Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Imi puteti indica anumite produse pentru aceste doua (una?) probleme? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| mergi la dermatolog. |
|
| Am fost si mi-a spus ca nu am de ce sa imi fac probleme. Ideea e ca pe mine ma deranjeaza, idee pe care doctorul se pare ca nu o intelege |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| te deranjeaza doar aspectul? am si eu si imi dispar de la sine, apoi apar altele si tot asa. |
|
| Da, doar aspectul ma deranjeaza pt ca eu nu am norocul tau sa dispara... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Mergi la alt dermatolog ptr un control amanuntit. Punctele rosii ar putea sa aiba o cauza. La fel si negii. Stiu ca negii se puteau arde cu un fel de creion special. |
|
| Alte opinii? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Pentru negi(veruci vulgare) eu am urmat un tratament medicamentos, cu ani in urma si au disparut in totalitate ... |
|
| In sfarsit o veste buna! Niste detalii privind acest tratament? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Existau si niste plasturi de la firma Scholl si un gel care se numea Verruca,dar nu stiu daca se mai gasesc ca eu n-am vazut de mult. Eu am avut cativa negi in palma cand eram mai mica si mi-au trecut cu plasturii respectivi si nu mi-au mai aparut niciodata. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Pentru negi se mai foloseste usturoi - pui o bucatice de usturoi si acoperi cu plasture si tii cateva zile, pana arde. Sau Iata cateva remedii impotriva negilor si verucilor:
* Se taie o capsula de vitamina A si se unge negul cu uleiul din aceasta. Procedeul se repeta cateva saptamani, pana cand dispare negul. * Se pun comprese cu otet de mere si se tin peste noapte. * Se prepara un macerat din coaja de lamaie si otet de vin si se tamponeaza negii de doua ori pe zi. Se curata numai coaja galbena de la doua lamai, se pune intr-un borcan, se acopera cu otet de vin, se astupa borcanul si se lasa la macerat o saptamana. * Se zdrobeste o tableta de vitamina C si se amesteca bine cu cateva picaturi de apa, pana se obtine o pasta. Se aplica pe neg si se acopera cu un plasture. * Se tamponeaza negii, dimineata si seara cu tinctura de galbenele, timp de 30 de zile.
Eu am avut unul singur pe degetul aratator (era primul si nici nu stiam ca e neg, pana a mai crescut si ma deranja). L-am rupt - am presat cu unghia pe margine pana s-au rupt "piciorusele" si gata. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| oanalaurisa wrote: Existau si niste plasturi de la firma Scholl si un gel care se numea Verruca,dar nu stiu daca se mai gasesc ca eu n-am vazut de mult....
Exista inca acest gen de plasturi, sunt rotunzi, de marimi diferite si isi fac treaba excelent. Am cumparat si eu, pentru Sara, vara trecuta de la farmacia Sensiblu.( nu fac reclama farmaciei, dar eu doar acolo i-am gasit, la recomandarea dermatologului) |
|
| Multumesc! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Miri wrote:Exista inca acest gen de plasturi, sunt rotunzi, de marimi diferite si isi fac treaba excelent. Am cumparat si eu, pentru Sara, vara trecuta de la farmacia Sensiblu.( nu fac reclama farmaciei, dar eu doar acolo i-am gasit, la recomandarea dermatologului)
Noi n-am mai primit de multa vreme,nu stiu ce fac astia de la Scholl si n-am vazut nici in Sensiblu in Oradea,desi am fost pe acolo,iar la noi in Satu-Mare nu avem nici in Sensiblu unde lucrez eu,nici dincolo....de ce dispar oare toate produsele bune??? |
|
| Nu cred ca se pot folosi produse cosmetice pe anumite alunite...cel mai ok e de mers la doctor. |
|
|