Fii si tu mai indiferenta, ca atunci se va intreba el ce se intampla cu tine... aranjeaza-te si tu mai mult, iesi mai des in oras (chiar daca te plimbi singura) suficient cat sa-l faci putin gelos si sa-si aduca aminte ca te iubeste. |
|
| Sincer, nu cred ca este vb de altcineva in viatza lui pentru ca nu are timp nici sa respire are un servici care il solicita destul de mult...ii cunosc colegii de srvici....cine stie... am sa incerc sa fiu mai ndiferenta...desi nu prea stiu cum pentru ca eu nu am fost niciodata si poate de aceea nu stiu ce e aceea "indiferenta"...o sa incerc...sa il tratez mai rece...sa nu mai fiu atat de "atenta" cu el..pentru ca se pare ca i se urca la cap..... O sa incerc sa plec mai des la plimbare desi nu am prietene tot din cauza lui...le-am neglijat pe ele pentru ai da lui atentia cuvenita si iat aca m-am trezit fara nici o prietena...sau poate nici ele nu au fost destul de :prietene" cu mine incat sa ma intzeleaga...nici nu mai stiu ce sa cred, sa fac, sau sa simt....sunt complet debusolata....abia astept sa incep saptamana sat sa merg la sala si sa ma mai destind putin.... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Aedon... nu te gandi ca te ar putea insela ...nu te consuma cu asa ceva mai ales daca tu esti convinsa ca nu are timp.... asemenea faze mi-a facut si mie barbatimiu ( ca vezi doamne a trrebuit sa isi bage nasu soacramea )... si ca sa il linistesc nu l-am mai cocolosit asa mult ca se invatase cu narav.... o parte din timpul care il dedicam inainte lui mi-l dedicam mie..asa ca am inceput sa ma rasfat sa fiu mai indiferenta cu el...sa nu il mai coplesesc cu imbratisari , sarutari...intr-un cuvant nu l-am mai cautata eu pe el ci am asteptat sa ma caute el pe mine...si a dat rezultate... cand ma intreba daca se intampla ceva ii raspundeam "ca nimic dragoste ..ce sa se intample?!" si ii dadeam un sarut...ramanea saracu ca nu stia ce se intampla ... si asa a inceput el sa ma caute , sa ma imbratiseze sa ma dragaleasca, sa ma laude , ba chiar sa ii spuna soacramei ca gatesc mult mai bine ca ea ..im venea sa sar de bucurie dar ma abtineam si doar zambeam politicos ca nu aveam de gand sa o provoc te pupic dulce si sper ca problema sa se termine cu un final Fericit |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Aedon, bun venit printre noi!
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Aedon, bine ai venit in familia 7 PiTiCi !
Sfatul meu este sa stati putin de vorba si sa vezi daca chiar e o problema reala sau daca are el vreo suparare la locul de munca sau mai stiu eu ce. Poate ca nu e chiar ce iti imaginezi tu, si poate ca e doar ceva trecator. Cred ca multe dintre noi au trecut la un moment dat prin asa ceva.
Iti doresc sa fie totul trecator si sa reveniti la sentimentele pe care le-ati avut cand v-ati casatorit |
|
| Da o sa incerc sa stau de vb cu el......sa vad ce are de zis...pentru ca sincer incep sa imi pierd din putina rabdare pe care o mai am.... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| kali wrote:Daca e asa nemultumit, ma gandesc sa nu-si fi gasit "multumirea" in alta parte. Ce as face eu? Nu-ti convine ca din greseala ti-am stricat bluza? Cine munceste greseste, asa ca i-as da ocazia sa faca si el greseli... nu i-as mai spala o perioada, cat sa aprecieze gestul. Cu mancarea, la fel. Nu-ti place ce ti-am facut? Atunci gateste-ti singur. Nu-i mai pune in farfurie si nu-l mai cocolosi. Daca vrea sa fie tratat ca la maica-sa acasa, atunci sa se duca acolo. Fii si tu mai indiferenta, ca atunci se va intreba el ce se intampla cu tine... aranjeaza-te si tu mai mult, iesi mai des in oras (chiar daca te plimbi singura) suficient cat sa-l faci putin gelos si sa-si aduca aminte ca te iubeste.
Sunt perfect de acord cu tine kali,
Dar totusi poate ca nu-i place mancarea??? Cu bluza nu am ce zice... o stiu din experienta, doar ca invers, sotul meu a vrut sa-mi faca o surpriza si a pus masina de spalat in functiune.... cu tot ce era in cos, prosoap, blugi, lucruri negre, si bineinteles 2 seturi : sutien cu bikini, noi noute care m-au costat o gramade de bani......Bineinteles ca, cand am ajuns acasa era sa innebunesc de nervi si ciuda..... am plans o zi intreaga...
Cat despre mancare... si al meu sot mi-a facut probleme, nu-i place mancarea romaneasca sub nici o forma, nu sarmale, nu mamaliga, si daca-i spui de recituri i se face greata pe loc !!!!!!
