Buna dragile mele!!! Nu am reu?it sa mai intru, ma tine super ocupata minunea noastra. Vreau sa felicit mamicile cu care am împar?it ?i bune ?i rele timp îndelungat ?i vreau sa felicit ?i sa urez sarcini u?oare ?i la termen noilor gravidute care se pare ca au prin berzele noastre sugubete. Sa auzim numai de bine!!! Pupici mul?i!!!
Eu-37 ani; Soțul-38 ani TTC-aprilie 2016 Sweet baby girl
|
Anitta76 wrote:Nella daca ne citesti, ce mai faci? Cum este cu alaptarea? Te pup Fetelor pana acum nu am reu?it sa intru nici macar ca sa va citesc. Îmi ocupa tot timpul minunea noastra. Cu alaptatul merg greu, iau de 2 saptamâni tratament ca sa mai cresc produc?ia, mulg cât pot de des ?i ii scot maxim 2,3 mese de lapte matern pe zi, restul meselor prime?te formula cu sns, ca sa nu îmi sabotez alaptatul pt. viitor. Înca visez sa pot alapta. Deja de 2 zile reu?im sa ne mufam la un san, cel care produce ceva mai mult. Sânii sunt f mari ?i ea apuca tare greu din el, am fost deja la 3 întâlniri cu consultanta în alaptare, na la una a venit acasa la noi pt ca nu mai aveam cum sa ajung la Ia?i. Femeia î?i da tot interesul, dar merge ff greu. Este frustrant, dar asta e, nu o sa îmi iau gatul ca nu pot alapta. Am avut ?i vreo 3 zile ?i nop?i albe în care numai a plâns, nu voia nimic, colici durero?i, nu putea dormi, îmi venea sa îmi iau câmpii, dar de asta noapte e ceva mai lini?tita ?i ma treze?te la 2,5-3 ore. De o saptamâna ii face so?ul baita, eu înca nu am curaj sa o manevrez, mi-e frica sa nu ii fac rau, azi i-a taiat ?i unghiutele, pana acum tot mama s-a ocupat ?i de asta. Deci suntem 100%singuri ?i tare bine ne mai sim?im, daca am scapa ?i de colici ar fi mai mult ca perfect. Voi cum sunte?i?
|
diana.dmn wrote:Buna fetelor. Din pacate sarcina mea s-a oprit din evolutie la 9 saptamani .. cel mai probabil avea un defect genetic din spusele medicului. Am intrebat daca sa fac analizele pt trombofilie si mi-a zis ca ele se recomanda dupa minim 2 sarcini pierdute.. Îmi pare extrem de rau pt suferin?a voastra... Asa mi-au zis ?i mie 2 medici ca nu se recomanda aceste analize decât dupa minim 2 sarcini pierdute, dar ?inând cont ca am cheltuit o mica avere ca sa avem minunea mult visata am preferat sa fac de capul meu, doar ca în sarcina nu se face tot profilul de trombofilie, pt ca unele analize ies modificate, mai exact profilul trombofiliei dobândite, drept urmare am facut doar cel ereditar ?i ce sa vezi... frica mea avea un rost, am descoperit o muta?ie, nu grava, dar datorita careia am facut ?i înca fac clexane. Uneori este bine sa ne urmam instinctul. Este adevarat ca acum raspunsuri nu mai po?i primi, dar macar ?tii ceva sigur pt viitor. Multa putere ?i sa dea Domnul sa reu?i?i sa va vede?i visul cu ochii.
|
Va mul?umesc din tot sufletul!!! Nu renun?am, dar nu e u?or... Bun venit noilor burtici, sarcini usoare si la termen va doresc. Ella fruntea sus, multa putere si incredere ca totul va fi bine. Bc na?tere u?oara ?i recuperare rapida!!! Va îmbra?i?ez cu tot dragul!!!
|
Anitta76 wrote:Nella felicitari! Ma bucur din suflet ptr tine si iti doresc sa fii tare si puternica sa o poti alapta! Nu este usor, si eu ma mulgeam incontinuu in maternitate si am baut ceai ptr lactatie si incet incet a venit si laptele si acum alaptez exclusiv si sper sa fie asa in continuare. Cu ajutorul lui D.zeu vom reusi! Si eu am fost cu odihna la pamant, dar cum am ajuns acasa am inceput sa imi revin. Va pup pe amandoua! Doamne ajuta sa fim bine, este frustrant sa stea copilul 2 ore la san ?i în 10 min dupa ce ai luat-o sa plânga de foame... Mi-e frica sa nu ramân legata de formula, dar am îndrumarea consilierului ?i sigur vom gasi cea mai buna varianta pt noi. U?or, u?or ne înva?am ?i noi cu programul, parca lunile de nesomn se dinainte de na?tere nu au facut decât sa pregateasca nop?ile de aveau sa urmeze de dupa na?tere. Atât de interesant se leaga toate... Mul?i pupici ?i felicitari pt reu?itele voastre!!!
