Ne descoperim sau?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roxanel
Scris: Thursday, October 12, 2006 12:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Fetelor, Antonia de cate ori o schimb, cand se vede goala, duce umediat mana la organul genital. M-am gandit ca poate nu am sters-o cum trebuie si poate o deranjeaza ceva dar ea repeta figura mereu. Se apuca cu manuta si se trage.

Se descopera? sau O deranjeaza ceva?
Kiki
Scris: Thursday, October 12, 2006 12:06 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu cred ca se descopera. Si David abia a inceput sa se descopere. Asa cum si-au dat seama ca au manute, picioruse, urechi, nasuc, gurita, asa isi dau seama si de organele genitale.
TatyKS
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Eu cred ca se descopera...si Karina mea face la fel...iar la ce fatuca face ea atunci, nu cred ca o deranjeaza ceva pupici
Ely
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
hohot si Karina face la fel si i-am zis nu mami rusine si ea radeeeehohot
TatyKS
Scris: Thursday, October 12, 2006 12:10 PM
Nivel

Da stiu cum e...Karina de fiecare data cand ii zic ca nu are voie, cand o cert...rade. Ce pot sa-i mai fac, zambesc si eu.pupici
mihaela75
Scris: Thursday, October 12, 2006 4:14 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Si daria "se descopera"ras Of, parca Cute spunea ca Tudor se joaca cu putzica,deci nu numai fetele ci si baieteii.Eu n-o pot lasa cu pasarica goala ca se zgarie ,trage de ea parca vrea s-o scoata de acolohohot
Maria & Mario
Scris: Thursday, October 12, 2006 4:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
hohot oaaau, ce am " descoperit " ? Ce-o fi asta ? hohot A, puti ! firstprize ieeee. Se descopera.
TatyKS
Scris: Thursday, October 12, 2006 4:50 PM
Nivel

hohot hohot
Miri
Scris: Thursday, October 12, 2006 8:19 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Pai e un loc ce e "ascuns" mai mereu de pampers si de hainute, asa ca, atunci cind prind ocazia si sunt dezbracati, profita din plin sa descopere ce e acolo...ras
Anaida
Scris: Thursday, October 12, 2006 9:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2006
Cu Razvan m-am chinuit pana anul trecut sa nu se mai traga de...cu cat il bagam mai mult in seama, cu atat era mai interesat.
Alex si ea e curioasa sa se atinga, dar avand in vedere ca sunt destul de scurte reprizele de nudism, le tratam cu indiferentaras
Andi&Mariuca
Scris: Friday, October 13, 2006 7:11 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
fetelor si eu am observat chestia asta la baiatul meu! adica, la baie, se trage de putzica si de bilutze de zici ca si le smulge! barbatu-meu ii tot lua manuta si ii tot zicea "nu tati ca ti le rupi si ce mai facem noi dup-aia cu tine?"... auzi, minte de om normal!banghead hohot eu i-am spus sa lase copilul in pace pentru ca este normal ce face si daca l-ar durea, la varsta asta ar sti ca nu are rost sa se traga de... podoabe!
am citit de curand in Capraru (pentru cele care aveti cartea cautati pasajul la 8-9 luni sau la 9-10 luni si veti gasi explicatia) ca este perfect normal, isi descopera organele genitale asa cum si-au descoperit manutele pe la trei luni, piciorusele pe la 4-5 luni etc. si, foarte important, exact cum zicea si Anaida, nu le dati importanta si nu le interziceti pt ca este mai rau: vad ca sunt bagati in seama si vor persevera... adica, vad ca este de interes ce fac ei si, ca sa atraga atentia asupra lor, se vor "pipai" si mai tare.
acum sunt mult prea mici pt a intelege aceasta interdictie... si, oricum, marii pasihlogi si psihiatri moderni afirma ca si masturbarea la varstele mici (3-4-5 ani) este un lucru firesc prin care ei isi descopera corpul. problemele apara mai tarziu, la varsta scolara. deci, pana atunci nu ne facem griji daca se trag de putzi sau de altele apropiate!
eu cand il vad pe fi-miu ca se "controleaza", intorc capul si nu il bag in seama... se trage de una-doua ori de amorul artei si apoi nu mai are nici un haz activitatea si o abandoneaza!
AdrianaC
Scris: Friday, October 13, 2006 3:24 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Si Andrei se descopera noaptea, mai ales cand il schimb si se vede pe pereti hohot

Miri
Scris: Friday, October 13, 2006 7:56 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
hohot
E dragut foc!pupici
leut
Scris: Friday, October 13, 2006 9:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
EU ce sa mai zic? I-am spus lui Alex ca are pasarica si putulica (na, ca-s nebuna si eu) si daca va spun ce-a iestit! Cand am auzit-o eram cu Iuli si am crezut ca mor...cica, zice ea, puisda...va dati seama ca de-atunci cand o schimb nu mai zic nimic, zicea ea in schimb, pipi...tot e bine! Si trage frate, de ea, exact cum spunea Miha de mi-e frica sa o las dezbracata, si rade, de moare!
Roxanel
Scris: Saturday, October 14, 2006 6:54 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Vai fetele, haideti ca m-am mai linistit. Sa va zic ca eu la inceput credeam ca poate o mananca hohot si o spalam si mai cu strasnicie. sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.