Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Buna fetele ...si pentru ca asa e frumos sa va povestim cum am venit pe lume......incepem povestioara noastra.....
Era duminica 20.09.2009 orele 15:30 cand mami simte cum cateva intepaturi o iau sub burtica,dar na cum asa ceva a mai fost nu am bagat in seama,erau mai dese din 10 in 10 minute dar nu asa dureroase ,nu le-am bagat in seama...pe la 16:30 incep sa fie din 5 in 5 minute si na cik mai dureroase ne imbracam plecam spre spital stiind ca la Rik a durat asa de mult travaliu ma gandeam ca o sa stau vreo noapte in dureri,,,,,asa....ajung la spital abia mergeam pe strada durerile fiind ceva mai mari....ajung in sfarsit la traciate mi se fac traciatele si imi zice ca ,contractiile sunt destul de mari.....imi face vizita si imi zic ca sunt dilatata de 3cm si ca o sa nasc repede. ...de unde ca nici nu credeam..... ma duce in salon dupa care in vreo 20 abia reusesc sa ma schimb pentru ca erau tot mai dese contractiile...ma duce in sala de travaliu pe la 19 si 20 min mai stau maxim jumate de ora zice moasa diltatatie maxima gata in sala de nasteri si acolo dupa maxim 10 minute 3 impinsaturi vine ingerasul Flavio!!!
Nici nu ma ateptam ca voi naste atat de usor!!! Multumes lui Dumnzeu care m-a ascultat!!!
Am fost cusuta 4 copci dar dureri si tot am uitat cand mia adus puiutul in camera langa mine!!!! Deci sunt foarte fericita am doi puiuti scumpi si o nastere foarte usoara!!!!
Aceasta e povestioata daca am mai gresit credeti-ne ca abia stau pe fundulet in fata calculatorului dar m-am gandit la voi ...si am zis cum pot va scriu!!! Va pupam si va iubim!!!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Anabella, ma bucur ca ai scapat usor ! Sa-ti traiasca ingerasul! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Anabella , felicitari ! Ce bine ca a trecut atat de repede si de usor ! Acum te poti bucura linistita de cele doua minuni ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Felicitari, bine ca ai scapat repede! S a iti traiasca micuti! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multe bucurii de la micuti!Dumnezeu a avut grija de tine,ai nascut usor! |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Felicitari, mami draga!!!! Abia astep sa vad pozici cu ingerasul... Va puuuuup cu mare drag... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| ... Si uite asa s-a mai nascut o stea! Ma bucur ca a fost usor si repede! Recuperare usoara si bebe cuminte, iti doresc. Cred ca esti o fericita si o rasfatata intre atatia barbatei. |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Felicitari, Anabella, pentru asa nastere usoara! Abia astept sa il vad pe cel mic! Sa fii fericita alaturi de puiutii tai! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| felicitari Anabella pentru micutul ingeras din viata voastra si ma bucur ca ai avut parte de o nastere usoara si rapida! multa sanatate tie si puiului mic, nopti linistite si zile senine! vrem sa vedem mogaldeata, cand poti sa ne pui poze. |
|
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Anabella felicitari... sa te recuperezi cat mai repede si mult mult laptic.... despre Flavio: e minunat:002: :002: :002: :002: .... cat ma bucur ca s-a terminat totul repede |
|
Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| Anabela felicitari greu dar frumos |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Anabella, scumpico, ce repede ai nascut! Sa fiti sanatosi si fericiti! Si te mai asteptam cu poze |
|
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Anabella, felicitari mami Sa-ti traiasca baietii, sa fiti cu totii sanatosi si fericiti! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ce frumos!Felicitari inca o data! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multumesc tuturor ......si doua pozci cu Flavio!!!!!!!!
|
|
|