Nasterea Ingerasului Flavio!!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
miriam
Scris: Saturday, September 26, 2009 3:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Felicitari Anabella !!!
Ma bucur pentru tine ca ai scapat repede, slava Domnului !
Crestere mare la puiuti, sanatate la toti !
Ana
Scris: Saturday, September 26, 2009 4:27 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Multumim frumos la toate in parte si trimitem mii de pupici!!!!!pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici

!!!!!pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici

!!!!!pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici

g_nicoleta2000
Scris: Saturday, September 26, 2009 7:41 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Felicitari Anabella, sa-ti traiasca baieteii si sa te bucure toata viata.pupici
Mi-a placut modul lejer in care ai povestit cum ai nascut, poti face reclama la nasterile naturale cu asa mult calm. sic Refacere cat mai usoara si muuult laptic.
mamiemi
Scris: Saturday, September 26, 2009 11:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2008
mama lui rik wrote:
Multumesc tuturoriloveyou ......si doua pozci cu Flavio!!!!!!!!
coeur coeur coeur coeur

img

E minunat, Anabela! Sa iti traiasca si sa te bucuri de ei!

sorry dar ce cauta suzeta aia la el in gurita?
o fericita
Scris: Saturday, September 26, 2009 11:44 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/18/2009
Ii sta bine cu tatan gura
mamiemi
Scris: Sunday, September 27, 2009 7:30 AM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2008
Eu ma refeream doar ca exista opinii cum ca nu e recomandata suzeta inainte de 2 luni - risc de a nu mai suge la san. Eu personal nu am dat-o copiilor din motive psihologice - da dependenta, psihologii o compara cu tigarea la adulti si mai ales pt faptul ca e un substitut al sanului mamei. Am preferat sa ii tin la san cat au dorit.
Flavio e frumos oricum! Fericita mami de doi baieti!
Ana
Scris: Sunday, September 27, 2009 10:29 AM
Nivel

mamiemi wrote:
Eu ma refeream doar ca exista opinii cum ca nu e recomandata suzeta inainte de 2 luni - risc de a nu mai suge la san. Eu personal nu am dat-o copiilor din motive psihologice - da dependenta, psihologii o compara cu tigarea la adulti si mai ales pt faptul ca e un substitut al sanului mamei. Am preferat sa ii tin la san cat au dorit.
eu i-am dat si la Rik din prima zi....deci pe mine nu am deranjeaza!!!
fiecare face cum considera!!!pupici ....
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, September 27, 2009 1:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Flavio love ce puiut frumusel si cuminte esti! si foarte curios de ce se intampla in jurul tau ca stai atat de atent la aparatul foto!yes computerlove

Anabella, fii fara grija, suzeta nu ii face rau. si eu i-am dat lui Andi si intentionez sa ii dau si fetitei. orice invat are si dezvat. va scapa de suzi foarte usor, mai tarziu. cum te simti, mami?
Andreea&Ariana
Scris: Sunday, September 27, 2009 2:08 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Felicitari,pentru nasterea atat de usoara newclap newclap ....si pentru minunea cea mica computerlove computerlove !
Flavio,e atat de dulce coeur coeur coeur ....e un ochios frumos!computerlove computerlove
Cat despre suzeta,nici eu nu sunt contra....eu i-am dat-o Arianei la o saptamana dupa ce am nascut-o,si a renuntat singura la ea,pe la 4 luni!
Va pupam dulce!pupici pupici pupici
Ana
Scris: Sunday, September 27, 2009 3:48 PM
Nivel

Andismom nu imi este frica stiu ca se va dezvata este opinia mea....deci fiecare face cum doreste in dreptul sau...computerlove computerlove eu incep sa fiu mai bine ,gata pot sta pe funduletyes yes yes yes ....Flavio papa si doarme e asa de scump cand mai trage si cate un zambet prin somnic!!!angel angel angel
Multumim ca te gandesti la noi!!!iloveyou
Sper ca esti ok!!!computerlove computerlove

Deea multumim de gandurile bune!!!computerlove
Te pupam!!!iloveyou iloveyou pupici
Mela
Scris: Sunday, September 27, 2009 5:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Anabella,ce bine ca te recuperezi usor newclap computerlove
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, September 27, 2009 5:43 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
computerlove E frumusel foc Flavio! Recuperare rapida si cat mai putine colici!hearts Despre suzi....Alex nu a acceptat-o ca altfel as fi preferat in unele momente sa o ia....Ai dreptate, fiecare cum considera si orice invat are si dezvat....Pupicei si crestere usoara pt Flavio...Pupici si lui Riccardo, bineinteles!computerlove computerlove computerlove computerlove
Fluturas
Scris: Sunday, September 27, 2009 6:11 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
mamiemi wrote:

sorry dar si eu i-am dat suzeta.mi-a luat si sanul si suzeta si sticla(complectam si cu formula) fara nici o problema.si inca o "chestie"cu al doilea/treilea copil nu iti mai permiti sa stai toata ziua cu tata-n gura copilului ca si astia mari au nevoie de tine.sper sa nu te superi pupici pupici
carla
Scris: Sunday, September 27, 2009 7:27 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Pup un baietel frumospupici si pe mamica luipupici
Bogdanel a vrut suzeta de mic apoi nu i-a mai trebuit,dar nici n-am insistat cu ea,asa ca fiecare face cum vrea pentru puiul eipupici
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, September 27, 2009 8:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Anabella pupici mai vrem poze cu piticul scump!topai hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.