Chestionar intrebare: Naturala sau artificiala, ce stil sunteti?
Alegere Voturi Statistici
Naturala 11 34%
Artificiala 1 3%
Uneori naturala, alteori artificiala 20 62%

Naturala sau artificiala, ce stil sunteti?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Tuesday, October 17, 2006 9:38 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Cand vine vorba de aspectul fetei, ce stil sunteti? Preferati sa fiti mereu naturala, fara machiaj, sau preferati sa fiti tot timpul machiata?

Aveti momente in care desi sunteti genul natural va place sa va si machiati pentru ca va considerati mai frumoasa astfel?

Credeti ca frumusetea consta in machiaj?

ras

Si ca sa ne convingem, hai sa punem si cate o poza cu noi fara machiaj, naturale si una cu noi machiate, "artificiale". ras
TatyKS
Scris: Tuesday, October 17, 2006 9:57 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Cred ca fiecare dintre noi simte nevoia cateodata sa mai fie si naturala , fara machiaj. Eu nu ies apropae niciodata din casa, fara rimel dat pe ploape, un fard pe obraz si un gloss pe buze, si... nu ca as arata ingrozitor fara, dar asa imi place si ma face sa ma simt mai binepupici

TatyKS attached the following image(s):
dsc01059.jpgdsc01251.jpg

Cris-DL
Scris: Tuesday, October 17, 2006 1:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Eu imi dau doar cu fard de ploape si rimel, atat .... cu ruj mi-am dat decat mireasa ras si nici nu mi-a rezistat pana la iesirea din biserica .... l-am papat ras
Nici eu nu prea ies din casa nemachiata, decat pana la gunoi, la socrela (sta la un bloc de noi), iar la mare nu ma machez deloc.

img
Maria & Mario
Scris: Tuesday, October 17, 2006 4:19 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Naturalaaaaa ! Rar mai vad machiaj, cu Maria. Poate cand voi merge iar la serviciu. Nu pot votaaaa !
mihaela75
Scris: Tuesday, October 17, 2006 5:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
eu sunt genul care sta natural dar ar urla dupa machiaj.Nu pot face poze nemachiata si daca fac le ascundhohot daca ma machiez sunt alta persoana nici nu zici ca-s tot eu.machiajul face mult pt mine.nu sunt printre norocoasele care nu au nevoie de machiaj.Caut niste poze sa vedeti diferenta,dar sa nu va speriatisic

Nu exagerez, o sa vezi.Mai ales ca m-am procopsit cu o minunata acnee de cand am nascut...
plans
TatyKS
Scris: Tuesday, October 17, 2006 5:37 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Miha, abia stept sa ma speriisic Ai ma nu exagera!pupici
taki
Scris: Sunday, December 30, 2007 12:02 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Machiata ( artificiala, suna prea dur alcool ).

Fond de ten, mascara si gloss! thumleft
felyy
Scris: Monday, December 31, 2007 1:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/16/2007
Naturala.Foarte rar (la ocazii speciale)imi aplic un rimel si un ruj in culoarea buzelor.Am avut si noroc de un ten foarte bun,nu am avut niciodata acnee. Vreau sa fiu naturala atat timp cat mai pot,o sa am vreme destula sa recurg la metode artificiale atunci cand o sa fie cazul (sper cat mai tarziu sic ).
danamaria
Scris: Monday, December 31, 2007 2:12 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
pina prin 2003, ma machiam zilnic si nu concepeam sa nu "ma aranjez" inainte de orice iesire.dupa 2003, nu stiu ce s-a intimplat (poate am imbatrinit) dar ma prefer fara machiaj. deci acum sunt stilul "natural", doar la ocazii pun putin machiaj la ochi.
Andi&Mariuca
Scris: Monday, December 31, 2007 5:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
cu machiaj...90% din cazuri cu machiaj: un fard pe pleoape, concealler la oki, rimel, fard in obraz si ruj/gloss, ce-o fi. daca e machiaj de seara, mai adaug si un fond de ten, un creion de pleoape, depinde de situatie, de starea mea de spirit, de hainele pe care le voi purta.

eu pana sa il nasc pe Andrei si, implicit, pana sa nu mai am timp de aranjat atat de mult in fata oglinzii, vorba Danei, nu concepeam sa ies din casa fara sa ma machiez. sincer, la job, nu stiu daca m-am dus de doua ori fara fata ca "din cutie".alcool insa dupa ce am vazut ca nu mai am nici unde sa ma "smacuiesc" si nici nu mai am timp de asta, am luat-o mai usor pana acum cateva luni cand iar m-a "lovit" boala de ma machiez cand ies din casa. si, oricum, imi fac "mana" pt ca ma gandesc la faptul ca in cateva saptamani voi reincepe si eu serviciul.

si... cum bine zice Miha...machiajul e un musai la mine, mai ales ca am mai imbatranit si eu si se vede...maseluta eu sunt o totul alta persoana daca ma machiez.bounce
kali
Scris: Thursday, January 3, 2008 11:48 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Machiatafirstprize
bereea
Scris: Sunday, October 19, 2008 7:29 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
am votat naturala pentru ca nu ma machez niciodata.singurul pe care il folosesc este glossul pentru buze.
M-am machiat de vreo 2 ori din curiozitate dar nu mi s-a parul ca sunt mai frumoasa.Cred ca e doar o chestie de obisnuita.
Roxanel
Scris: Sunday, October 19, 2008 7:43 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
AdrianaC wrote:
Cand vine vorba de aspectul fetei, ce stil sunteti? Preferati sa fiti mereu naturala, fara machiaj, sau preferati sa fiti tot timpul machiata?

Aveti momente in care desi sunteti genul natural va place sa va si machiati pentru ca va considerati mai frumoasa astfel?

Credeti ca frumusetea consta in machiaj?

Sunt tipul de frumuseste artificiala. Ma machiez si consider ca asa imi scot in evidenta ceea ce consider, ochii, buzele, etc. Da, cateodata frumusetea sta si in machiaj.
lifeinhim
Scris: Sunday, October 19, 2008 8:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/19/2008
Cu machiaj daca vreau sa arat mai deosebit, daca merg la servici sau altundeva in vizita etc.
Naturala, cand stau in casa sau merg la plimbare cu Matei prin imprejurimi sau la cumparaturi tot in zona unde stau.

Asa si poze:

Fara machiaj

Cu machiaj

bereea
Scris: Sunday, October 19, 2008 8:21 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Parerea mea: esti la fel de frumoasa si cu si fara.pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.