Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Ei, ce cumintica suntem la baita... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| noi ne-am mutat de la 10-11 luni in vana mare din 1001 motive, cel mai important fiind scandalul pe care il facea in vanita in ultima vreme. Asa ca acum facem zi de zi dus in vana mare si ii place la nebunie. Cand iese, il imbrac in halatul de baie si il las sa se admire in oglinda (baiatul meu vrea sa vada cat e de frumos... )
|
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| taki wrote:Ei, ce cumintica suntem la baita...
Acuma e cuminte si zambeste dar inainte urla de se invinetea.Frig nu ii era ca puneam apa pe ea mereu n-o lasam sa o prinda frigul.Si ce-mi trece mie prin cap sa o acopar cu prosopul ala galben.A tacut ca prin minune.Cred ca ii era frica si acoperita se simte mai in sigurantaAsa-s de batuta-n cap parca nici nu zici ca am mai crescut un copil |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| [quote=fdianamaria]noi ne-am mutat de la 10-11 luni in vana mare din 1001 motive, cel mai important fiind scandalul pe care il facea in vanita in ultima vreme. Asa ca acum facem zi de zi dus in vana mare si ii place la nebunie. Cand iese, il imbrac in halatul de baie si il las sa se admire in oglinda (baiatul meu vrea sa vada cat e de frumos... )
pai sigur, ca doar maine-poimaine iese la intalnire cu fetele... |
|
| mihaela75 wrote:Acuma e cuminte si zambeste dar inainte urla de se invinetea.Frig nu ii era ca puneam apa pe ea mereu n-o lasam sa o prinda frigul.Si ce-mi trece mie prin cap sa o acopar cu prosopul ala galben.A tacut ca prin minune.Cred ca ii era frica si acoperita se simte mai in siguranta Asa-s de batuta-n cap parca nici nu zici ca am mai crescut un copil
Se mai intampla cateodata sa mai uitam unele lucruri, ca noi, mamele, avem mintea-n 10 parti de-o data.
Off topic: azi Sasha mi-a plans o jumatate de ora, dar plans cu urlete si lacrimi de crocodil si eu credeam ca cine stie ...s-a imbolnavit copilul.... cand colo, ii era foame, am uitat ca trecusera 3 ore de la ultima masa. I-am dat bibe, saracuta nici nu stia cum sa bage tetina mai repede-n gurita. |
|
| De foame...Mami, esti indragostita ? |
|
| mihaela75 wrote: De foame...Mami, esti indragostita ?
Sunt super obosita...nu ma aodihnesc cum trebuie de vreo saptamana...insomnii! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Noi suntem cu fundul in 2 cazi: cadita ei si cada mare...dupa ce se plictiseste la ea in cadita, adica dupa 2-3 minute, se ridica si se baga in cada mare ca acolo e mai fun...si o spal asa in picioare, ce sa-i fac, ca nici jos nu mai sta, e prea preocupata sa dea drumul la apa, sa desurubeze dopul de la cada, sa bage in apa toate jucariile ei de pe marginea cazii, sampoanele ei...ziua se duce la baie si isi arunca toate jucariile in ea, se chinuie ce se chinuie sa le ia inapoi, incearca sa se dezbrace si cand ramane blocata si nu mai poate o gasesc urland pe jos la baie cu tricoul in cap |
|
| |
|
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
|
Razvan face baita in cadita mica pusa in vana mare...Mai facem si dusuri, ca tare-i frumos cand curge dusul! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Delfinaso, esti mortala |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| delfinasa wrote:Noi suntem cu fundul in 2 cazi: cadita ei si cada mare...dupa ce se plictiseste la ea in cadita, adica dupa 2-3 minute, se ridica si se baga in cada mare ca acolo e mai fun ...si o spal asa in picioare, ce sa-i fac, ca nici jos nu mai sta, e prea preocupata sa dea drumul la apa, sa desurubeze dopul de la cada, sa bage in apa toate jucariile ei de pe marginea cazii, sampoanele ei...ziua se duce la baie si isi arunca toate jucariile in ea, se chinuie ce se chinuie sa le ia inapoi, incearca sa se dezbrace si cand ramane blocata si nu mai poate o gasesc urland pe jos la baie cu tricoul in cap
Doamne, dar cate nazbatii/minut poate face delfinasa ta?... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si Cristina facea baie incadita mica pusa in vana, pt ca imi era frica sa n-o scap daca puneam cadita undeva mai sus. De ieri am trecut la cada mare, fara cadita ei. Este super incantata ca are spatiu de joaca si ca are unde sa mearga prin apa. Cel mai mult ii place sa se tranteasca cu funduletul in apa ca sa faca stropi. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Am invatat sa ne spalam singurele , ne bagam singure-n cada cand nu mai avem rabdare, chiar si-mbracate , ne dam si cu sapun-lichid, o spal si pe mami cand face baie cu mine si ma distrez de nu mai pot facand balta-n baie ...ca doar sunt delfinasa . delfinasa attached the following image(s):
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Oau, Karina ! Bravo, delfinasha ! balaceala cat cuprinde ! Pe asa calduri tot baitze racoritoare sa faci ! |
|
|