
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Negresa cu puding de ciocolata
Simplu si usor de facut !!!!!
Pentru negresa :
4 oua 4 linguri cacao 1 lingurita nes instant 1 pahar de faina ( pahar de 200 ml) 1 1/2 pahar de zahar 1 pahar ulei optional 1/2 lingurita bicarbonat
Pentru crema:
1 cutiuta frisca lichida rece 1 pahar de lapte rece 1 pachet instant puding ciocolata
Negresa: se amesteca ingredientele intr-un vas ( fara mixer ) doar amestecate pana obtinem o crema omogena Se pune in tava rotunda sau dreptunghiulara ( 20-30 cm) se da la cuptor la 170-180 grade 20 min, se verifica cu scobitoarea daca este gata se raceste
Crema: se pun ingredientele intr-un bol se face o frisca cu mixerul. Cand negresa este s-a racit se pune crema peste, s eintinde frumos si se orneaza cu ciocolata alba rasa
Asta este tot simplu si usor, delicios garantat !!!
Pofta mare !!! |