Ne descoperim sau?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, October 14, 2006 7:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Doamne Roxanel!cool dance hohot hohot hohot hohot auzi, "cu strasnicie"!!!hohot hohot hohot Dumnezeule! e bestiala meseria asta de mamica!alcool
Roxanel
Scris: Sunday, October 15, 2006 8:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Andismom wrote:
Doamne Roxanel!cool dance hohot hohot hohot hohot auzi, "cu strasnicie"!!!hohot hohot hohot Dumnezeule! e bestiala meseria asta de mamica!alcool

sic ... pai da ca aveam mustrari de constiinta.ras
sousourel
Scris: Sunday, October 15, 2006 12:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Sunt de acord cu ceea ce spuneati si voi. Nu acordam prea mare importanta acestui aspect si acum nici pe Victor nu-l mai intereseaza subiectul... cel putin deocamdata ras

Pe de alta parte .... conform celor afirmate de Freud, exista mai multe stadii de atasament, sau fixatii: orala, anala, genitala, in perioada prepubera. Contrarierea oricareia poate duce, sustinea el, la diferite frustrari acumulate in subconstient, care pot produce mai tarziu, in viata adulta, sau chiar in adolescenta, defulari cu consecinte neplacute. Sau altfel spus, revenirea in acele stadii, insuficient satisfacute la momentele adecvate. Asadar, fumatul ar fi o recadere in fixatia orala, homosexualitatea ar tine de fixatia anala, masturbarea de cea genitala samd. Studii de data recenta nu sustin aceste afirmatii ... deci fiecare crede ce vrea. Totusi psihologia copilului nu recomanda sa fie tratat cu prea mare severitate atunci cand se joaca cu organele genitale. Nici nu recomanda sa fie incurajat.
Maria & Mario
Scris: Monday, October 16, 2006 1:13 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Roxanel wrote:
Vai fetele, haideti ca m-am mai linistit. Sa va zic ca eu la inceput credeam ca poate o mananca hohot si o spalam si mai cu strasnicie. sic

hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot

thumright bravo thumright bravo

pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
danab
Scris: Saturday, October 21, 2006 12:42 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Nici eu nu o bag in seama cant are episoade de descoperire, mai ales ca sunt destul de rare, prefera sa traga de scutec, de picioare, asa ca nu intervin.
PrincessLilou
Scris: Monday, November 29, 2010 11:20 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
si Sophie a inceput sa puna mana acolo, dar eu i-o iau pentru ca se zgaraie...mda..si eu ma gandesc ca poate a descoperit ca poata sa puna man acolo si de aia o face. incerc sa nu fac mare caz, doar ca uneori si cand face caca si dau sa o sterg tot acolo isi baga degetelele ras
oricum, cat pot sa ii explic la 6 luni ca nu se face?!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.