NASTEREA LUI ROBERTO!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cristinne_6
Scris: Monday, March 3, 2008 5:24 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Chiar daca au trecut 5 ani si 3 luni de cand a venit pe lume puiul meu,as vrea sa va povestesc "aventura"prin care am trecut.Am avut o sarcina super usoara si am fost mereu activa,durerile de spate mi-au mai dat batai de cap,dar eu o fire activa si rezistenta nu le prea luam in seama.Nu-mi era de loc teama de nasterea naturala ci dimpotriva de cezariana,vedeam nasterea ca pe primul sacrificiu pt. copilas.Am ales sa nasc la Craiova fiind din Tg-Jiu,pt. ca la noi......si-au facut reclama proasta doctorii.....!!!!!!!!!Trebuia sa nasc in jur de 19-22 dec.,bagajul era de mult pregatit,insa pe 6 dec. la 6.10 sa rupt apa.Mi-am sunat doctorita si a spus ca la 9 ea este la spital.Am ajuns la Craiova,mi-au facut internarea si m-au pus la perfuzii pt. ca nu eram dilatata.Au inceput sa monitorizeze bebelul,ma intrebau de dureri,contractii....nimic.Dupa ceva timp au intrat in panica,nu se intampla nimic.....mi-au facut ecograf,a venit directorul spitalului,iar pe masa de nasteri,iar in pat,iar....iar.....eu incepusem sa disper dar doctorita mea ma calmat si au hotarat:cezariana de urgenta.Atunci nu-mi mai era teama de nimic decat ca ar putea pati ceva puiul meu mult asteptat.Nu stiu cum am ajuns pe masa de operatii,stiu ca m-am trezit si eram ametita,auzeam glasurile ca din...."butoi"si vedeam becurile de deasupra apoi am adormit la loc.M-am trezit si am vazut-o pe mama cu ochii in lacrimi si sotul palid,speriat.Aveam un baietel de 3,700 kg si 53 cm care primise nota 9.El era bine,si eu,dar.....avusesem probleme cu anestezia,ma trezisem din prima si medicii se speriasera un pic,nu gaseau anestezic mai puternic si nu vroiau sa-mi faca in coloana,dar au gasit pana la urma si totul sa terminat cu bine.Insa......nu am scapat de probleme.A doua zi cand sa ma ridic sa incerc sa merg.....am lesinat.Pierdusem mult sange si m-au pus la perfuzii cu sange,mi-au bagat un furtunas pe nas......Abia a treia zi mi-am vazut "Fulgul"de nea si am inceput sa-l alaptez.Aveam teama ca nu voi avea lapte dupa 3 zile dar spre norocul meu am avut si l-am alaptat 1 an 10 luni 2 sapt.Chiar daca am avut probleme atunci,am uitat tot cand l-am tinut pe Robi in brate.
Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea!pupici pupici pupici
adynanemona
Scris: Monday, March 3, 2008 6:04 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/29/2007
Roberto sa fii sanatos si sa cresti mare!
Mami sa va traiasca puiutulpupici
Bine ai venit pe forumpupici

imgimgimgimgimgimgimg
raly
Scris: Tuesday, March 4, 2008 6:55 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Roberto si mami,bine ati venit pe forum!flowers flowers flowers
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.