Negresa
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sousourel
Scris: Saturday, March 10, 2007 8:49 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Mesaje: 7688
Taki, draga...am facut a doua oara negresa ta Chef si de buna ce e, deja am dat gata o jumatate de tava....si numai ieri mi-am luat o pereche de blugi nr 29cyclops (adica ceva ce n-am mai purtat din liceu) si nu stiu zau daca mai ajung sa-i port in stilul astauff Asa ca, ..de-aia prefer sa NU fac praji sic .. nu ma pot abtine sa nu le si mananc.
Miri
Scris: Saturday, March 10, 2007 9:10 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Mesaje: 16505
Sousourel, pofta buna!pupici
sousourel
Scris: Saturday, March 10, 2007 10:25 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Mesaje: 7688
Miri wrote:
Sousourel, pofta buna!pupici


Multumesc pupici
taki
Scris: Saturday, March 10, 2007 10:58 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 13501
sousourel wrote:
Taki, draga...am facut a doua oara negresa ta Chef si de buna ce e, deja am dat gata o jumatate de tava....si numai ieri mi-am luat o pereche de blugi nr 29cyclops (adica ceva ce n-am mai purtat din liceu) si nu stiu zau daca mai ajung sa-i port in stilul astauff Asa ca, ..de-aia prefer sa NU fac praji sic .. nu ma pot abtine sa nu le si mananc.


Ma bucur ca iti place prajitura, dar nono nu ma bucur ca nu o sa mai intri in blugi.

Am mai facut-o si eu...o sa pun poze mai tarziu ca acum se raceste si vreau sa o modelez cu niste forme noi.sic
taki
Scris: Monday, March 12, 2007 3:09 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 13501
Si poza negresei:

fdianamaria
Scris: Wednesday, April 22, 2009 7:42 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Mesaje: 4933
Negresa mea:

1 cana zahar
1 cana lapte
3 linguri gem
100 g ulei
1 ou
1 lingurita bicarbonat
250 g faina

Se amesteca toatesi se toarna intr-o tava tapetata cu faina. La foc mare 15 min si apoi la foc mic cam inca 20 min (se verifica)
Se poate adauga in compozitie alune, nuci, migdale, stafide etc.
La final se poate infrunuseta cu zahar macinat pudra.


cristinaflorina
Scris: Wednesday, April 22, 2009 4:12 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
Mesaje: 1309
Chiar ca mai slabim la sfintu-asteapta aici. Numai din priviri te ingrasi.banghead
Ana
Scris: Sunday, December 27, 2009 11:52 PM
Avatar
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mesaje: 30045
De cand nu am mai facut o negresahearts ...cred ca acuma de rev le voi face pe toateras
madanuta
Scris: Friday, April 30, 2010 12:42 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Mesaje: 6054
Negresa mea!!!
Reteta e de post, dar eu ii pun si 2 oua.

2 oua
1 cana zahar
1 cana apa minerala
1/2 cana ulei
1/2 cana nuci pisate
4 linguri pline dulceata sau gem
2 cani faina
1 praf de copt nestins
2-3 linguri cacao
Facultativ stafide, mere rase

Ingredientele se amesteca, se toarna in tava dupa ce se pune hartie de copt. Se coace la foc potrivit. Cand e scoasa din cuptor se unge cu miere si se presara nuca de cocos.


madanuta attached the following image(s):
picture 2595.jpg

ingerash
Scris: Friday, April 30, 2010 1:52 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
Ce delicioase negreselove love love trebuie sa incerc si euras madanuta,super ti-a iesit!newclap newclap newclap
Ana
Scris: Friday, April 30, 2010 4:01 PM
Avatar
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mesaje: 30045
Madanutahearts hearts newclap
ingerash
Scris: Monday, May 3, 2010 3:08 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
Am facut si eudance
Ingrediente:
1 cana zahar
1 cana lapte
esenta rom
3 linguri unt(sau margarina)
cacao 4 ling.
rahat(4-5 cuburi taiate)
2 oua
1 lingurita bicarbonat
200 g faina
cereale(am pus fulgi de ovaz) un bol mic

Mod de preparare:
Ouale se bat,se adauga zaharul,laptele ,esenta de rom,untul topit,cacaua si se omogenizeaza,apoi se adauga bicarbonatul stins cu zeama de lamaie,faina si cerealele.Se toarna compozitia intr-o tava acoperita cu hartie de copt.
Se lasa 15 minute la 200 grade,apoi la 180 grade inca 40 minute
Pofta buna!:)


ingerash attached the following image(s):
dvc02371.jpgdvc02373.jpgdvc02369.jpg

madanuta
Scris: Monday, May 3, 2010 3:59 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Mesaje: 6054
Ingerash, arata foarte bine, cred ca e delicioasa!newclap newclap newclap

PS: Exista rahat in Irlanda? in Italia nu exista, ma dispera mama ca vrea rahat...sic
ingerash
Scris: Monday, May 3, 2010 4:05 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
madanuta wrote:
Ingerash, arata foarte bine, cred ca e delicioasa!newclap newclap newclap

PS: Exista rahat in Irlanda? in Italia nu exista, ma dispera mama ca vrea rahat...sic


E foarte delicioasa.Eu cumpar rahat de la magazinul romanesc din orasul nostruras ,pe aici este doar un fel de jeleu mai tare.
danab
Scris: Monday, October 11, 2010 11:49 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Mesaje: 5519
Eu am facut recent o negresa, cred ca e cea mai usoara reteta de negresa. Citez autoarea sitului" pentru o dubla doza de ciocolata nu e nimic mai bun decat o prajitura de ciocolata cu glazura de ciocolata" http://www.joyofbaking.com/ChocolateCake.html
Scuzati poza cu telefonul

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.