Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| mai burtici ne cerem scuze pt intirziere .dar asa este frumos sa povestim si noi cum am venit pe lume.era joi pe doazeci si noua octombrie neam pregatit dis de dimineata am luat bagajul camera aparatul foto tot si am plecat la spital pt provocare .acolo era dl doctor ma luat mia facut c onsult eco si a hotarit ca poate sa ma mai lase inca cinci zile si ma trimis acasa ,eu eream deja sotul era si el in fine am plecat acasa am fost si pe la ceva cumparaturi sicind am ajuns acasa ce credeti mau luat contractiile.lam sunat pe dl doctor si mia spus sa merg la spital ca o sa vina si el ,am ajuns acolo miau facut consult si eram la debut de travaliu mau dus in sala de nasteri pe la cinci si jumatate ,acolo au inceput contractiile alea adevarate pe la 21 si 30 de minute aveam dilatatie 5 miau rupt membranele miau pus peridurala si la 22 fix a venit pe lume puiutul meu robert.dl doctor a fost de nota 10 si moasele nu mai spun sa le dea dumnezeu sanatate.acum va spun din suflet este cel mai minunat lucru sa fi mama de doi printisori.ma simt o mamica implinita.pupam dulcee pe toata lumea si multumim mult ca ati fost alaturi de noi |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Stefy,felicitari pentru nastere
sa va traiasca puiutul cel mic,sa creasca mare,sanatos si frumos |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Stefy, sa va traiasca puiutul, sa fie sanatos, fericit, iubit, papacios si cumintel! De frumos chiar nu-mi fac griji. Daca seamana cu fratiorul lui sau cu mami e clar dragalas foc , dar sa stii ca vrem si o pozica! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Felicitari pt puiul cel mic si cum zice Lizuca, abia astept sa va pozici cu bebe mic si cu mami!!
Pupici!! |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Felicitari pentru jurnal si bebe mic!!! Asteptam poziiicccciii |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Stefy felicitari! sa fiti sanatosi si fericiti! |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Sa creasa mare puiul si sa fie sanatos! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
|
Noi am mai pus pozele si la poze pitici, dar le punem si aici ca sa vada toata lumea puiutul lui Stefy |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Stefy ce dulce este piticul sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii. |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Felicitari, Stefy!Ai un puiut scump tare!Sa fiti sanatosi si sa va aduca numai bucurii! |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Doamne, Doamne, ce pui mic si scump...
Sa cresti mare voinicel si sa fii fericit!!!
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Stefy, sa-ti traiasca puiutul scump! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Felicitari, Stefy! Sa fie sanatos micutzul printisor si sa iti aduca numai bucurii1 |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Felicitari, mami de pui! Ai o frumusete de voinic ! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ia, uite, ce pui mic si frumos! Sa cresti mare, mare, voinicel si sanatos! |
|
|