|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| imi plac asa de mult dulciurile ca m-as ascunde sa maninc singura o tava intreaga , apoi sa fugpe dupa bloc |

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| ingerash wrote:bereea,maine seara fac si eu
sa-mi spui daca-ti plac |

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| bulibuli wrote:e fix dupa reteta de la inceput???? ca nu seamana... mie asa imi place negresa, neagra si foarte pufoasa, cum arata a ta  aveam o reteta buna dar nu am mai facut de multi ani si nu o mai gasesc..
eu le-am facut fix dupa reteta de la inceput... dar se pare ca a mea iese mereu mai neagra decat a celorlalte, nu stiu de ce poate ca pun 3 linguri cu varf de cacao sau pentru ca de obicei pun gem de prune (de data asta am pus gem/jeleu de zmeura) :018: |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Am facut si eu negresa zilele trecute,dar e putin diferita.Am facut glazura si am adaugat esenta de menta.A iesit foarte racoroasa.Zici ca este ciocolata after-eight. |

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| am facut si eu negresa...a iesit foarte buna... georgy attached the following image(s):
 
|

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| georgy wrote:am facut si eu negresa...
si? e buna? |

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mmmmm ce bine arata,Georgy.Sa aveti pofta! |

 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| georgy wrote:am facut si eu negresa...a iesit foarte buna...
ei ia uite a prajiturit si georgy.....cred ca s-a molipsit de la mine ... ....parca erai la regim fara dulciuri???..............oricum macar o feliuta mica s aimi trimiti ca salivez aici pe tastatura |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| danab wrote:Eu am alta reteta de negresa: Ingrediente: 250 g margarina, 500 g zahar, 5 linguri cu cacao, 1 cana cu lapte, 4 oua, 200 g faina, 1 pachet praf de copt, nuci, rom , ciocolata, coaja de lamaie Mod de preparare Se pune la fiert margarina impreuna cu: zahar, lapte, cacao. Dupa ce a fiert, se iau din aceasta compozitie 15 linguri in care se adauga ciocolata, rom, nuci (aceasta va fi glazura). Restul compozitiei se pune la racit, dupa care se adauga galbenusurile, pe rand, apoi faina, praful de copt stins si albusurile batute spuma. Compozitia se coace intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Cand este gata, se toarna peste ea glazura si se poate presara nuca de cocos. Mod de servire Se poate insiropa inainte de punerea glazurii cu un sirop din 200 ml apa, 7 linguri de zahar, zahar vanilat. Se pun la fiert pentru un gust mai bun, se poate carameliza zaharul si se adauga apa, se da un clocot.  Wow aceasta reteta o cautam de foarte multa vreme. Am folosit-o de nenumarate ori pana acum, insa de cand m-am mutat in Germania nu am reusit sa o faca caci mi-am pierdut reteta.
|
|
|