Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Oau Anabella, sunteti absolut adorabili Cel mai mult imi place poza cu voi patru.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Vai mami ce frumosi sunteti, si ce linistit doarme cu manutele ridicate |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| anabella sa-ti triasca baieteii .amindoi sunt frumosi iar tu ,nu mai spun ,o mamica frumusica ,fericita si implinita .sa fiti sanatosi cu totii |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| cristinapatrascu66 wrote: multumim mult!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Flavio e la fel de frumos si de smecherel ca si Rik- sunt convinsa ca vor face o echipa pe cinste. Mami, cred ca esti in culmea fericirii cu asa familie reusita! Multa fericire, va doresc!
|
|

| kali wrote:Flavio e la fel de frumos si de smecherel ca si Rik- sunt convinsa ca vor face o echipa pe cinste. Mami, cred ca esti in culmea fericirii cu asa familie reusita! Multa fericire, va doresc!
asa este Kali sunt cea mai fericita!!!! fericire multa iti doresc si tie!!! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Frumosilor! |
|

| Kiki wrote:Frumosilor! |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
|
Nu ma supar! Am trei copii.Dar fiecare dintre ei este important pentru mine si nu am vrut sa ii ofer un substitut al meu niciunuia. Asa am socotit ca este mai sanatos. Fiind topicul Anabelei, m-am adresat numai ei, nu am intentia unor polemici. Va rog mult sa nu imi adresati comentarii la raspuns pe acest topic. Mi se par un sacrilegiu fata de imaginile frumoase de aici si toata bogatia de sentimente pe care le simte Anabela in aceste momente minunate si le impartaseste cu noi.
Anabela, imi cer iertare, eu am crezut ca fac un bine. Din suflet iti spun, imi pare rau! |
|

| mamiemi wrote:
Anabela, imi cer iertare, eu am crezut ca fac un bine. Din suflet iti spun, imi pare rau!
nu ma supar nu ai de ce sa imi ceri iertare!!! doar am zis...fiecare face cum considera!!! |
|
|