Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Lifeinhim, esti o frumoasa cu sau fara machiaj ! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Inainte ma machiam tot timpul,nu ieseam fara,dar de cand am copiii si stau acasa,nu m-am mai machiat aproape deloc.La inceput a fost mai greu datorita obisnuintei,acum m-am obisnuit nemachiata.Nu stiu cum sa votez. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| lifeinhim wrote:Multumesc, Bereea! Esti tare draguta, chiar daca mi-ai luat-o inainte cu SALUBRIZAREA!
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| A aparut o noua provocare, gen "Ice Bucket Challenge", de data aceasta numai pentru femei. Provocarea consta in realizarea unui selfie cu doar o jumatate de fata machiata.
Mai multe poze aici. |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Eu prefer sa fiu naturala,atata timp cat imi permite tenul.Am noroc de gene bune. Ma machiez si eu,dar destul de rar.In niciun caz zilnic.Sunt de acord ca un machiaj realizat ca in video-ul postat te schimba,ascunde imperfectiunile.O singura data am fost machiata profesional,dar nu mai eram eu cu asa un machiaj. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Cu machiaj Nu mult, dar un dermatograf si un strop de fond de ten fac diferenta la mine ! Asta pt ca nu prea am eu un ten perfect, si in maxim 5 minute sunt gata ! Sper sa imi pastrez obiceiul si dupa nasterea |