Ca sa nu ma simt mai prejos si bineiteles ca sa nu fac aceeasi mancare ca si soacramea, am inceput incetul cu incetul sa-l intreb cam ce-i place si mi-am facut stilul meu de gatit....iar astazi , mananca si oalele daca ar putea.... pt ca nici nu prea fac mancare in mod deosebit, asa ca o mancare fie ea chiar si mai proasta ( nu ca as gati foarte rau, ba chiar poti sa-ti lingi degetele !!!!!) o prefera sandwciurilor
Nu exaspera, vb cu el, fii si tu un pic mai indiferenta, spune-i ca daca nu-ti spune ce vrea sa manance, din partea ta poate sa manance in oras !!!!
Are sa fie bine......
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Aedon, astea ar fi simptome de om cu amanta dar, pe de alta parte, eu fac asa cand sunt stresata si obosita si nu am amant Vezi nu cumva sotul tau are probleme la serviciu ,nu le poate controla si e stresat.Trebuie sa-ti dai seama ca ceva scartaie la munca sau daca nu, intreaba-l.Bafta si asteptam vesti bune |
|
| Aseara a venit de la munca frant de oboseala si am pus in aplicare sfaturile data de voi mi-a spus ca e foame iar eu i-am raspuns ca nu pot in momentul ala sa ma duc sa ii pun masa ca am treaba cu bebelina noastra de 6 lunite si ca daca vrea sa mai astepte pana termin eu sau daca nu sa se duca sa isi puna singur in farfurie....si ce crede-ti ....ca nu imi venea sa cred a stiut sa isi puna singur ciorbita ...dar cred ca pana acum l-am obisnuit eu cu narav!Indiferenta totala aseara..... Sa vedem astazi...oricum nu am aratat supararea si durerea din suflet...m-am prefacut ca totul e ok... |
|
| Ma bucur pentru tine Adeon, tine-o asa. Nu uita ca primii 2-3 ani de casatorie sunt cei mai grei, pe urma totul este OK. Oboseala si stressul de la lucru pot creea anumite situatii neplacute. Nu-l judeca imediat ca ar fii avut o amanta, eu una nu sunt de acord cu aceasta pozitie!!!!! Trebuie sa-ti pastrezi increderea in el, este totusi sotul tau cu care te-ai casatorit din dragoste si cu care te-ai hotara sa-it faci o familie !!!!
Fetelor, lasati-o moale cu amanta, noi nu il cunoastem pe acest barbat, poate fi un dulce si de incredere.... Haide-ti sa nu-i stricam starea de spirit si increderea lui Adeon !!! Aceste afirmatii pot duce pana la divort incetul cu incetul si eu una nu sunt de acord cu un divort, mai ales cand este vorba de un copilas la mijloc !!!!! Problemele se pot resolva prin discutii serioase intre doi maturi.
FII TARE ADEON, NU TE LASA INFLUENTATA DE CEVA CE POATE SA-TI STRICE CASNICIA DE POMANA!! |
|
| Multumesc Cristy....pentru cuvintele frumoase pe care mi le spui...nu cu siguranta nu este vorba de o amanta...de asta sunt foarte sigura.....si chiar de ar fi problemele de la servici nu are dreptul sa vina acasa sa mi le sparga mie in cap.....eu stiu un lucru din proprie experienta , atunci cand treci pragul casei lasi la usa toate magariile de peste zi de la locul de munca.....sotul sau sotia nu au nici o vina de ceea ce se intampla in cursul zilei...oricum a gresit...dar cu siguranta voi depasi momentul si va iesi soarele si pe strada mea.... |
|
| aedon wrote:Multumesc Cristy....pentru cuvintele frumoase pe care mi le spui...nu cu siguranta nu este vorba de o amanta...de asta sunt foarte sigura.....si chiar de ar fi problemele de la servici nu are dreptul sa vina acasa sa mi le sparga mie in cap.....eu stiu un lucru din proprie experienta , atunci cand treci pragul casei lasi la usa toate magariile de peste zi de la locul de munca.....sotul sau sotia nu au nici o vina de ceea ce se intampla in cursul zilei...oricum a gresit...dar cu siguranta voi depasi momentul si va iesi soarele si pe strada mea....
Nu uita, daca toti am fi fost la fel ar fii fost perfect.... Sunt persoane care "aduc lucru acasa"....nu trebuie sa-l condamni, trebuie sa-l inveti, sa-l asculti, sa-l sfatuiesti.... Nu-ti pierde rabdarea acum, vei avea nevoie de ea in continuare....asta e, uneori trebuie sa facem pentru cei dragi unele renuntari...
Rabdare si timp.... uneori si timpul rezolva problemele...
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Aedon, bine ai venit printre noi! La capitolul sfaturi se pare ca ai primit cateva bune. Eu as mai adauga unul: dupa o perioada de "indiferenta" in care el isi pune singur mancare si strange dupa el, ai grija sa ii spui si cat de mult apreciezi atentia lui. Spune-i ca a contat enorm ca el s-a descurcat fara harta prin bucatarie, ca ti-a dat tie mai mult ragaz pentru fetita. Asa, poate ca in timp, va veni de la sine "harnicia". Dupa un timp atat de indelungat in care i s-au servit toate, poate ca ii va veni si lui greu. Dar daca ii arati ce mult apreciezi fapta lui... |
|
|