0,1
|
Buna seara fetelor! Mersi de sustinere.abia astept ziua de simbata... Hope, poate vii la Chisinau sa sarbatorim zilele noastre de nastere?? Ar fi vesel Nadiusa La toate va doresc bafta credinta si rabdare...si va veni barza si la noi. Apropo, eu duminica am vazut una. Poate e un semn???
|
Buna la toaate
adela chiar nu am cuvinte. Sincet imi pare rau. Am sperat..... Iar acum stau indispusa Iti doresc din suflet sa iti revii in curind. Si sa continui batalia Adela ai grija de tine.
|
Buna fetelor!! Olesea ma bucur pentru voi.iti urez din suflet o sarcina usoara. Adela bafta pe miine , beta grasut e al tau.voi astepta cu sufletu la gura miine mesaju meu. Zinaida ce fac pestisorii tai? Shursunea nica celelalte fete cu burtici cum va simtiti? Hope iesiti cu sotu la plimbari. Si vitamina d va creste. Apropo salutari. Nadiusa Eu ma simt bine. Burta nu mai este umflata. Insa sinii mi s-au marit decind am inceput protocolu pin acum. Aveti grija de voi!!!
|
Hristos a Inviat Scumpelor!!!!!! Mii de scuze ca am disparut! Multumesc la toate ca nu ati uitat de mine si m-ati sustinut... Nu am dat semn de viata ca nu prea aveam cu sa va bucur. A fost o perioda dificila pentru mine... si acum pot sa va impartasesc totul. Am cazut moral cind timp de 10 zile fiind stimulata cu menopur si luam dubla doza pentru a avea un rezultat.si foliculii nu cresteau, mergeam peste o zi la control. aveam 2-3 foliculi de 8mm, care nu cresteau, Rezerva ovariana e mica la mine. Din ziua a 11-14 continuam tot asa cu menopur , doamna Diana mi-a spus sa luam o pauza. M-am ridicat cind la ziua a 14 aveam deja clar 3 foliculi marisori. Pin in final am ajuns cu 6 foliculi. 3 dreapta si 3 pe stinga, desi ovarul sting mii foarte mic. Aveam macar ceva sanse. Simbata pe 11 aprilie am avut punctia. De pe ovarul sting nu au preluat nici un oocit.S-au primit 3 oocite de tot. si de Sfintele Paste am primit un sunet de la Jana ca am un embrion... parca mi-a plecat pamintul de sub picioare. Si uite azi am avut transferu...cu Doamne Ajute sper in curajosul meu lipicios sa invingem batalia , dar si timpu Iren spune ca e intre calitatea 1-2..avea 6celule. Am intrebat de Dna Diana cum e bine sau nu, ea spune ca e inca dimineata si nu luam in calcul. Mi-a fost greu ca sa ma impac cu ideea ca am doar unu, dar sa fie 2-3 si nici unu lipicios??? Fetelor de azi nu mai sunt singura!!!!!!! Testul il fac pe 25 aprilie In perioada acesta am fost sustinuta de persoane dragi mie... In primul rind un mare mare MULTUMESC Nadiushei...ei i-am facut par alb... Alaturi mi-au fost si Hope, ANA-ana, si Madalina mersi dragele mele. Toate fetele de aici imi sunteti dragi. La burtici sarcina usoara si multa sanatate Viitoarelor burtici rabdare, credinta intr-un ceas bun la toate, si cum spune Nadiusa un beta grasut. Va urez o zi cu soare, pace si liniste sufleteasca. VA puuuuuppppp
|
[quote=OLESEA]O sunat si o spus ca rezultatul e bun= 215,3.O spus ca trebuie sa repet luni,sa vada daca se dezvolta graviditatea si sa pun leacurile ca inainte.Menstruatia totuna merge,o spus ca nu e menstrutie,e scurgere si sa nu opresc lecuirea.Multumesc Domnului si lor pentru tot,poate o sa fie bine si la mine cum o scris fetele aici [/uote e Buna fetelor. Olesea, te felicit . Iti doresc sa creasca beta in continuare. Si sa ne spui in curind ca ai 2gemeni. Credinta si rabdare!!! Succese la toate
|
sandy33 wrote:Ce frumos,bravo Zinaida!!!! Olesea,Nelly,rezultate pozitive vrem!!!v-ati vazut azi??? Eu sunt ,inca in pat,sunt slabita,si ma doare burtica ca si cum as avea febra musculara ,cred ca e normal,sper ca bine sa fie mai bn sa ies si eu un pic din casa.pup
Buna seara la toate garofitele. Sandy iti doresc din suflet recuperare grabnica. mersi de urari.neaparat venim cu rezultate pozitive . Exemplu ne este Zina. Hei, Zinulea felicitari. Sunt sigura ca ai in burtica 2ingerasi. Çum si am mentionat anterior. Hope, Ana -Ana, Olga, Mihaela , Tanea NADIUSA-SUNTETI toate Bravo. Ma bucur ca v-am cunoscut. Am avut o zi plina de emotii pozitive. Celelalte fete sper sa ne cunoastem in curind. Olesea bafta tie la beta mare . Va pup....
|
ana-ana wrote: cred ca ar fi ok sa ne intilnim ceva mai devreme de 12.oo, eu voi fi la 11.30..tu?
Eu la fel voi fi pe la 11.30. Cum ne vom cunoaste? Eu tteb sa fiu miine la dna Diana la 9.30. Dupa aia sunt libera. Cu placere as servi un ceai cu voi.
|
Zinulea, multa rabdare.inca un pic. La sigur ca beta va fi mare. Altfel nici nu poate fi... Si cred ca is gemeni O noapte linistita sa ai. Hope Nadiusa vad ca faceti lata deja V-am pierdut Victoria bine ai venit!!!!
|
Buna dimineata! Nadiusa mersi pentru cuvinte calde. Hope sa ai un drum bun si un bun venit in Moldova.bafta la medpark. Te asteptam. Fetelor sa aveti o zi insorita. Cu maxime realizari si rezultate pozitive. Cum a zis Nadiusa, mai e inca o zi. Va pup ...
|