|
Buna ziua dragi burtici!!! În sfâr?it am reu?it sa intru ?i sa va salut. Suntem bine, am ajuns de sambata seara acasa, dupa ce m-am externat am mers la un consultant în alaptare pt ca eram plina de ragade, în maternitate te for?eaza sa alaptezi oricum, fara sa se dea dupa materialul genetic al fiecarei mame, eu având sânii f mari e destul de greu sa o ata?ez ?i de aici pana la rani sângerânde a fost un mic pas... Au fost zile grele, am încercat sa ma mulg cu o pompa manuala, dupa 3 ore abia am reu?it sa colectez aproape 40 ml... Cu plâns ?i durere imensa... Am primit alaltaieri pompa electrica ?i deja lucrurile se simplifica. Am reu?it sa ii dau sânul drept, cu stangul înca ne chinuim, dar nu renun?am. Fata este o minune, cuminte ?i de o dragala?enie ie?ita din comun. Va spun sincer ca o ?ineam în brate ?i nu realizam ce se întâmpla ?i ca nu traiesc un vis. Primele 2 zile au fost grele dupa opera?ie, dar am primit calmante mereu ?i am rezistat eroic. Înca nu reu?esc sa dorm odata cu ea pt ca în timpul ei de somn trag de sâni cu pompa iar seara devin zombie. A fost grea saptamâna asta ?i pt faptul ca so?ul este toata ziua plecat la serviciu, dar vine mama la noi ?i ma mai ajuta. De sapt viitoare întra ?i el în concediu ?i se vor mai simplifica lucrurile. Va pup ?i va mul?umesc fiecareia în parte pt toate gândurile bune trimise catre noi ?i sa nu va supara?i pt ca nu am apucat sa raspund nominal. Timpul meu este extrem de scurt.
|
Mul?umesc mult fetelor pt gândurile bune ?i toata energia pozitiva trimisa catre noi. Nu am fost ieri în stare sa dau de veste. La 8. 20 am întrat în sala de opera?ie, la 8. 35 a venit pe lume minunea noastra Daria Miruna cu 3430 gr. Dupa ce am pupat-o ?i am dragalit-o pt câteva secunde care au parut cele mai frumoase clipe din viata mea, a luat-o. Opera?ia s-a terminat la 9. 40. A durat f mult pt ca din cauza clexanului am avut hemoragie ?i am pierdut sânge, uterul nu voia sa se retraga ?i mi-au bagat multe tratamente ?i pt vena, pastilu?a ?i intrarectal. Dupa ce am ajuns pe ati a indurat frisoane pt o ora, eram cu cear?af ?i 2 paturi ?i eu tot tremuram, dupa asta au început transpira?iile, efectiv curgeau apele de pe mine. Dr a venit ca vreo 5 ori sa împinga pe burta pt a se retrage uterul, am primit f multe calmante ?i tot durea. Aseara la 8 jum am fost coborâta în salon, am mers sa vad fata, a desfasat-o, facuse ?i cacuta, a hranit-o de fata cu mine, mi-a dat sa o ?in în brate ?i apoi am fost trimisa sa dorm pt ca aveam prea multe nop?i nedormite, eram ametita rau, curgeau apele de pe mine rau de tot. Am reu?it sa îmi spal pu?in corpul la chiuveta, apoi am adormit cu greu, dar m-am odihnit pana la ora 3 de atunci am zacut cu dureri pana a venit asistenta ?i mi-a mai facut un calmant, apoi am mers sa îmi ia analize ?i o proba de secre?ie, m-am schimbat ?i am reu?it sa manânc ceva dupa aproape 2 zile. U?or, u?or voi scapa ?i de durerile astea, e greu, dar cu Dumnezeu înainte vor trece toate. Personalul extraordinar, empatic ?i foarte saritor. Abia a?tept sa îmi aduca fata. De acum începe o noua etapa pt noi. Doamne ajuta sa fi?i ?i voi bine ?i sa depa?i?i toate fricile, toate panicile ?i durerile ?i sa va vede?i puiu?ii lânga voi la termen.
|
Ca ultime gânduri înainte de marea întâlnire va spun ca sunt bine, nu ?tiu ce stare am, am fost constipata zilele astea ?i de aici am avut contractii ?i dureri de burta. Cu greu am reu?it sa elimin cu ajutorul unui supozitor ?i a unei combina?ii fatidice de kefir cu ardei kapia. Sper sa dorm pt ca sunt extrem de obosita. Diminea?a la 5-5 jum când ne dau trezirea o sa merg sa fac rapid dus ?i sa ma pregatesc pt sala. Mâncarea este extrem de rea,noroc ca am primit zilnic de la so? papica buna, azi ultima bucatura de mâncare mestecat-o la 6.20 ?i deja ma ustura stomacul de foame, dar asta este. O sa treaca ?i asta ca multe altele. Ca stare psihica nu ?tiu cum sunt, deocamdata ma simt bine ?i sper sa ramâna optimismul asta ?i când ajung în sala. Cu prima ocazie când voi avea stare sa scriu va voi povesti ?i cum a decurs na?terea. Va îmbra?i?ez pe toate ?i va rog sa va bucura?i de burticile voastre.
|
Doamne ajuta sa fim bine ?i sa trecem cu bine de toata ?ederea din spital. Multumesc mult pt gândurile bune!!! Pupici mul?i!!!
|
CrisM wrote:Nella nastere usoara! Sa vina bebelina sanatoasa si sa va umple vietile de bucurie! Sa te recuperezi rapid si sa te bucuri la maxim de ea! Doamne ajuta sa fim bine, sa trecem cu bine de hopul asta, durerile sa fie suportabile ?i sa ajung rapid la bebe mic. Apoi CU Dumnezeu înainte, dar abia a?tept sa plec din spital. Ma simt epuizata din cauza lipsei somnului ?i nici la începutul drumului de mama nu sunt.
|