
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Taki, draga...am facut a doua oara negresa ta si de buna ce e, deja am dat gata o jumatate de tava....si numai ieri mi-am luat o pereche de blugi nr 29 (adica ceva ce n-am mai purtat din liceu) si nu stiu zau daca mai ajung sa-i port in stilul asta Asa ca, ..de-aia prefer sa NU fac praji .. nu ma pot abtine sa nu le si mananc. |
|

 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sousourel, pofta buna! |
|

 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Miri wrote:Sousourel, pofta buna!
Multumesc |
|

 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| sousourel wrote:Taki, draga...am facut a doua oara negresa ta  si de buna ce e, deja am dat gata o jumatate de tava....si numai ieri mi-am luat o pereche de blugi nr 29  (adica ceva ce n-am mai purtat din liceu) si nu stiu zau daca mai ajung sa-i port in stilul asta  Asa ca, ..de-aia prefer sa NU fac praji  .. nu ma pot abtine sa nu le si mananc.
Ma bucur ca iti place prajitura, dar nu ma bucur ca nu o sa mai intri in blugi.
Am mai facut-o si eu...o sa pun poze mai tarziu ca acum se raceste si vreau sa o modelez cu niste forme noi. |
|

 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Si poza negresei:
 |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Negresa mea:
1 cana zahar 1 cana lapte 3 linguri gem 100 g ulei 1 ou 1 lingurita bicarbonat 250 g faina
Se amesteca toatesi se toarna intr-o tava tapetata cu faina. La foc mare 15 min si apoi la foc mic cam inca 20 min (se verifica) Se poate adauga in compozitie alune, nuci, migdale, stafide etc. La final se poate infrunuseta cu zahar macinat pudra.

|
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Chiar ca mai slabim la sfintu-asteapta aici. Numai din priviri te ingrasi. |
|

 Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| De cand nu am mai facut o negresa ...cred ca acuma de rev le voi face pe toate |
|

 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Negresa mea!!! Reteta e de post, dar eu ii pun si 2 oua.
2 oua 1 cana zahar 1 cana apa minerala 1/2 cana ulei 1/2 cana nuci pisate 4 linguri pline dulceata sau gem 2 cani faina 1 praf de copt nestins 2-3 linguri cacao Facultativ stafide, mere rase
Ingredientele se amesteca, se toarna in tava dupa ce se pune hartie de copt. Se coace la foc potrivit. Cand e scoasa din cuptor se unge cu miere si se presara nuca de cocos. madanuta attached the following image(s):

|
|

 Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ce delicioase negrese trebuie sa incerc si eu madanuta,super ti-a iesit! |
|

 Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Madanuta |
|

 Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am facut si eu Ingrediente: 1 cana zahar 1 cana lapte esenta rom 3 linguri unt(sau margarina) cacao 4 ling. rahat(4-5 cuburi taiate) 2 oua 1 lingurita bicarbonat 200 g faina cereale(am pus fulgi de ovaz) un bol mic
Mod de preparare: Ouale se bat,se adauga zaharul,laptele ,esenta de rom,untul topit,cacaua si se omogenizeaza,apoi se adauga bicarbonatul stins cu zeama de lamaie,faina si cerealele.Se toarna compozitia intr-o tava acoperita cu hartie de copt. Se lasa 15 minute la 200 grade,apoi la 180 grade inca 40 minute Pofta buna!:) ingerash attached the following image(s):
  
|
|

 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Ingerash, arata foarte bine, cred ca e delicioasa!
PS: Exista rahat in Irlanda? in Italia nu exista, ma dispera mama ca vrea rahat... |
|

 Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
E foarte delicioasa.Eu cumpar rahat de la magazinul romanesc din orasul nostru ,pe aici este doar un fel de jeleu mai tare. |
|

 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu am facut recent o negresa, cred ca e cea mai usoara reteta de negresa. Citez autoarea sitului" pentru o dubla doza de ciocolata nu e nimic mai bun decat o prajitura de ciocolata cu glazura de ciocolata" http://www.joyofbaking.com/ChocolateCake.html Scuzati poza cu telefonul

|
|
|