ai dreptate geanina, totul este de la Dumnezeu, eu am facut fiv intr-o tara straina, nu cunosc nici acum nimic despre spital, despre reusitele lor, si nici nu am avut un doctor anume sa se ocupe de cazul nostru, in fiecare zi vedeam persoane diferite, este totul la voia celui de sus!
|
te inteleg ana-ana, numai ca eu nu am facut fiv la Medpark, sunt in Anglia, si a fost prima mea incercare. si aici in ciclul nostru am fost 10 cupluri dintre care 4 reusite. La mine problema sunt doar trompele, stinga lipseste dupa o sarcina extrauterina in 2011, si dreapta nu e buna. Stimularea a mers foarte bine, mi-au colectat 24 de ovocite, mi sa transferat un blastocit de ziua 5, 8 avem congelati. Iti inteleg dezamagirea, daca eram in locul tau probabil gandeam si eu ca tine.
|
de ce va luati dupa rezultatele de pe forum, fiecare organism reactioneaza diferit, fiecare are probleme de infertilitate diferite, si la urma urmei se intimpla cum vrea Dumnezeu, lasati-va in mainile Lui si rugati-va la Dumnezeu, doar el stie raspunsul la toate. Mai tare va descurajati si stresul nu face bine deloc, stiu ca e greu. Eu am trait cu frica asta 8 ani, si in sfirsit visul a devenit realitate, ceea ce va doresc la toate, multa, multa credinta si Doamne ajuta!!!
|
succes pe maine ana-ana, tinem pumnii, si la toate fetele care asteapta rezultatul, sa ajungeti si voi sa va bucurati de burtici, eu maine am morfologia de trim 2, am un pic de emotii, ii posibil sa aflu si sexul bebelusului. Sa dea Domnul doar rezultate pozitive!!!
|
eu am fost internata o saptamana, pt ca am avut 7 litri de apa in burta din cauza hiperstimularii, deoarece mi-au colectat 24 de ovocite, si a tinut hiperstimulare pina dupa 12 saptamani de sarcina. Dar acuma sunt mult mai bine. Si da, am avut si eu dureri de burta. Cate zile ai de la ET?
|
la mine a fost putin mai complicat, eu am avut hiperstimulare de cum sa instalat sarcina, dar stiu ca ma simt fierbinte de cind am ramas insarcinta, in special sanii si burta
|
Temperatura mai ridicata poate fi si un simptom de sarcina, eu tot am avut temperatura ridicata, si uite sunt in 18 saptamani. Succesc si sa fie cu ochisori!!!
|
Nu, avem cetatenie romana, dar avem toate actele necesare pt a lucra aici. Pacat ca nu se poate...
|
Nadia daca esti in Irlanda de ce nu incerci acolo, eu de exemplu sunt in Anglia si am reusit di prima, cu ajutorul lui Dumnezeu, si un mare avantaj aici primul fiv este gratuit, nustiu cum e in Irlanda. Succes!!!
|
|