Ne mutam in cada mare....
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Friday, July 21, 2006 7:23 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Ei, ce cumintica suntem la baita...
fdianamaria
Scris: Friday, July 21, 2006 10:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
noi ne-am mutat de la 10-11 luni in vana mare din 1001 motive, cel mai important fiind scandalul pe care il facea in vanita in ultima vreme. Asa ca acum facem zi de zi dus in vana mare si ii place la nebunie. Cand iese, il imbrac in halatul de baie si il las sa se admire in oglinda (baiatul meu vrea sa vada cat e de frumos... sic )

mihaela75
Scris: Friday, July 21, 2006 2:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
taki wrote:
Ei, ce cumintica suntem la baita...

Acuma e cuminte si zambeste dar inainte urla de se invinetea.Frig nu ii era ca puneam apa pe ea mereu n-o lasam sa o prinda frigul.Si ce-mi trece mie prin cap sa o acopar cu prosopul ala galben.A tacut ca prin minune.Cred ca ii era frica si acoperita se simte mai in sigurantaoareAsa-s de batuta-n cap parca nici nu zici ca am mai crescut un copil fool
misha
Scris: Friday, July 21, 2006 5:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
[quote=fdianamaria]noi ne-am mutat de la 10-11 luni in vana mare din 1001 motive, cel mai important fiind scandalul pe care il facea in vanita in ultima vreme. Asa ca acum facem zi de zi dus in vana mare si ii place la nebunie. Cand iese, il imbrac in halatul de baie si il las sa se admire in oglinda (baiatul meu vrea sa vada cat e de frumos... sic )

pai sigur, ca doar maine-poimaine iese la intalnire cu fetele...flowers flowers
taki
Scris: Friday, July 21, 2006 5:36 PM
Nivel

mihaela75 wrote:

Acuma e cuminte si zambeste dar inainte urla de se invinetea.Frig nu ii era ca puneam apa pe ea mereu n-o lasam sa o prinda frigul.Si ce-mi trece mie prin cap sa o acopar cu prosopul ala galben.A tacut ca prin minune.Cred ca ii era frica si acoperita se simte mai in sigurantaoareAsa-s de batuta-n cap parca nici nu zici ca am mai crescut un copil fool

sic Se mai intampla cateodata sa mai uitam unele lucruri, ca noi, mamele, avem mintea-n 10 parti de-o data. sic

Off topic: azi Sasha mi-a plans o jumatate de ora, dar plans cu urlete si lacrimi de crocodil si eu credeam ca cine stie ...s-a imbolnavit copilul....uff cand colo, ii era foame, am uitat ca trecusera 3 ore de la ultima masa.banghead banghead banghead I-am dat bibe, saracuta nici nu stia cum sa bage tetina mai repede-n gurita. angel
mihaela75
Scris: Friday, July 21, 2006 6:17 PM
Nivel

hohot hohot De foame...Mami, esti indragostita ?
taki
Scris: Friday, July 21, 2006 6:58 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
hohot hohot De foame...Mami, esti indragostita ?

Sunt super obosita...nu ma aodihnesc cum trebuie de vreo saptamana...insomnii!banghead
delfinasa
Scris: Friday, August 25, 2006 6:28 AM
Nivel
Nivel: Senior

Noi suntem cu fundul in 2 cazi: cadita ei si cada mare...dupa ce se plictiseste la ea in cadita, adica dupa 2-3 minute, se ridica si se baga in cada mare ca acolo e mai funbath...si o spal asa in picioare, ce sa-i fac, ca nici jos nu mai sta, e prea preocupata sa dea drumul la apa, sa desurubeze dopul de la cada, sa bage in apa toate jucariile ei de pe marginea cazii, sampoanele ei...ziua se duce la baie si isi arunca toate jucariile in ea, se chinuie ce se chinuie sa le ia inapoi, incearca sa se dezbrace si cand ramane blocata si nu mai poate o gasesc urland pe jos la baie cu tricoul in cap ras
mihaela75
Scris: Friday, August 25, 2006 7:17 AM
Nivel

hohot
Vesna
Scris: Friday, August 25, 2006 1:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2006
hohot hohot hohot

Razvan face baita in cadita mica pusa in vana mare...Mai facem si dusuri, ca tare-i frumos cand curge dusul! ras
Kiki
Scris: Friday, August 25, 2006 1:25 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Delfinaso, esti mortala hohot
misha
Scris: Friday, August 25, 2006 4:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
delfinasa wrote:
Noi suntem cu fundul in 2 cazi: cadita ei si cada mare...dupa ce se plictiseste la ea in cadita, adica dupa 2-3 minute, se ridica si se baga in cada mare ca acolo e mai funbath...si o spal asa in picioare, ce sa-i fac, ca nici jos nu mai sta, e prea preocupata sa dea drumul la apa, sa desurubeze dopul de la cada, sa bage in apa toate jucariile ei de pe marginea cazii, sampoanele ei...ziua se duce la baie si isi arunca toate jucariile in ea, se chinuie ce se chinuie sa le ia inapoi, incearca sa se dezbrace si cand ramane blocata si nu mai poate o gasesc urland pe jos la baie cu tricoul in cap ras

Doamne, dar cate nazbatii/minut poate face delfinasa ta?...fies
MNiko
Scris: Monday, December 4, 2006 12:09 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si Cristina facea baie incadita mica pusa in vana, pt ca imi era frica sa n-o scap daca puneam cadita undeva mai sus. De ieri am trecut la cada mare, fara cadita ei. Este super incantata ca are spatiu de joaca si ca are unde sa mearga prin apa. Cel mai mult ii place sa se tranteasca cu funduletul in apa ca sa faca stropi.
delfinasa
Scris: Saturday, May 26, 2007 5:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Am invatat sa ne spalam singurele ras, ne bagam singure-n cada cand nu mai avem rabdare, chiar si-mbracate hohot, ne dam si cu sapun-lichid, o spal si pe mami cand face baie cu mine si ma distrez de nu mai pot facand balta-n baie yes bath...ca doar sunt delfinasa sarbatoare sic.

delfinasa attached the following image(s):
ma spal pe cap.jpgyeeei.jpg

Maria & Mario
Scris: Saturday, May 26, 2007 5:23 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Oau, Karina ! Bravo, delfinasha ! bravo balaceala cat cuprinde ! cool Pe asa calduri tot baitze racoritoare sa faci !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.