Buna la toate fetele sper ca sunteti cu toti bine ca nu mai sunteti atit de active ca inainte. La noi e bine crestem mai avem putin si ne intilnim cu bebelusu. Stam pe ginduri unde sa nastem catam medic si vreu sa intreb daca cineva a nascut la medpark, ce pareri sau sugestii aveti si daca se poate in detali. Va multumim anticipat.
|
shurshunea noi asteptam baitel. Poate si lam vazut pe panou pe Dani da nustiam precis care e al vostru. Decum stim si lom cata cu ochi.
|
Buna la toti ma bucur pentru toti care au reusite si imi pare rau pentru esuari. Nu pierdeti speranta ca ea moare ultima. Va urezi numa bini si cu Doamne ajute cum zice dna Diana. Eu rar de tot scriu dar va urmaresc zilnic citind toate emotile voaste buni si triste. Dupa cum va sunt mesajile asa si mie dispozitia mea macar ca nu va stiu pe fiecare in parte da oricum ma intristezi cind citesc sau zimbesc cind sunt emoti pozitive . Va urez SUCCES.
Salutare shurshunea chear mabucur mult nespus pentru dulceata ta de sunteti frumusei sa fiti sanatosi sa cresteti mari. Imi pare rau pentru pierderea celor dragi. Dar astai veata unu vine altu pleaca Domnu nile aranjaza pe toate. Doamne ajuta voua la gindul vostru pentu iarna SUCCES.(sincer ma bucur sa te aud)
Noi suntem in a 6 luna de sarcina o sa avem un baitel. Mereu cind sunt in vizita la Medpark ma uit pe panoul cu copii si ma inspir cu ginduri pozitive mai ales cind vad fetita lui rodixon imi zimbeste de bucurie, sa va traiasca sa aveti numai bucurii. MULTUMESC MULT shurshunea si rodixon ca la timpul meu as fost mereu pe fir si mam inspiram si mam incurajam de la sustinirea voastra scrisa zilnic.
|
Salutare la toti! Mari semne nu aveam doar ca simteam sini mariti si aveam dureri de cap ma timeam sa nu fiu racita si imi masuram febra era 37/4, 37/2, 37 cam asa ceva. In rest ma steruiam sa fiu calma chear daca ma gindeam la embrionu din mini mil imaginam casi face loc udei mai comod lui.
|
De 2 ori am fost la uzi si doar 1 sa vazut si slava Domnului ca este
|
Mie inainte de introducerea embrionilor meau aratat lista la toti embrioni si tot atunci si meau explicat care si mai decare.Da nivelu 1 s buni din 10, 5 buni 2introdusi si restu congelati, di nivelu 2 am 3embrioni.
|
Dupa 2 sarcina ectopica la mini nivelu la oocite mai bini zis analiza antimuli era 0,67 la care noi cu dna Diana cind am inceput procesu de FIV sau cum imi mai zice protocolo la crestere oocite eu in total am adunat 10 dintre care buni buni nivelu 1 s 5 embrioni 3 nivelu 2 si transfer meau facut la doar 2 embrioni ca organiznu e tinar si slava domnului uter e bun problemi nu am.
|
DA primul si pozetiv multumim lui DOMNU si echipei de la medpark
|
Salutare la toate fetele .In primul rand as vrea sa spun multumes persoanei care a creat acest forum in deosebi mare multumesc lui Rodixon ca lai continuan si ai sustinut toate fetele pina in ziua de azi si le mai sustii. Imi spuni Natalia va urmaresc de mult timp nici nu mam linosit sa il citesc tot forumul de la bun inceput. Cred ca s cea mai tinate de aici am 27. Un pic din istoria mea cum am ajuns si eu pe acest forum. In 2012 mam casatorit ear in 2013 am aflat cas insarcinata dar cu parere de rau am ajuns pe masa de operatie am avut sarcina ectopica partea dreapta. Moral eram distrusa, mam luat in mini cu mare greu dar miam revinit cu ajutorul sotului care era mereu alaturi. Si timpu trecea noi incercam sa mai facim natural dar cu parere de rau nu se primea nemic. Eu stiam de Medpark dar nu indrazniam sa fac vizita. Pina itro buna zi o cunoscuta ma luat la Medpark la usele deschise. Apoi am facut cunostinta cu dna. Diana si tot atunci am facut la ea o examinare la trompa din stinga histerosalpingografie. Cum credit eu aflu cas insarcinata asta era in 2014 da si de data asta nimeresc pe masa de operatie sarcina ectopica partea stinca. Cum intalegeti nu mai pot face natural si imi ramiti doar FIV. Cu cin cu vai ma tineam in mini moral si fizic, mereu imi ziceam mini picioare am trebu sa merg inainte, dar cind vedeam o mamica cu burtica cum imi lacrimau ochi ma aptineam foarte greu. Apoi dinou am ajuns la Medpark la usi deschisa care leau facut pe 28 martie daca nu ma gresesc. Si cind citeam forumul intaligeam ca multi din voi erati acolo eram si eu dar pe atunci inca nustiam de forum. Am inceput sa cat informatie pe internet finca nustiam la care clinica sa ma duc la Medpark sau Repromed si atunci am dat de voi asta era prin inie iulie si deatunci incoace doar citeam si ma incurajam si ma insperam de la voi. Pina la urma am decis sa maduc la Medpark .Am facut tot ce zicea dna Diana si ma staruiam sa fiu calma imi aduceam aminte de shurshunea (daca nu ma gresesc cu numele) ma insperam de la ea mai ales de la Rodixon .Si la moment totul e bine rezultatul e POZETIV . Am fost de 2 ori la uzi si deacum dna Diana mea zis ca pot sa ma duc la medic de familie sa ma pun la evidenta. Asa ca nu lasati batetiva pina la urma din toate rasputeri . Va urezi SUCCES la toate speranta moare ultima. Rodixon fetita ta e o dulceata la multi ani sati aduca numai bucurie si mereu zimbet Sa nu credet ca fac reclama sau ceva de genul cesta este totul adevar ce vam scris despre mini pursisiplu nu aveam curaj sa scriu pina acum.
|